Kerrostalo

Raadinkatu 1

Huoneet 3h + k
Velaton hinta 92 000 €
Rakennusvuosi 1975
Lausteella on oma koulu, äitiysneuvola, kauppa ja liikkeitä sekä kolme päiväkotia. Lausteelle on tulossa Lidl ja Skanssin ostokeskukseen pääset bussilla.

Ulkoilumaastot ovat aivan vieressä ja täällä on myös frisbeegolfpuisto. Talosta löytyy oma kuntosali, mikä on asukkaiden käytössä. Bussit kulkevat päivittäin eri puolille kaupunkia, ja keskustasta pääset kotiin myös yöllä. Lausteella toimii oma aktiivinen aluetyöryhmä, joka parantaa Lausteen omia asioita, tämä kertoo siitä että alueen ihmiset välittävät omasta lähiöstään.

********************

Tämä pirteän raikas koti, on toisen kerroksen asunto viimeisessä talossa, joten keittiön ikkunasta pääset ihailemaan metsämaisemaa. Parkkipaikka on sen verran kaukana ja talon vieressä menee kävelytie, joten asuntoon ei kantaudu ylimääräisiä ääniä.

Tämän ikäisissä asunnoissa pohjaratkaisut ovat yksinkertaisia ja sen tähden niihin on saatu kaikki tarpeellinen mahtumaan, kuten iso vaatehuone, erillinen wc sekä pesutila, jossa on pyykinhuollolle oma paikka. Pyykinpesukone mahtuu tason alle ja kaappeihin voi laittaa vaikka puhtaat pyyhkeet. Suihkukaappi suojaa roiskeilta ja erillinen wc on aina kiva juttu. Vaatehuoneessa on hyllykkö, joka jää sinne.

Toinen makuuhuone on vähän isompi ja molemmissa huoneissa on kaappitilaa vaatteille. Samanlaiset kauniit laminaattilattiat kaikissa huoneissa tekee siistin ja yhtenäisen vaikutuksen. Olohuoneesta pääset lasitetulle parvekkeelle ja sinne voit tehdä kesäksi vaikka oman pikku puutarhan. Jos sinulla käy ruokavieraita, niin olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmän lisäksi myös iso ruokapöytä tuoleineen.

Keittiössä on ajattomat vaaleat kaapistot ja välitasossa isot kaakelit. Taso ja kaapit sopivat hyvin lattian väritykseen. Niin ihana piristys, kuin pirteä punainen Smegin jääkaappi onkin, se siirtyy kuitenkin täältä uuteen kotiin.

Tämä muuttovalmis koti voi olla juuri sinulle:
* sinkku
* nuori ensiasunnon ostaja
* nuoren parin ensimmäinen yhteinen asunto
* pieni perhe
* seniori asunto

Tämän kodin TOP5:
* sijainti Lausteella
* pohjaratkaisu
* pesuhuone
* erillinen wc
* asunto on siisti

Jos siis tunnistat itsesi jostain noista niin soita ja sovi esittely 040 668 2088/Piia tai 040 749 7626/Tupu tai meilaa piia@kotoisa.fi tai tupu@kotoisa.fi.

Jos oma kotisi on myymättä niin teemme sen mielellämme, eli voit tilata meidät arviointikäynnille joka ei maksa sinulle mitään.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20750
AlueLauste
Huoneet3h + k
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala75.5m²
Kokonaispinta-ala75.5m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkisutsmitattu
Kerros1/8
Rakennusvuosi1975
Käyttöönottovuosi1975
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta92 000 €
Myyntihinta86 420 €
Neliöhinta1 219 €/m²
Yhtiövastike202,5 €/kk
Vesimaksu25,0 €
Autopaikkamaksu8
Muuta2 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluuVaatehuoneen hyllystö.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAsunto on siisti.
Kohde Etuovessa9400544