Omakotitalo

Hietatie 3

Huoneet 2h + tupakeittiö + wc + khh + ph + s + katettu terassi + autotalli
Velaton hinta 229 000 €
Rakennusvuosi 2002
Oletko etsimässä pientä omakotitaloa, jossa ei turhia neliöitä ole ja kaikki on yhdessä tasossa? Tässä se on! Talo on ns. pitkästä laudasta tehty ja suunnittelutyö on tehty kaikilta osin kunnolla.

Tämä viihtyisä ja kodikas pienen perheen unelmaomakotitalo on Piikkiön Makarlassa. Tontti sijaitsee pienen mäen päällä ja rajautuu metsikköön. Talo on sijoitettu tontin reunalle, joten takapiha on suojaisa ja rauhaisa. Pihaa kiertää aita, mikä on huippu juttu muun muassa koiran omistajalle. Lenkkipoluille ja metsikköön pääset suoraan takapihalta, Piikkiön keskustaan on matkaa kaksi kilometriä, koulu on lähellä ja koulumatka on myös turvallinen kulkea.

Tämä talo on kuin tehty pienelle perheelle tai vaikka kaksin asuville aikuisille.

Pohjaratkaisu on mietitty tarkkaan, eikä hukkaneliöitä ole. Keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna sijaitsevat kodin toisessa päässä ja toinen puoli kotia on rauhoitettu makuuhuoneille.

Kaunis leveistä lankuista tehty lattia antaa lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Eristeenä on käytetty ekovillaa, joka on hyvä asia kaikin puolin. Paksu lattia kestää hiomista ja siitä saa näin uuden veroisen. Sähkölämmitteisessä talossa takka luo tunnelmaa, mutta tuo säästöä myös sähkölaskuun. Tämän kodin paras paikka löytyy olouoneesta, jossa seinän korkuiset ikkunat avaavat maiseman rinteen päältä. Täältä voi ihastella maisemia ja rauhoittua .

Talossa on kaksi sisäänkäyntiä ja kodinhoitohuoneen puolella on kuraeteinen, joka on kätevä lasten tai lemmikkien kanssa. Sauna on tällä hetkellä korvattu infrapunasaunalla, mutta halutessasi voit helposti palauttaa perinteisen suomalaisen saunan asentamalla lauteet ja kiukaan. Suihkuja on kaksi, mutta nykyisillä asukkailla on ollut käytössä vain toinen, sillä tilaan on haluttu lisää laskutilaa ja toinen lavuaari.

Pihalla sijaitsee pieni lämmin varasto sekä vanhempi vaja, mikä toimii hyvin puiden säilytyspaikkana. Etupihalla on yhden auton autotalli.

Piikkiön keskustaan tulee 1,5 km ja Turkuun ajat 20 minuutissa. Täältä lähdet helposti moottoritielle kohti Helsinkiä/Saloa ja Raisioon pääset suoraan ohikulkutietä puolessa tunnissa.

Tämän asunnon Top 5:
* huonekorkeus
* avara ja valoisa
* iso pesutila/khh
* hyvä sijainti Piikkiössä
* pohjaratkaisu

Jos sinusta tuntuu että tämä voisi olla kotisi, niin tule tutustumaan kauniiseen kotiin Piikkiön Makarlassa! Nähdään näytöllä!

Soita tai meilaa milloin vain piia@kotoisa.fi 040-6682088 tai tupu@kotoisa.fi 040-7497626

Jos oma kotisi on vielä myymättä niin myymme sen mielellämme!

Ota yhteyttä www.kotoisa.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero21500
AluePiikkiö
Huoneet2h + tupakeittiö + wc + khh + ph + s + katettu terassi + autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala114.0m²
Kokonaispinta-ala114.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-ala tieto perustuu rakennuspiirustuksiin.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2002
Käyttöönottovuosi2002
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta229 000 €
Myyntihinta229 000 €
Neliöhinta2 009 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunan paikalla on infrapunasauna joka jää, mutta jos ostaja haluaa oikean saunan, niin saunaan pitää asentaa kiuas ja hankkia lauteet, saunan lasiovi on tallessa.
TulisijaOlohuoneessa
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet Laskosverhot makuuhuoneessa Pyykinpesukone
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalossa on asunut vain rakennuttaja itse, joten siitä on pidetty koko ajan huolta.
Lämmitysjärjestelmäsähkö/ilmalämpöpumppu/varaava takka
Kohde Etuovessa9651659