Omakotitalo

Päivöläntie 14

Huoneet 3h + tupakeittiö + khh + ph + s + 2 wc
Velaton hinta 122 000 €
Rakennusvuosi 1985
Pöytyä on hieman alle 9000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa, Auraan ajaa autolla alle puoli tuntia ja Turkuun n. 40 minuuttia.

Tämä koti on aikanaan itselle rakennettu ja kaikesta huomaa, että sitä on rakkaudella vaalittu. Nyt talo kuitenkin odottaa uusia asukkaita. Tällä tontilla voi lapset leikkiä turvallisesti, sillä tiellä ei ole läpi kulkua, vaan se päättyy tähän.

Talo on oman aikakautensa tyylissä ja hyvä puoli onkin, että jos haluaa, voi kerralla laittaa kaiken uusiksi, mutta täällä voi myös asua, jos haluaa remontoida vaiheittain. Pohjaratkaisu antaa mahdollisuuksia tehdä vaikka mitä, nyt on tilaa ja avaruutta, mutta huoneita voi myös lisätä jos tarvitsee.

Yhdessä tasossa on moni asia ainakin lapsiperheessä helpompaa. Pesutilat ja kodinhoitohuone on samassa paikassa ja sieltä pääsee takapihalle. Kodinhoitohuone on keittiön vieressä, joten sekin on loogista. Talossa on useampi vaatehuone, joten säilytystilaa on ja sitä on helppo lisätä.

Talon sydän on keittiö ja iso avara olohuone. Koska seiniä ei ole, niin valoa ja avaruuttaa riittää. Tähän keittiöön voi rakentaa saarekkeen tai sen voi muokata ihan millaiseksi haluaa. Keittiöstä saa taatusti toimivan ja persoonallisen. Voi vain kuvitella miten puuliesi ja iso takka lämmittävät pakkasilla. Takan värin vaihtaminen vaikka valkoiseksi antaa olohuoneeseen aivan toisen ilmeen. Lapsiperheessä ainakin arvostetaan kahta wc:tä.

Vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea taitava kotipuutarhuri voi tällä tontilla keksiä. Ja jollei sellainen kiinnosta, niin sitten pihan voi antaa olla vain nurmikkona ja harrastaa hyötyliikuntaa ruohonleikkurin kanssa.

Jos etsit edullista kotia maaseudun rauhasta, niin päivitä Päivöläntie tähän päivään ja tee itsellesi unelmakoti Pöytyälle!

Tämän kodin Top5 ovat:
- ympäristö
- kaksi wc:tä
- asunnon pohjaratkaisu
- 1-taso
- keittiö/olohuone

Jos tuntuu siltä, että tämä voisi olla kotisi, niin tervetuloa kotoisaan esittelyyni tai ota yhteyttä 040 668 2088/Piia tai meilaa milloin vain piia@kotoisa.fi.

Jos mietit oman asuntosi myyntiä, niin teen senkin mielelläni. Käy lukemassa lisää yrityksestämme www.kotoisa.fi.


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaPöytyä
Postinumero21930
AlueUusikartano
Huoneet3h + tupakeittiö + khh + ph + s + 2 wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala130.0m²
Kokonaispinta-ala130.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1985
Käyttöönottovuosi1985
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta122 000 €
Myyntihinta122 000 €
Neliöhinta938,5 €/m²
Muuta2 vko kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunan seinät osittain tiiliseinää, osittain panelointi. Sauna kaipaa myös uusimista.
Tulisijalisäksi puuhella keittiössä
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaKiinteistö on ikäänsä nähden siistissä kunnossa ja koska talossa on asunut vain yhdet asukkaat on siitä pidetty huolta.
Lämmitysjärjestelmäsähkö/puu
Kohde Etuovessa9679402