Omakotitalo

Kirkonkyläntie 95

Huoneet tupakeittiö/oh + sali + 2mh + kph + khh + wc
Velaton hinta 164 000 €
Tässä muutama sana jolla tätä vanhaa koulurakennusta kuvailen: ihastuttava, söpö, kaunis ja viehättävä.

Tämä kaunis kokonaisuus on kuin tehty perheelle joka haluaa asua maalla, mutta ei korvessa!

Vehmaa on pieni ja vireä maalaiskunta josta Turkuun ajat alle tunnissa ja Uuteenkaupunkiin puolessa tunnissa. Suunnitelmissa on, että Turku-Uusikaupunki rata sähköistetään, jolloin matka Turkuun taittuu todella kätevästi. Keväällä 2019 Vehmaalle valmistuu uusi puusta rakennettu yhtenäiskoulu, joka on aivan liikuntahallin vieressä. Päiväkoti, ruokakauppa, vaatekauppa, huoltoasema, pari pankkia sekä apteekki ovat keskellä kylää. Lisäksi täällä on hyvin toimiva kunnallinen terveydenhoito. Vehmaa on loistava paikka asua mm. silloin jos toinen käy töissä Turussa ja toinen Uudessakaupungissa. Täällä on myös meri aina lähellä.

Talo on pidetty hyvässä kunnossa ja sitä on vaalittu rakkaudella, mutta nyt on tullut aika antaa sille uusi elämä uusien ihmisten kanssa. Talon yläkerta on kokonaan rakentamatonta tilaa, eli täällä voi asua ja tehdä samalla lisää tilaa, jos tarvitaan. Talo on remontoitu hyvällä maulla ja vanhaa kunnioittaen, mutta samalla on ajateltu myös toimivuutta. Ihanat pönttöuunit, kakluuni ja keittiön puhella tuovat ihanaa kodikasta lämpöä tähän kauniiseen kotiin ja siinä mieli lepää. Toki puut pitää kantaa itse sisälle, mutta se on varmasti vaivan arvoista.

Piha on rauhallinen ja suojaisa eikä sinne näe mistään. Etupihalla on vanha puilla lämmitettävä sauna, jonka edessä on patio. Siinä voi kesällä viettää aikaa ihan muuten vain tai grillailla vaikka makkaraa. Takapihalla on vanhoja omenapuita ja viereinen kulmatontti on kunnan omistuksessa ja halutessa sen voi lunastaa pois.

Jos siis olet haaveillut ihanasta hirsitalosta, mutta et halua mitään 10 vuoden projektia ja työmaata niin kannattaa kääntää auton nokka Vehmaalle päin ja soittaa minulle. Nähdään näytöllä!

Tämän kodin top5 ovat:
* katto uusittu
* ikkunat uusittu
* tontti
* sijainti Vehmaalla
* avaruus ja valo

Talossa on tehty kuntotarkastus 4/2018, mutta raporttia ei lähetetä erikseen vaan se kulkee käsi kädessä talon kanssa, eli sovi esittely!

Jos tuntuu että tämä voisi olla unelma kotinne, niin tervetuloa kotoisaan esittelyyni! Meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi tai soita 040 749 7626, vastaan aina!

Mikäli mietit oman asuntosi myyntiä,niin tehdään treffit teille ja kerron sinulle mitä minä tekisin sinun kotisi myynnin eteen. Käy katsomassa palvelupaketit www.kotoisa.fi !

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaVehmaa
Postinumero23200
AlueLammenmäki
Huoneettupakeittiö/oh + sali + 2mh + kph + khh + wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala120.0m²
Kokonaispinta-ala120.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerros1/1
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta164 000 €
Myyntihinta164 000 €
Neliöhinta1 367 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaTalon sisällä ei ole saunaa, vaan pihassa on vanha puilla lämmitettävä sauna.
Tulisija3 pönttöuunia + 1 kakluuni
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalossa on asuttu joten asumisen jälkiä on, mutta ikäänsä nähden talo on hyvässä kunnossa ja siitä on pidetty huolta.
Lämmitysjärjestelmäpuu/sähkö
Kohde Etuovessa9927200