Rivitalo

Hauskalantie 6

Huoneet 3h + k + s + p
Velaton hinta 159 000 €
Rakennusvuosi 1988
Tämä pienen perheen kahdessa tasossa oleva rivitalokoti on loistavalla sijainnilla aivan Keljon keskuksen läheisyydessä. Täältä on hyvät kulkuyhteydet joka puolelle kaupunkia ja julkiset kulkevat myös myöhään iltaan asti. Asuntoon kuuluu yksi autopaikka.

Yläkerrassa on lasitettu parveke, joka on jaettu kätevästi kahteen osaan, eli toisella puolelle voi pitää vaikka viherhuonetta kesäisin. Keittiö on yläkerrassa ja siitä on mahdollista tehdä avonaisempi ottamalla keittiön ja ruokailutilan välinen seinä pois. Toki tilan voi yhdistää kokonaan olohuoneen kanssa.

Lapsiperheessä ainakin osataan arvostaa kahta wc:tä sekä alakerran isoa pesuhuonetta. Pesuhuoneeseen saa mahtumaan pesutornin ja pyykit voi viedä suoraan ulos takapihalle kuivumaan. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä pieni aula, joka voi olla vaikka työhuone tai leikkitila.

Yläkerran wc sekä alakerran pesutilat ovat remontoitu ja ovat siistissä kunnossa. Asunnon lattiat on myös uusittu, joten remontin tarve on vain pintaremonttia. Maalilla, tapetoimisella sekä rappusten fiksaamisella saat asunnosta pienellä vaivalla oman näköisen.

Tämän kodin top5:
* Sijainti
* Kaksi wc:tä
* Alakerrassa iso patio
* Parveke
* Uusitut kosteat tilat

Jos etsit kivaa rivitalokotia hyvällä sijainnilla, niin soita ja sovi esittely 041 458 9205/Reima tai meilaa milloin vain reima@kotoisa.fi

Jos kotisi on vielä myymättä, myyn senkin mielelläni.
Käy katsomassa asiakaspalautteet www.kotoisa.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaJyväskylä
Postinumero40500
AlueKeljo
Huoneet3h + k + s + p
TyyppiRivitalo
Pinta-ala82.5m²
Kokonaispinta-ala82.5m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkastus mitattu. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/2
Rakennusvuosi1988
Käyttöönottovuosi1988
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta159 000 €
Myyntihinta159 000 €
Neliöhinta1 927 €/m²
Yhtiövastike221,1 €/kk
Vesimaksu30,0 €
Autopaikkamaksu10
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna remontoitu 2015
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaAsunnon pesutilat sekä wc on remontoitu ja ovat hyvässä kunnossa, muuten asunto vaatii pintaremonttia.
Kohde Etuovessa9423160