Omakotitalo

Kodjalantie 335

Huoneet 5h + k
Velaton hinta 129 000 €
Rakennusvuosi 1933
Jos olet muuttamassa työn perässä tai muuten vain Varsinais-Suomeen, niin tässä on iso talo lapsiperheelle, joka haluaa kivan tontin ja hyvän sijainnin. Talossa on vielä remontomista uudellekkin omistajalle, mutta asumista se ei haittaa.

Laitila on noin 8500 asukkaan pieni kaupunki ja se sijaitsee Turusta pohjoiseen vievän valtatie 8:n ja Uudestakaupungista Tampereelle johtavan kantatie 43:n risteysalueella. Turkuun ajaa autolla n. tunnin, Raumalle puolessa tunnissa ja Uudenkaupungin autotehtaalle 20 minuuttia. Laitilan kaupunki on panostanut varsinkin lapsiperheiden hyvinvointiin, joten tervetuloa Laitilaan!

Tämä vanha iso talo on toiminut joskus kauppana ja vanha puoli on rakennettu arvioilta 1933 ja laajennusosa on tehty 1986. Talossa on öljylämmitys joka on helposti muutettavissa vaikka maalämpöön.

Asuintilat ovat kahdessa tasossa ja kellarissa on vain talon lämmitykseen liittyvä tekninen tila sekä öljysäiliö. Yläkerta on yhtä yhtenäistä tilaa, joten sen voi jakaa vaikka kahdeksi huoneeksi, sillä molemmissa päädyissä on ikkunat.

Keksikerroksessa on iso keittiö, jonne mahtuu ruokapöytä vaikka kymmennelle. Kaappeja on paljon, joten säilytystilaa riittää. Laskutilaa on yhden seinän pituudelta, joten muutoksia voi ainakin tilan puolesta tehdä vaikka millä mitalla. Osat tiloista on remontoitu, mutta makuuhuoneet ja olohuoneen voit tehdä mieleiseksesi. Vielä on kesää jäljellä ja aikaa ennen kuin koulut alkaa ja kun sauna, wc ja keittiö ovat kunnossa, niin pintoja voi tehdä vaikka talossa asuukin.

Tämän talon top5:
* helppo ja kiva tontti
* säilytystilaa niin sisällä kuin ulkona
* sijainti
* vaativammat remontit tehty sisällä
* hyvin muunneltavissa

Jos etsit kotia maaseutumaisesta pienestä kaupungista, jossa kuitenkin kaikki palvelut toimivat niin soita ja sovi tapaaminen 040 835 0770/Ville tai meilaa ville@kotoisa.fi.

Mikäli oma kotisi on vielä myymättä, niin teen sen mielelläni!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLaitila
Postinumero23800
AlueKodjala
Huoneet5h + k
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala168.0m²
Kokonaispinta-ala258.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1933
Käyttöönottovuosi1933
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta129 000 €
Myyntihinta129 000 €
Neliöhinta767,9 €/m²
Asunnon lisätiedot
Asunnon kuntotyydyttävä
LämmitysjärjestelmäÖljylämmitys
Kohde Etuovessa9719036