Omakotitalo

Vuorikatu 9

Huoneet 4mh + sali ( 3 h) + k + wc + eteinen + s + ph ja 1h + k + kph
Velaton hinta 249 000 €
Rakennusvuosi 1917
Tämä ainakin satavuotias hirsitalo, on aivan Uudenkaupungin keskustan palveluiden vieressä, ja odottelee uusia asukkaita. Talo on ollut yhden suvun hallinnassa kaikki nämä vuodet, mutta nyt on tullut aika, antaa uusille omistajille mahdollisuus jatkaa toiset sata vuotta.

Olet ehkä yrittäjä joka tarvitsee tilaa, tai toisen huoneiston toiminnalle, se onnistuu, sillä toisessa päädyssä on toinen asunto. Asunto on yksiö, mutta siihen saa helposti liitettyä isolta puolelta yhden makuuhuoneen jos haluaa. Talo voisi olla myös kahden sukupolven talo, tai kotoa muuttoa harjoittelevan nuoren koti. Ehkä kuitenkin juuri nyt, tämä asunto kannattaa vuokrata, sillä vuokra-asunnot ovat tällä hetkellä tässä kaupungissa kysyttyjä. Kirsikkana kakun päällä on, että tässä maksat varainsiirtoveroa vain 2%, sillä kyseessä on kiinteistö osakeyhtiö, jossa on tehty hallinnanjako sopimus vieressä olevan rakennuksen kanssa.

Yläkerrassa on vain yksi iso huone, mutta muuten koko vintti on tyhjää tilaa täynnä. Se on mahdollisuus jonka voisi hyödyntää. Kellaritilat ovat todella iso ja niitäkin on kaksi kappaletta. Lisäksi pihassa on autotalli kahdelle autolle.

Isossa n. 25 neliön olohuoneessa on korkea kakluuni, joka ei tosin ole alkuperäinen, mutta se on tyyliltään vanhaan taloon sopiva. Olohuoneesta on pääsy kahteen makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen, tarpeen mukaan. Keskellä on toinen oleskelu tila ja lähinnä keittiötä oleva onkin loogisesti ollut ruokailua varten.

Keittiön vieressä on yksi makuuhuone, jonka ikkunat ovat etupihan puolelle. Keittiössä on kaapistot kahdella seinällä, ja pieni pöytä jossa voi juoda vaikka aamukahvit. WC- tila on eteisessä ja kuistin puolelle on rakennettu sauna, pesutilat ja sinne mahtuu myös pesutorni pyykinpesua varten.

Talon toisessa päädyssä on n. 20 neliön yksiö jolla on oma sisäänkäynti. Asunnossa on keittiö, makuuhuone ja pesutilat. Tämän asunnon ikkunat ovat etupihan puolelle. Asunto on aikaisemmin ollut vuokralla ja vuokra on ollut 450 €/kk.

Talossa on tehty kuntotarkastus 6/2018! Raportti kulkee talon kanssa yhdessä, joten jos haluat nähdä sen niin sinun täytyy tulla katsomaan myöskin talo.

Tämän talon top5:
* avaruus
* autopaikat kahdelle autolle
* sijainti
* yksiön voi vuokrata
* 2 % varainsiirtovero

Jos haluat säilyttää palan historiaa Uudessakaupungissa ja viihdyt pienen merenranta kaupungin keskustan tuntumassa,niin kannattaa soittaa ja sopia tapaaminen 040 749 7626/ Tupu, tai meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi.

Talossa ei asuta tällä hetkellä, joten muuttamaan pääset nopeasti!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueKeskusta
Huoneet4mh + sali ( 3 h) + k + wc + eteinen + s + ph ja 1h + k + kph
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala100.0m²
Kokonaispinta-ala120.0m²
Lisätietoja pinta-alasta2011 tehdyn pohjapiirustuksen mukana huoneisto-ala n.159 m2
Kerros2/1
Rakennusvuosi1917
Käyttöönottovuosi1917
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta249 000 €
Myyntihinta244 094 €
Neliöhinta2 490 €/m²
Yhtiövastike324,0 €/kk
Muuta2 vko kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Tulisijavaraava
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaIso puoli hyvä ja pieni puoli hyvässä tyydyttävässä kunnossa.
Kohde Etuovessa9532975