Kerrostalo

Pehtorinkatu 1

Huoneet 3h + k + kph
Velaton hinta 94 000 €
Rakennusvuosi 1974
Tämä kolmio sijaitsee aivan kivenheiton päästä Kaarinan keskustan palveluista, jossa on erittäin hyvät peruspalvelut ja paljon yrityksiä. Taloyhtiössä on tehty paljon korjauksia ja remontteja, eli yhteisestä omaisuudesta on pidetty huolta. Bonuksena sähkö sisältyy vastikkeeseen. 

Tässä avarassa ja valoisassa kodissa saat pienellä pintaremontilla ihmeitä aikaan. Parketin voi hioa tai maalata modernisti vaaleaksi, eikä maalaamiseen ja tapetointiin tarvita edes taloyhtiön lupaa. Tämän aikakauden taloissa makuuhuoneissa on tilaa, joten jakamalla saat kahdelle lapselle omat tilat. Isoon olohuoneeseen saat mahtumaan isomman ruokailuryhmän ja silti sinne jää reilusti oleskelutilaa. Eteiseen tai makuuhuoneisiin saa lisättyä säilytystilaa, jos sellaiseen on tarvetta tai vanhat kaapit voi muuttaa liukuovikaapeiksi. Pesutilat on remontoitu 90-luvulla eikä ne ole remontin tarpeessa eikä keittiökään akuutin remontin tarpeessa ole. Sinä päätät mitä teet ja voit laittaa, vaikka kaiken uusiksi, jolloin nostat kerralla asunnon arvoa ja teet itsellesi pitkä aikaisen asunnon. 

Lasten kanssa ei tarvitse lähteä kauas leikkipuistoon, sillä sellainen löytyy omasta pihapiiristä ja asunnon ikkunasta on suora näköyhteys sinne. Hovirinnan koulu ja päiväkoti on aivan vieressä. Turkuun ajaa vartissa ja jos et omista omaa autoa, niin föli kulkee vieressä. 

Tämän kodin top viisi minun mielestäni: 
- hyvät kulkuyhteydet 
- koulu, päiväkoti ja palvelut lähellä 
- lapsille turvallinen pihapiiri 
- asunnon pohjaratkaisu 
- tilavat huoneet 

Jos tuntuu että tämä voisi olla kotisi, niin tervetuloa kotoisaan esittelyyni! Voit soittaa milloin vain, vastaan aina tai meilaa tupu@kotoisa.fi tai piia@kotoisa.fi. Voit myös soittaa 040 668 2088/Piia tai 040 749 7626/Tupu! 

Jos mietit oman asuntosi myyntiä, niin tehdään treffit teille, ja kerromme mitä me tekisimme sinun kotisi myynnin eteen. Käy katsomassa palvelupaketit www.kotoisa.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero20780
AlueHovirinta
Huoneet3h + k + kph
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala73.5m²
Kokonaispinta-ala73.5m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerros2/3
Rakennusvuosi1974
Käyttöönottovuosi1974
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta94 000 €
Myyntihinta74 103 €
Neliöhinta1 279 €/m²
Yhtiövastike246,2 €/kk
Vesimaksu24,0 €
Muuta2 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Asunnon kuntotyydyttävä
Kohde Etuovessa9466982