Puutalo-osake

Alinenkatu 9

Huoneet 4h + k + sauna
Velaton hinta 274 000 €
Rakennusvuosi 1869
Tämä upea vanha talo kaunotar on seisonut kaupungin pääkadulla vuodesta 1869, ja sen sisällä on kaunis täysin remontoitu uniikki koti. Taloyhtiössä on kolme asuntoa, iso yhteinen etupiha ja auto-katospaikka ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Toista tämmöistä kotia ei ole eikä tule.

**********

Asunnossa on omakotitalon neliöt ja koti on hyvällä maulla vanhaa kunnioittaen remontoitu, niin että vanha ja uusi ovat sulassa sovussa keskenään. Kuistin voit maalata ja laittaa mieleiseksesi, mutta kaikki muu on laitettu. Vanhat puulattiat, upeat listat, ihanat isot ikkunat, kauniit pariovet ja 3,5 metrin huonekorkeus tekevät asunnosta upean ja arvokkaan, sellaisen jota et mistään uusista asunnoista löydä. Tästä päivästä kertovat kuitenkin kaikki asumista helpottavat asiat kuten uudet kodinkoneet, kodinhoitohuone, sauna ja kaksi saniteetti tilaa. Helpoksi asumisen tekee se että täällä on kaikki yhdessä tasossa.

Tämä ihanan iso joka kokin unelma keittiö on tyylikäs ja toimiva. Käytännöllinen saareke jakaa ison tilan ja pienet sotkut pysyvät muiden silmiltä piilossa. Tässä keittiössä voi ruokaa olla laittamassa vaikka koko perhe yhtä aikaa, eikä ruokapöydän kokoa tarvitse miettiä. Puuhella tuo ihanan kodikkaan lämmön ja sitä voi hyödyntää myös ruuan laittamisessa. Keittiössä on lasku- ja kaappitilaa tavaroille sekä monta kaunista yksityiskohtaa joissa silmä lepää. Ikkunat ovat idyllisesti etupihan puolelle. Kodinhoitohuone on kätevästi keittiön vieressä ja se on todella tilava. Kodinhoitohuoneessa on kaappeja ja kuivaava pesukone kuuluu kauppaan.

Pienessä välikössä on kauniisti hirsiseinää näkyvissä ja siitä avautuu asunnon pienempi sali, olohuone tai makuuhuone, sinä päätät mikä siitä tulee. Kauniisti avautuvat pariovet johdattavat isompaan saliin, jossa valoa tulvii kolmesta isosta ikkunasta sisään ja jos keittiöön ei mahdu tarpeeksi isoa ruokapöytää niin tähän huoneeseen mahtuu. Huoneet ovat kadun puolelle, mutta vanhat hirsiseinät eristävät ääntä niin ettei liikenteen ääni sisällä häiritse. Tästä salista pääset toisten pariovien kautta huoneeseen jossa voit nauttia ihanasta lämmöstä takkatulen äärellä. Tuleeko huoneesta makuuhuone vai kirjasto? Sitten on jäljellä vielä yksi kaunis kulmahuone joka voi olla makuuhuone, lastenhuone tai työhuone. Eteisessä on pitkä kaappirivi vaatteille, harrastus välineille tai muille tavaroille. Käytävän päässä on pesutilat ja sauna sekä asunnon toinen saniteetti tila.

Tämän kodin top5 lista on:
- talo on uniikki suojelukohde
- sijainti
- asunto on kokonaan remontoitu
- asuinkustannukset
- autokatospaikka pihassa

.... ei riitä pakko laittaa viisi lisää ...

- huonekorkeus
- kaksi wc:tä
- kodinhoitohuone
- asunnon valoisuus
- tulisijat

Jos arvostat vanhaa ja sinusta tuntuu että tämä voisi olla kotisi niin soita 040 749 7626/ Tupu tai 040 835 0770/ Ville. Me vastaamme aina puhelimeen!

Jos oma asuntosi on myymättä myymme senkin mielellämme!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueKeskusta
Huoneet4h + k + sauna
TyyppiPuutalo-osake
Pinta-ala140.0m²
Kokonaispinta-ala140.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1869
Käyttöönottovuosi1869
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta274 000 €
Myyntihinta274 000 €
Neliöhinta1 957 €/m²
Yhtiövastike168,0 €/kk
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluuKuivaava pyykinpesukone.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaKoko asunto on remontoitu 2017-2018 välisenä aikana eikä siinä ole asuttu sen jälkeen, joten asunto on uutta vastaava vaikka talolla ikää on paljon.
Kohde Etuovessa9450964