Omakotitalo

Ferrariantie 19

Huoneet AK oh + 5 mh + kirjasto + sali + aula + rh + k + 2wc + 1kph/wc yläkerrassa ykisö + aula + piian kammari ja ikkunaton huone
Velaton hinta 248 000 €
Haluatko sinä säilyttää palan historiaa?

Tämä uniikki kaunis Grand Old Lady ,on ollut Ferrarian toimistusjohtajan edustuskoti, vuosien1800-1900 luvun taitteessa. 1920-luvulla on Loimijokea pitkin kulkenut myös tehtaan nimeä kantava laiva ja 30-luvulla kartanossa on vietetty upeat seurapiirihäät. Tämä kaunis kartano sai uuden siipirakennuksen 1945, jossa oli tehtaan konttori.

Loimaa on luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas. Asukkaita Loimaalla on 16 000 ja täältä on erittäin hyvät liikenneyhteydet Tampereen (reilu tunti ), Turun ( vajaa tunti ) ja Helsingin suuntaan ( kaksi tuntia).

Tämä talo antaa mahdollisuuksia vaikka mihin, oikeastaan vain meilikuvitus on rajana. Tontilla kasvaa kaikkea mahdollista syötävää luonnonyrttejä, hedelmäpuita ja marjapensaita. Paikka on kuin tehty sinulle joka näet luonnossa mahdollisuuksia.

MAHDOLLISUUKSIA
Voit vuokrata huoneita esim. hyvinvointi yrittäjälle tai toimistotilaksi!

Voit harjoittaa vaikka arbin toimintaa!

Voit harjoittaa Bed&Breakfast toimintaa!

Voit vuokrata tilaa juhlahuoneistoksi erilaisiin perhejuhliin tai yritystilaisuuksiin!

Voit pitää retriittejä joissa ihmiset voivat myös majoittua saman katon alla!

Talossa ei ole ollut koskaan sisällä saunaa ( hyvä niin ), vaan sauna on ollut erillisessä talousrakennuksessa pihalla. Nyt saunasta on purettu lauteet ja seinät pois, joten sinulla on mahdollisuus tehdä sinne juuri sinulle sopiva sauna ja oleskelutila.

Keittiössä ei ole tällä hetkellä sähköhellaa, mutta sille ja liesituulettimelle on paikka alkuperäisten valkoisten kaappien alla. Keittiössä on siis puuhella joka on asennettu sinne 2011.

Salissa ja olohuoneessa on kakluunit jotka toimivat. Talossa on öljylämmitys, joten lämmitysjärjestelmän muuttaminen maalämpöön on mahdollista. Talossa on pääsisäänkäynnin lisäksi sisäänkäynti 1945 rakennetusta siivestä, sekä takapihan terassin puolelta.

Talossa on kunnallistekniikka, joten mitään ylimääräisiä jäteveteen liittyviä järjestelyitä ei remonttien yhteydessä tarvitse tehdä.

Talo voi olla myös aivan tavallisen lapsiperheen koti. Etupiha on turvallinen ja iso eikä läpikulkua tieltä ole mihinkään. Etupihan puolella oleva tehdas valmistaa kettinkejä, eikä sieltä tule haju- tai meluhaittoja. Kulkua tehtaan tontille ei kartanon puolelta ole.

Bussipysäkille on matkaa pari sataa metriä, Loimaan keskustaan noin kolme kilometriä. Ala-aste ja päiväkoti on lähellä.

Jos koet että sydämesi sykkii tälle ihanalle hirsitalolle ja ymmärrät että vanhassa talossa on aina myös jotain tekemistä, mutta se ei sinua pelota, niin soita minulle 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi.

VARAA AIKA YKSITYISESITTELYYN!

www.kotoisa.fi
- Pieni toimisto - Iso palvelu -


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLoimaa
Postinumero32200
AlueHirvikoski
HuoneetAK oh + 5 mh + kirjasto + sali + aula + rh + k + 2wc + 1kph/wc yläkerrassa ykisö + aula + piian kammari ja ikkunaton huone
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala360.0m²
Kokonaispinta-ala360.0m²
Lisätietoja pinta-alastaMainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti.
Kerros1/2
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta248 000 €
Myyntihinta248 000 €
Neliöhinta688,9 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaTalousrakennuksen vanhan saunan lauteet ja paneelit on purettu pois, joten voit rakentaa sinne mieleisesi saunan sekä oleskelutilat.
Tulisijakaksi kakluunia, pönttöuuni, puuhella
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaIkäänsä nähden talo on hyvässä kunnossa, sillä taloa on huollettu ja sitä on pidetty kunnossa.
Kohde Etuovessa20480118