Omakotitalo

Levysepänkatu 11

Huoneet 3mh + työhuone + oh/k + 2 wc + s + ph + kph + khh
Velaton hinta 264 000 €
Rakennusvuosi 1975
Oletko kyllästynyt ahtaaseen asumiseen ja siihen että kaikki talot näyttävät sisältä samanlaisilta? Haluat kodiltasi persoonallisuutta, tilaa ja avaruutta, eikä haittaa vaikka se sijaitsee palveluiden lähettyvillä?

Kun astut sisälle ja tulet eteisestä olohuoneeseen, niin vasta hetken katseltuasi ymmärrät, että ympärilläsi on melkein sata neliötä avointa tilaa. Tämä avoin tila käsittää keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen. Isoon tilaan on saatu kodikkuutta tulisijoilla jotka ovat keskellä. Ruokaa voit laittaa puuliedellä ja toisella puollella on takka, jonka lämmöstä voit pimeinä syysiltoina nauttia. Normaalia korkeampi huonekorkeus tuo asuntoon modernia loft-henkeä.

Talo voi olla yrittäjälle, joka tarvitsee huoneen asiakkaita varten, sillä yhdessä isossa huoneessa on oma wc-tila sekä käynti ulos. Autokatoksen vieressä olevan varaston voi myös hyödyntää. Talo on kuin tehty lapsiperheelle, sillä isot huoneet voi jakaa useamman lapsen kanssa. Yhdessä huoneessa on takka, eli jos haluat nauttia takkatulesta rauhassa yksin, niin sekin onnistuu täällä.

Keittiöön mahtuu vaikka kuinka iso ruokapöytä, eikä kodin juhlia varten tarvitse erikseen vuokrata tilaa. Isossa keittiössä on kaikki kaapistot saatu mahtumaan yhdelle seinälle, mutta mikään ei estä muuttamasta keittiötä erilaiseksi, jos tämä malli ei miellytä. Eteisessä on toinen wc-tila ja toinen on yhden makuuhuoneen yhteydessä. Isoon välitilaan mahtuu työpöytä hyvin, mutta se voi olla yhtä hyvin ilman mitään kalusteita. Kaikissa makuuhuoneissa on kaappitilaa tavaroille, vaatteille ja lasten leluille. Puusepänkadun puoleisen makuuhuoneen ikkuna on tehty lasista, josta ei näy viereisen talon etupihan puolella ollenkaan.

Kodinhoitohuone on jaettu kahteen osaan, joten veden kanssa touhuaminen voidaan suorittaa toisella puolella, ja kuivan pyykin huolto toisella puolella. Jos perheessä on lemmikkejä tai pieniä lapsia, niin silloin osaa arvostaa pientä, mutta isoa asiaa kodinhoitohuoneen ulko-ovella, eli kura-allasta.

Pesuhuoneessa on tilaa, ja täällä kahden suihkun alle mahtuu oikeasti olemaan kaksi ihmistä yhtäaikaa. Saunassa on molemmilla puolilla lauteet, joten tila on hyödynnetty järkevästi. Pieni bonus löylyissä on, että molemmilta puolilta voi katsella ikkunasta ulos. Iso bonus taas löytyy seinän toiselta puolelta, eli jos haluat olla poreammeessa, niin siitä ei kenenkään saunominen häiriinny, tai päinvastoin. Poreammeen puolella on myös oma suihku, ja ikkunasta tulee luonnonvaloa tännekin.

Tässä talossa on mahdollisuus myös perhekoti yrittäjälle, sillä viereinen talo on myös myynnissä. Tämmöisiä asuntoja ei ole usein myynnissä, täällä on suunnitteluun käytetty järkeä, joten tule ja toteuta unelmasi!

Tämän talon Top5:
- sijainti
- kodinhoitohuone ja pesutilat
- huonekorkeus
- piha ja autokatos 2:lle autolle
- uniikki asunto

Jos tämä on unelmakotisi, niin soita 040 749 7626/Tupu tai 040 835 0770/ Ville ja pääset katsomaan mahdollista tulevaa kotiasi!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueKetunkallio
Huoneet3mh + työhuone + oh/k + 2 wc + s + ph + kph + khh
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala260.0m²
Kokonaispinta-ala260.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1975
Käyttöönottovuosi1975
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta264 000 €
Myyntihinta264 000 €
Neliöhinta1 015 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaLauteet: leppä
Tulisijapuuhella + 2 takkaa
Asunnon kuntohyvä
Lämmitysjärjestelmäöljy/puu
Kohde Etuovessa9594025