Puutalo-osake

Heikki Huhtamäen polku 2

Huoneet 2 + h + k + kph + yläkerta
Velaton hinta 184 000 €
Rakennusvuosi 1945
Etsitkö puutalo kotia joka ei ole aivan keskustassa, mutta erittäin hyvien yhteyksien päästä kaupungista? Tämä Kärsämäessä sijaitseva kolmen asunnon taloyhtiö, on omassa rauhassa puiden ympäröimänä rauhallisessa omassa pihapiirissä.

Tämä koti on kuin tehty nuoren parin ensimmäiseksi yhteiseksi kodiksi. Talo on remontoitu kokonaisuudessaan 2008-2009, joten mitään isoja remontteja ei lähitulevaisuudessa ole. Pesutilat ja oma sauna on alakerrassa ja kaikki toiminnot on tehty tilaan todella järkevästi, eli se vaikuttaa isommalta mitä neliöt antaa ymmärtää.

Keittiöön mahtuu neljän hengen ruokailuryhmä ja sinne on saatu mahtumaan kaikki muukin tarpeellinen. Keittiössä on laadukkaat Siemensin kodinkoneet. Alakerrassa on puiset lattiat jotka kahden tulisijan kanssa tekevät tästä kodista idyllisen, niin kuin vanhan hirsitalon kodin kuuluukin olla. Olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunat ovat takapihalle päin ja olohuoneesta on kulku terassille.

Yläkerta on yhtenäistä tilaa, jonka voi tarvittaessa jakaa vaikka hyllyillä kahdeksi eri tilaksi. Ylhäällä on kattoikkuna sekä yksi päätyikkuna, joten tännekin tulee luonnonvaloa. Tilassa mahtuu olemaan sekä makuuhuone että työpiste.

Takapihalla on patio ja etupihan puolella on autopaikka. Kesällä kun puissa on lehdet, niin talo jää ylhäiseen yksinäisyyteensä ja aivan omaan rauhaan, eikä pihoille näe mitään.

Tämän kodin Top:
* sijainti
* päätyasunto
* tulisijat
* edulliset asuinkustannukset
* hirsitalo

VOIDAAN OTTAA VAIHDOSSA 2-3H+K+S RIVITALOASUNTO ( 1-TASO)!

Jos tämä puutaloasunto voisi olla kotisi, niin soita minulle 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi.

Autan sinua mielelläni myös oman kotisi myynissä!

www.kotoisa.fi
Vuoden 2019 Markkinoija!


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20360
AlueKärsämäki
Huoneet2 + h + k + kph + yläkerta
TyyppiPuutalo-osake
Pinta-ala60.0m²
Kokonaispinta-ala100.0m²
Lisätietoja pinta-alastaYläkerran huonekorkeus ei ole 240 cm. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala alakerta: 60 Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala yläkerta: 40 Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/2
Rakennusvuosi1945
Käyttöönottovuosi1945
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta184 000 €
Myyntihinta184 000 €
Neliöhinta3 067 €/m²
Hoitovastike275,0 €/kk
Vesimaksu20,0 €
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Tulisija2 pönttöuunia
Asuntoon kuuluuVaatekaappi makuuhuoneessa Vitriini olohuoneessa
Asunnon kuntotyydyttävä
Kohde Etuovessa9830702