Rivitalo

Väinämöisenpolku 4

Huoneet 3h + k + kph + s + wc
Velaton hinta 153 000 €
Rakennusvuosi 1971
Jos etsit vaivatonta ja helppoa asumista yhdestä kaupungin parhaista paikoista, kannattaa askeleet suunnata Sorvakkoon. Täällä uutta omistajaa odottaa perusteellisesti remontoitu valoisa ja kaunis rivitalokoti. Asunnossa on pihat molemmin puolin ja kummassakin on nähty vaivaa, sekä käytetty aikaa pihojen viihtyisyyteen. Etupihan kaunis kivetys ja ihanat istutukset kutsuvat astumaan sisälle lisäksi takapihan iso patio ulottuu miltei tontin rajalle asti. Molemmat pihat on kunnostettu puutarhasuunnittelijan avulla.

Tämä valoisa ja avara koti vaikuttaa paljon neliöitään suuremmalta, eikä hukkatilaa ole yhtään. Sisäänkäynnin iso eteinen johdattelee asunnon eri huoneisiin, ja olohuoneeseen avautuu kauniit lasiset pariovet. Molemmat makuuhuoneet ovat tilavia, ja niihin mahtuu muutakin kuin sänky. Lattioita päällystää kaunis kotoisa vaalea pyökkiparketti, jota ei tarvitse piilotella. Olohuoneen iso ikkuna tuo kauniisti luonnonvalon sisään, ja samalla voit ihailla hyvin hoidettua pihaa.

Valkoinen keittiö yhdistettynä puun värisiin tasoihin luo aina hyvän kontrastin. Neliön mallisessa keittiössä tila on hyödynnetty todella hyvin, ja näin on kaappitilaa saatu riittävästi. Työskentelytasolle ei varmaan parempaa paikkaa voisi olla kuin keittiön ikkunan edessä, jossa voi kuunnella linnunlaulua ja katsella oravia.

Ainakin lapsiperheessä osataan arvostaa kahta wc-tilaa, joka on kolmiossa harvinaista muutenkin. Arjen luksusta on myös kylpyamme ja sauna, kaiken tämän lisäksi täällä saa hoidettua myös pyykin huollon. Ikkuna saunassa ja pesuhuoneessa sekä lattialämmitys kun ammeesta nousee pois, on kuin piste iin päälle, eli kaikki on melkein täydellistä. Sekä wc:n että kylpyhuoneen kalusteet on mittatilaustyönä teetetty ja amme on uusi.

Sorvakko on rauhallinen asuinalue merellisessä pikku kaupungissa, ja täältä on kävelymatka keskustaan. Ugissa meri on aina lähellä ja tarvittaessa venepaikkoja voi vuokrata kaupungilta. Tämä koti on myös vaihtoehto kesämökille, eli helppo kakkoskoti jossa voit olla kesällä tai talvella.

Taloyhtiössä on uusittu mm. käyttövesiputket sekä talon huopakate lisäksi yhtiössä on VSP:n kotikaista valmius.

Tämän kodin top viisi minun mielestäni:
- etu-ja takapiha
- laadukkaat materiaalit
- kylpyhuone
- kaksi wc.tä
- sijainti

Jos tuntuu että tämä voisi olla unelmakotisi, niin tervetuloa kotoisaan esittelyyni! Meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi ja voit soittaa milloin vain 040 749 7626, vastaan aina!

Mikäli mietit oman asuntosi myyntiä,niin tehdään treffit teille ja kerron sinulle mitä minä tekisin sinun kotisi myynnin eteen. Käy katsomassa palvelupaketit www.kotoisa.fi !

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueSorvakko
Huoneet3h + k + kph + s + wc
TyyppiRivitalo
Pinta-ala83.0m²
Kokonaispinta-ala83.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistemitattu
Kerros1/1
Rakennusvuosi1971
Käyttöönottovuosi1971
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta153 000 €
Myyntihinta135 279 €
Neliöhinta1 843 €/m²
Yhtiövastike353,0 €/kk
Vesimaksu20,0 €
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Sauna- katto ja lauteet tervaleppäpaneelia - sauna vesieristetty - iso uusi patteri - kiuas Kastor Inferno Super - saunassa on ikkuna
Asuntoon kuuluu- Olohuoneen ja keittiön kaihtimet - Markiisit etu - ja takapuolella
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAsunto siisti ja hyvin pidetty ja remontoitu laadukkailla materiaaleilla.
Kohde Etuovessa9768088