Omakotitalo

Mobergintie 13

Huoneet 3mh + oh + k + s + khh + aula
Velaton hinta 219 000 €
Rakennusvuosi 2004
Jos olet haaveillut maalla asumisesta, isosta tontista ja omasta talosta, mutta haluat kuitenkin olla palveluiden lähellä, niin tässä voisi olla sellainen koti. Tämän talon tontilla riittää puuhastelua ja iso päätytontti takaa, että saat taatusti omaa rauhaa.

Jos tarvitset tilaa harrastuksille tai teet etätöitä, niin täällä on hyvät mahdollisuudet myös siihen. Tontilla on talon lisäksi autotalli sekä talousrakennus. Talossa on muutamia asioita, jotka sinun pitää laittaa kuntoon, myös autotalli vaatii viimeistelyä.

Keittiössä on vaaleat ajattomat kaapistot, joista löytyy säilytystilaa talous tavaroille. Korkeat kylmäkalusteet ovat lapsiperheessä käytännölliset silloin, kun ruokakauppa ei ole ihan nurkalla.
Keittiön ja alakerran ison eteisen lattia on helppohoitoinen laattalattia. Kodinhoitohuone, pesutilat, sauna sekä tekninen huone ovat alakerrassa ja molemmissa kerroksissa on oma wc. Olohuoneesta pääsee suoraan ulos taloa kiertävälle terassille, joka on osittain katettu.

Lapsiperheessä on kätevää, kun kaikki kolme makuuhuonetta ovat yläkerrassa. Kaunis valoisa aulatila voi olla vaikka koko perheen yhteinen oleskelutila, lasten oma valtakunta tai nuorison pelipaikka. Yläkerran parvekkeen näkymä tulee takapihan puolelle.

Lemu kuuluu Maskun kuntaan. Työmatka Turkuun taittuu puolessa tunnissa. Raisioon menee 20 minuuttia.

Tämän kodin top5 ovat:
* ihana iso metsätontti
* päättyvä tie
* yläkerran aula
* neljä sisäänkäyntiä
* talousrakennus mahdollistaa monta asiaa

Jos haluat lapsille turvallisen kasvuympäristön ja kaipaat omaa rauhaa, niin soita Piialle 040 668 2088 tai laita meiliä piia@kotoisa.fi tai Tupulle 040 749 7626 tupu@kotoisa.fi.

Mikäli oman kodin myyminen on sinulle ajankohtainen, niin käy katsomassa www.kotoisa.fi sivuilta palvelupaketit sekä palautteita asiakkailta ja hoidetaan sekin asia kuntoon.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMasku
Postinumero21230
AlueLemu
Huoneet3mh + oh + k + s + khh + aula
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala178.0m²
Kokonaispinta-ala178.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuinrakennus 178 neliötä Autovaja 51,5 neliötä Piharakennus 53 neliötä
Kerros2/2
Rakennusvuosi2004
Käyttöönottovuosi2004
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta219 000 €
Myyntihinta219 000 €
Neliöhinta1 230 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSähkölämmitteinen sauna, ei lattiakaivoa.
Tulisijavaraava
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet (asennettu vain alakertaan), verhotangot, koirankoppi pihalla.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalon ulkoverhous kaipaa huoltomaalausta, sadevesikourut ja syöksytorvet puuttuvat kauttaaltaan, terassin kaiteet uusittava, terassi huollettava, autotalli kesken (maapohja, ei sähköä)
Lämmitysjärjestelmäsähkö
Kohde Etuovessa9453993