Ota yhteyttä

Tupu Utriainen, yrittäjä
LKV, LVV, KiAT, YEAT
040 749 7626
tupu(at)kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Tupu on Kotoisa LKV:n yrittäjä ja laillistettu kiinteistönvälittäjä eli LKV, mutta sen lisäksi olen suorittanut myös KiAt tutkinnon Markkinointi Instituutissa. Minulla on työ ja vapaa-aika sulassa sovussa sekaisin, mutta iloisella ja positiivisella asenteella ajelen 3000 km kuukaudessa yhdestä kodista toiseen ympäri Varsinais-Suomea. En ole perheen ainoa asuntoihin työnsä puolesta sekaantunut, vaan mieheni on isännöitsijä joten meillä puhutaan kodeista paljon.

Rakastan ruuan laittoa ja olen keskivertoa parempi kokki, joten minulta saat myös hyviä ruokavinkkejä. Vesijuoksu on minulle sopiva liikuntalaji, sillä välineet kulkee autossa kassissa ja voin pulahtaa kesken päivän uimahalliin Turussa, Raisiossa tai Uudessakaupungissa. Hektinen työ tarvitsee myös vastapainoa sekä rauhoittumista ja joogasta on tullut vuosi vuodelta tärkeämpi osa elämääni.

Piia Järvinen
LKV, LVV, KiAT
040 668 2088
piia@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Piia on pirtsakka, reipas nuori nainen, jolle asiakkaiden kodit ovat tuttuja paikkoja, sillä hän on myös siivousalan yrittäjän ja kahden pienen lapsen äiti, eli varsinainen tehopakkaus.  Piia tekee Kotoisassa tiimissämme kiinteistönvälittäjän käytännön työtä, sillä pelkästään kirjoja lukemalla työtä ei opi. Siivouksen lisäksi, Piialta kannattaa kysellä tanssimuuveja.

Ville Laurell, Uusikaupunki

asuntomyyjä, remontointi,
040 835 0770
ville@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Villelle talot ja asunnot ovat tulleet tutuiksi rakennushommien kautta ja siihen hänellä on myös koulutus ja hänellä on oma kattomaalauksiin erikoistunut yritys. Siitä on hyötyä myös tässä työssä. Ville on aloittanut Markkinointi Instituutissa KiAt opinnot ja sitä kautta myös LKV koe on edessä. Hän tuntee Uudenkaupungin kuin omat taskunsa, sillä se on hänen kotikaupunki. Urheilullinen nuori mies pelaa jääkiekkoa ja valittiin juuri joukkueensa parhaaksi pelaajaksi,  joten Villen kanssa voit vaihtaa ajatuksia vaikka NHL pelaajista sillä jääkiekko kuuluu hänen harrastuksiinsa.

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Köydenpunojankatu 14
c/o Logomo Byrå

20100 Turku

Y-tunnus: 2775492-9

Pyydä ilmainen arviokäynti

Kodin vaihtaminen on iso asia, johon liittyy paljon tunnetta ja pohdintoja. Kodin vaihdon askeleet aloitat miettimällä kotisi hintaa, ja se onkin monesti vaikeaa. Joten pyydä meidät kotiisi maksuttomalle konsultointikäynnille. Esittelet kotisi ja sen jälkeen kyselemme sinulta faktoja kodistasi. Seuraavana päivänä saat sähköpostiin kirjallisen arvion, sekä tarjouksen työstämme. Tarjouksessa kerromme mitä kaikkea palkkio sisältää, joten tiedät koko myynti prosessin ajan missä mennään.

Välillä kodin etsiminen voi olla hankalaa ajan puutteen tai muiden syiden takia, joten silloin kannattaa miettiä ostotoimeksiantoa. Tämä ei maksa sinulle mitään, jos asuntoa ei löydy. Me toki uskomme, että se löytyy!

Ennen kodin vaihtoa sinun pitää pohtia asumismuotoa ja aluetta, missä toivoisit seuraavan kotisi sijaitsevan. Viisasta on myös selvittää, millaiseen asuntolainaan sinulla on varaa. Pyydä asuntolainatarjous esimerkiksi täältä.

Jätä palautetta

On selvää, että kiinteistövälittäjänä asunnot ovat lähellä sydäntämme, mutta mitä olisi asunnot ilman ihmisiä jotka antavat uskoa siihen että työ on arvokasta. Jokainen toimeksianto on ansaittava ja kaikki palautteet joita asiakkaat ovat antaneet, tekevät meidät iloiseksi sekä nöyräksi, ja antavat samalla uskoa siihen että olemme oikealla alalla ja olemme kiitollisia niistä.

Kotiin liittyy paljon tunteita ja uudet omistajat tuovat niihin mukanaan uudet omat muistot. Meillä kaikille on kunnia-asia että hoidamme asiat korkealla ja hyvällä työmoraalilla, eikä ammattiylpeys ole huono asia, kun puhutaan lakiin liittyvistä asioista. Sekä asunnon myyminen että ostaminen ovat isoja asioita elämässä. Meidän tehtävä on huolehtia siitä, että kaikki osapuolet voivat lähteä kaupantekotilaisuudesta turvallisin mielin koteihinsa.

– Tupu, Piia, Reima ja Ville