Omakotitalo

Janhuantie 8

Huoneet 4h + k + s
Velaton hinta 164 000 €
Rakennusvuosi 1957
TOISTAISEKSI PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ, joten soita 040 7497626!

Tässä se on, pienen perheen unelmatalo. Idyllinen rintamamiestalo omalla tontilla, rauhallinen sijainti, koulu ja päiväkoti lähellä. Eikä sekään varmaan haittaa, että talo on juuri maalattu, katto on kunnossa ja salaojat on laitettu.

Jos olette haaveilleet hyväkuntoisesta rintamamiestalosta, niin kannattaa suunnata askeleet tämän talon suuntaan.

Tontilla saa olla ihan omassa rauhassa koska kaikki talot on rakennettu ihan kadun varteen. Alue on rauhallinen vanhojen omakotitalojen alue. Kouluun on alle 300 metrin matka, samoin uimahalliin ja keskustaankin alle kilometri. Tämän parempaa sijaintia on omakotitalolle vaikea löytää.

Talon pohjakerroksessa on puilla lämpiävä sauna, tilava pukuhuone sekä pesutilat. Kellarissa on pieni "kodinhoitohuone" ja siellä on pesukoneliitäntä. Jos haluat tehdä isomman, niin tilaa sellaiselle kellarissa on. Kellarista pääsee suoraan etupihalle, eli pyykkejä ei tarvitse rappusia pitkin kantaa yläkautta ulos. Kurakelillä voi lapset tai lemmikitkin tulla sitä kautta sisälle.

Keskikerroksessa on yksi makuuhuone, olohuone, keittiö ja tilava eteinen sekä toinen wc. Tila on järkevästi tehty, sillä siitä pääsee kiertämään ympäri, joten tila ei tunnu ahtaalta ja sokkeloiselta. Olohuoneen ja makuuhuoneen välissä on liukuovi.

Tässä kodissa on säilytetty ajan henki, eikä keittiöstä ole tehty modernia korkeakiilto keittiötä, vaan täällä on tyyliin sopivat vaaleat siistit kaapistot. Kahdet ikkunat keittiössä sekä olohuoneessa tuo luonnon valon sisään ja valo tulee sisään myös eteisen ikkunasta. Lapsi perheessä eteisen laattalattiaa osataan arvostaa, sillä sen on helppo pitää puhtaana. Asunnossa on kaksi wc:tä ja jos haluaa tehdä kolmannen, niin kellariin se on mahdollista tehdä. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä toinen wc.

Tässä kunnossa olevia 50-luvun taloja omalla tontilla ei tule myyntiin kovin usein!

Tämän kodin top5:
* kaikki isot ulkopuoliset remontit tehty
* sijainti
* oma tontti
* rauhallinen alue
* talo on pidetty erittäin siististi

Mikäli mieleesi muistuu mummola tai lapsuuden kotisi ja olet aina haaveillut rintamamiestalossa asumisesta, niin soita ja sovi esittely: 040 749 7626/Tupu tai tupu@kotoisa.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AluePietola
Huoneet4h + k + s
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala105.0m²
Kokonaispinta-ala125.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/3
Rakennusvuosi1957
Käyttöönottovuosi1957
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta164 000 €
Myyntihinta164 000 €
Neliöhinta1 562 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on kellarikerroksessa.
TulisijaSaunassa on puukiuas
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAsunto on siistissä kunnossa.
LämmitysjärjestelmäÖljylämmitys
Kohde Etuovessa9659280