Omakotitalo

Riskiläpolku 6

Huoneet 3mh + k + oh + th + khh + sauna/kph + 2wc
Velaton hinta 216 000 €
Rakennusvuosi 1970
Haluatko asua lähellä keskustaa omakotitalossa rauhallisella kivalla paikalla, ja saada bonuksena päälle vielä ikioman tontin? Lisäksi sinun ei tarvitse muuta kuin kantaa omat tavarat sisälle, ja asettua sohvalle kotoisasti pötköttämään. Edessäsi on mukavia ja leppoisia vuosia ilman remontteja!

Tämä talo on remontoitu kokonaan vuonna 2016, ja siitä on hyvällä maulla saatu tehtyä toimiva koti lapsiperheelle. Kaikki on sävy sävyyn harmaan sekä vaalean väreissä ja keittiössä on saareke kivasti keskellä. Saarekkeessa on induktioliesi ja kaikki keittiön toiminnot on suunniteltu järkevästi, niin ettei turhia askeleita tule. Ruokapöydälle on oma paikka toisen ikkunan alla, ja keittiön vieressä on kodinhoitohuone, josta pääsee ulos. Takkahuoneeseen voi tulla saunan jälkeen oleskelemaan, mutta voi huone olla muussakin käytössä.

Kolme makuuhuonetta eivät ole suuren suuria, mutta olohuoneen, keittiön ja eteisen avaruus tekee asunnosta tilavan. Olohuoneessa on kaksi isoa ikkunaa samoin keittiössä, joten tätä kotia valaisee kattoon upotettujen lamppujen lisäksi myös luonnon valo. Samanlainen kaunis harmaa lattia tekee kodista yhtenäisen. Lapsiperheessä osataan arvostaa kahta vessaa ja sitä että kaikki on yhdessä tasossa. Mukavana lisänä on turvallinen ja iso oma piha päättyvän kadun päässä, iso patio sekä autotalli. Autotallin remontti on vielä kesken, mutta se saatetaan loppuun myyjän toimesta.

Tämän kodin top viisi minun mielestäni:
- oma tontti
- talo on remontoitu kokonaan 2016
- sijainti
- autotalli
- järkevästi suunnitellut toiminnot

Jos tuntuu että tämä voisi olla juuri teidän unelma talonne, niin tervetuloa kotoisaan esittelyyni! Meilaa milloin vain ville@kotoisa.fi tai voit soittaa milloin vain 040 835 0770 tai 040 749 7626/Tupu.


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueEtu-Santtio
Huoneet3mh + k + oh + th + khh + sauna/kph + 2wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala128.0m²
Kokonaispinta-ala156.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
Kerros1/1
Rakennusvuosi1970
Käyttöönottovuosi1970
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta216 000 €
Myyntihinta216 000 €
Neliöhinta1 688 €/m²
Muuta2kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna uusittu 2016
Asuntoon kuuluuKuivaava pyykinpesukone Sälekaihtimet
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalo remontoitu täysin 2016
LämmitysjärjestelmäÖljylämmitys
Kohde Etuovessa9874505