Kerrostalo

Alinenkatu 18

Huoneet 4h + k + s + wc + lasitettu parveke
Velaton hinta 189 000 €
Rakennusvuosi 1972
Uusikaupunki pieni kaupunki jossa kaikki palvelut ovat lähellä ja kaupungissa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Pienessä kaupungissa on lasten turvallista elää ja asua. Ihana puutalo idylli keskellä kaupunkia ja pitkä rantaviiva on sellaista mitä ei monessa paikassa ole. Täällä meri on aina lähellä ja venepaikkoja voi vuokrata kaupungilta.

Mikäli ole haaveillut helposta kerrostalo elämästä keskellä kaupunkia, et halua remontteja kotiin tai taloyhtiöön, niin tässä se olisi. Tänne voit vain kantaa tavarat sisälle ja ryhtyä asumaan.

Tämä koti on rakkaudella tehty, remontoitu ja asuttu, täällä on kaikki sulassa sovussa hienossa harmoniassa keskenään. Kaunis vaalea skandinaavinen koti, jonka voit halutessasi tapetoida tai maalata oman makusi mukaan. Täällä on tehty mittava remontti, jossa seiniä on siirrelty ja poistettu, sähköt on uusittu ja asunnosta on tehty toimiva kokonaisuus lapsiperheelle, jossa kaikki tarvitsevat tilaa itselle ja tavaroille.

Tämän talon helmi on Kvikin kaunis ja ajaton keittiö, joka tyydyttää vaativankin kokin tarpeet. Keittiön suunnitteluun on käytetty aikaa, niin että kaikki toiminnot on järkevästi ja käytännöllisesti lähellä siellä missä pitääkin. Integroidut kodinkoneet säilyttävät keittiön valkoisen kokonaisuuden rikkomattomana ja selkeänä. Kauniit tammiset tasot tekevät keittiöstä kodikkaan ja musta kivilattia tyylikkään sekä helppohoitoisen. Suunnittelussa on huomioitu pieni ja tärkeä seikka, eli keittiössä voi olla läsnä muiden kanssa, mutta tiskit eikä keittiön sotkut näy olohuoneen puolelle. Arki ruokailua varten keittiön puolelle mahtuu pöytä,ja isompaa vierasjoukkoa varten olohuoneen puolelle sopii iso ruokailuryhmä. Bonuksena keittiössä saa upeat näkymät ikkunasta vanhojen puutalojen maisemiin, näin myös kaikissa makuuhuoneissa.

Puuttuva väliseinä keittiön ja olohuoneen välissä tekee asunnosta todella valoisan sekä avaran ja tilaa on kunnolla. Olohuoneesta pääsee parvekkeelle, jonne kesällä voi suunnitella kesähuoneen. Yhtiön autopaikat on takapihan puolella ja vieraspaikkoja löytyy kadun puolelta tarvittaessa. Taloyhtiössä on tehty kaikki isot remontit eikä uusia ole heti tulossa. Keskustassa kaikki on kävelymatkan päässä, joten yhdellä autolla pärjää loistavasti.

Tämän kodin top viisi minun mielestäni:
- sijainti
- valoisa ja avara
- keittiö
- isot taloyhtiön remontit on tehty
- kaikki neliöt on hyvin käytetty hyödyksi

Jos tuntuu että tämä voisi olla unelma kotisi, niin tervetuloa kotoisaan esittelyyni! Meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi ja voit soittaa milloin vain 040 749 7626.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueKeskusta
Huoneet4h + k + s + wc + lasitettu parveke
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala99.5m²
Kokonaispinta-ala99.5m²
Kerros2/3
Rakennusvuosi1972
Käyttöönottovuosi1972
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta189 000 €
Myyntihinta162 000 €
Neliöhinta1 900 €/m²
Yhtiövastike403,0 €/kk
Autopaikkamaksu15.5
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaLeppä paneelia.
Asuntoon kuuluu- sälekaihtimet - ledit - valaisin kiskot ruokailuryhmän yläpuolella
Asunnon kuntohyvä
Kohde Etuovessa9815140