Ota yhteyttä

Tupu Utriainen
Kiinteistönvälittäjä LKV,LVV,KiAT
040 749 7626
tupu(at)kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Tupu on Kotoisa LKV:n yrittäjä ja laillistettu kiinteistönvälittäjä eli LKV, mutta sen lisäksi olen suorittanut myös KiAt tutkinnon Markkinointi Instituutissa. Työ ja vapaa-aika sulassa sovussa sekaisin, mutta iloisella ja positiivisella asenteella ajelen 3000 km kuukaudessa yhdestä kodista toiseen ympäri Varsinais-Suomea. Olen keskivertoa parempi ruuan laittaja, joten saat minulta hyviä ruokavinkkejä.

Aaro Suvanto
LKV, LVV, INS
044 544 5321
aaro@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Aaro on vasta valmistunut insinööri Naantalista. Siinä opintojen ohessa hän suoritti myös LKV kokeen, ja saikin sen läpi ensimmäisellä kerralla erittäin hyvillä pisteillä. Asiakaspalvelu kokemusta Aaro saanut mm. Treiners’ Housella. Aarolla on iloinen ja rento ote ihmisiin, mutta luotettavan ammattilaisen ote kiinteistönvälittäjän tehtäviin. Jos haluat jutella urheilusta, niin Aarolta kannattaa tiedustella koripallon saloja.

Piia Järvinen
Asunnonmyyjä
040 668 2088
piia@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Piia on pirtsakka, reipas nuori nainen, jolle asiakkaiden kodit ovat tuttuja paikkoja, sillä hän on myös siivousalan yrittäjä, eli varsinainen tehopakkaus. Piia opiskelee Markkinointi Instituutissa KiAt tutkintoa ja uskon että pian hän selvittää myös LKV kokeen. Piia tekee Kotoisassa tiimissämme kiinteistönvälittäjän käytännön työtä, sillä pelkästään kirjoja lukemalla työtä ei opi. Siivouksen lisäksi, Piialta kannattaa kysellä tanssimuuveja.

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Köydenpunojankatu 14
c/o Logomo Byrå

20100 Turku

Y-tunnus: 2775492-9

Pyydä ilmainen arviokäynti

Kodin vaihtaminen on iso asia, johon liittyy paljon tunnetta ja pohdintoja. Kodin vaihdon askeleet aloitat miettimällä kotisi hintaa, ja se onkin monesti vaikeaa. Joten pyydä meidät kotiisi maksuttomalle konsultointikäynnille. Esittelet kotisi ja sen jälkeen kyselemme sinulta faktoja kodistasi. Seuraavana päivänä saat sähköpostiin kirjallisen arvion, sekä tarjouksen työstämme. Tarjouksessa kerromme mitä kaikkea palkkio sisältää joten tiedät koko myynti prosessin ajan missä mennään.

Välillä kodin etsiminen voi olla hankalaa ajan puutteen tai muiden syiden takia, joten silloin kannattaa miettiä ostotoimeksiantoa. Tämä ei maksa sinulle mitään, jos asuntoa ei löydy. Me toki uskomme, että se löytyy!

Ennen kodin vaihtoa sinun pitää pohtia asumismuotoa ja aluetta, missä toivoisit seuraavan kotisi sijaitsevan. Viisasta on myös selvittää, millaiseen asuntolainaan sinulla on varaa. Pyydä asuntolainatarjous esimerkiksi täältä.

Jätä palautetta

Olen todella onnekas ja kiitollinen siitä että olen saanut monilta asiakkailtani palautteita. Löydät niitä sivuiltani, jolloin saat käsityksen, millainen ihminen olen ja kuinka hoidan työni. Olen jokaisen asiakkaani yhden hänen elämänsä suuren käännekohdan aikana mukana, joskus iloisissa ja joskus myös surullisissa elämän vaiheissa.

On selvää, että asunnot ovat lähellä sydäntäni, mutta ihmiset tekevät tästä työstä minulle mielekkään. Jokainen toimeksianto on ansaittava. Palautteet, joita olen asiakkailtani saanut, tekevät minut iloiseksi sekä nöyräksi, mutta antavat samalla uskoa siihen että olen oikealla alalla.

Kotiin liittyy paljon tunnetta ja uudet omistajat tuovat niihin mukanaan taas omat muistot. Työssäni on tärkeää, että hoidan asiat korkealla, sekä hyvällä työmoraalilla ja pidän sitä kunnia-asiana. Mielestäni ammattiylpeys ei ole huono asia, kun puhutaan lakiin liittyvistä asioista. Sekä asunnon myyminen että ostaminen on isoja asioita elämässä. Minun tehtävä on huolehtia, että kaikki osapuolet voivat lähteä kaupantekotilaisuudesta turvallisin mielin koteihinsa.

-Tupu