Omakotitalo

Puusepänkatu 7

Huoneet 3h + k + oh + th + wc + s + ph + 2 vh + autotalli
Velaton hinta 109 000 €
Rakennusvuosi 1975
Mikäli etsit edullista omakotitaloa, jonka voisit päivittää omien tarpeiden mukaiseksi, niin tässä sellainen olisi. Täältä ei ole pitkä matka mihinkään, vaan kaikki tarpeellinen löytyy 1-2,5 km säteeltä.

Tämä koti sijaitsee vain 2,3 km päässä Uudenkaupungin keskustan palveluista, ja autotehtaalle matkaa on saman verran. Talo on Puusepänkadun rauhallisemmalla puolella, sillä kerrostalot jäävät kokonaan tien toiselle puolelle. Tässä on kiva ja turvallinen pihapiiri lapsille ja voit tehdä pihalle vaikka oman leikkipuiston. Selviät täällä pelkästään sisätilojen remontilla, sillä talon katto on juuri uusittu ja kaikki muutkin ulkopuoliset asiat pitäisi olla kunnossa. Kuntotarkastus tehdään kun ostaja löytyy.

Nyt voit päättää, laitatko kaikki kerralla kuntoon, vai päivitätkö taloa pikkuhiljaa? Talo on yhdessä tasossa ja tämän ikäisessä talossa pohjaratkaisu on selkeä ja simppeli. Keittiö on 90-luvun lopun desingiä, mutta iso keittiö on helppo muokata tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Sinä päätät paljonko keittiöön laitat rahaa.

Keittiön viereisestä takkahuoneesta pääsee takapihalle. Peseytyminen ja pyykinpesu tapahtuu tällä puolella taloa. Saunasta voi mennä pihalle vilvoittelemaan, eikä pyykkejä tarvitse kantaa kauas kuivumaan, vaan ne saa kätevästi vietyä täältä ulos. Ison olohuoneen ikkunat ovat Puusepänkadun puolelle ja vaikka naapuri onkin lähellä, niin molemmilla puolilla on oma rauha eikä naapurin puolelle näy. Pienten lasten kanssa on käytännöllistä että kaikki makuuhuoneet ovat samalla puolella. Ja isommat voivat sulkea ovet ja olla omassa rauhassaan. Autotalli on yhdelle autolla, mutta siellä on tilaa myös nikkaroinnille. Toinen auto mahtuu pihalle, ja jos sille haluaa autokatoksen, niin rakennusoikeuden määrästä se ei ainakaan jää kiinni.

Naapuri asunnon kanssa on tehty hallinnanjakosopimus ja yhteisiä tiloja on varasto, maan alla oleva öljysäiliön bunekkeri sekä tekninen huone. Kummallakin on omat sähkömittarit. Tontti on vuokratontti.

Tämän kodin top5:
- talon katto on uusittu
- sijainti
- kaikki yhdessä tasossa
- rakennusoikeus
- pohjaratkaisu

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueKetunkallio
Huoneet3h + k + oh + th + wc + s + ph + 2 vh + autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala158.0m²
Kokonaispinta-ala158.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1975
Käyttöönottovuosi1975
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta109 000 €
Myyntihinta109 000 €
Neliöhinta689,9 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
TulisijaEi varaava
Asuntoon kuuluu- rullaverhot
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaAsunto on siistissä peruskunnossa, mutta vaatii päivityksen tälle päivälle.
Lämmitysjärjestelmäöljy
Kohde Etuovessa9969499