Hinta-arvio 0 €

Kodin myyminen on suurimpia kauppoja mitä elämässäsi teet. Rahan lisäksi kotiin liittyy muutakin, muistot iloineen ja suruineen. Heti kun olet tehnyt myyntipäätöksen,niin saat meiltä maksuttoman hinta-arvioinnin kodistasi. Emme välttämättä anna korkeinta hinta-arviota, eikä meillä ole pienin välityspalkkio, mutta yhdessä neuvottelemalla asioille löytyy yleensä kompromissi, sillä oikean hinnan määrittäminen heti alussa on tärkeä seikka.

Emme pelkää tarttua työhön, ja juuri siksi olemme saaneet tyytyväisiä asiakkaita. Meille voi soittaa viikonloppuisin sekä iltaisin ja vastaamme sähköpostiin aina saman päivän aikanaKannattaa vaikka testata, laita viesti useammalle välittäjälle niin voit yllättyä positiivisesti!

Kun olet päätöksesi tehnyt
Nyt on aika pohtia asunnon myyntikuntoon laittoa. Tässä joitain asioita mihin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä näihin asioihin ostajat asuntoesittelyssä katseensa kohdistavat. Lisäksi on olemassa asioita jotka luovat kodikkuutta ja hyvän fiiliksen.

Ostajalle takkatuli, kynttilät tai muut tunnelmanluojat voivat olla kiva yllätys asunnon esittelyssä tai  talvella pihalyhdyt terassilla. Ruuan tai leivonnaisten tuoksu tuo aina hyviä muistoja mieleen. Kukat, hedelmät ja erilaiset yrtit antavat tuoksuja ja tuovat väriä.

Olemme koonneet muistilistan, josta voit tarkistaa asioita jotka liittyvät kotiisi. Oma koti on sinun suurin sijoitus. Kun sinulla on aika vaihtaa vanha koti uuteen, niin on hyvä selvittää kodin todellinen arvo, sen tiedon pankkikin haluaa. Kiinteistöistä myyjällä on viiden vuoden vastuu joten kannattaa tutustua kauppaturvavakuutuksen ehtoihin, sen hinta todennäköisesti saadaan kotisi myynnissä. Ostajan pankki tulee todennäköisesti vaatimaan että kodistasi tehdään kuntotarkastus, ja mietimme yhdessä onko se järkevää tehdä ennen myyntiä vai siinä vaiheessa kun ostaja on varmistunut. Käy tutustumassa myös hometalkoot sivustoon. Kuten huomaat me uskallamme puhua reilusti asioista joista useimmat muut eivät puhu, näitä on kuitenkin syytä miettiä mieluummin ennen kotisi myyntiä kuin sen jälkeen.

Hinta-arvio 0 €. 

Myyntihinta = myyjän hintapyyntö ilman taloyhtiön lainaosuutta

Velaton hinta = rahassa maksettava kauppahinta + taloyhtiön lainaosuus

Kauppahinta = rahassa maksettava kauppahinta ilman taloyhtiön lainaosuutta

Velaton kauppahinta kokonaiskauppahinta +  rahassa maksettava kauppahinta + taloyhtiön lainaosuus

Tästä pääset lainalaskuriin ja voit suunnitella tulevan kotisi asioita eteenpäin.

Pyydä ilmainen konsultointikäynti