Omakotitalo

Karjalantie 1647

Huoneet 4h + k + kph + wc
Velaton hinta 98 000 €
Rakennusvuosi 1954
Jos olet ihastunut 50-luvun henkeen ja tyyliin, niin on tässä sinulle todellinen helmi. Talo on arkkitehti Heikki Sarainmaan suunnittelema, hyvin säilynyt ja hyvin pidetty rapattu tiilitalo. Vain alle tunnin ajomatkan päästä Turusta, Raisiosta ja Uudestakaupungista.

Täällä on säilytetty monta ihanaa yksityiskohtaa vintage hengessä, ja olohuoneessa voit aistia ihanan Suomisen perheestä kertovan elokuva tunnelman.

Iso tasainen piha antaa mahdollisuuden suunnitella pihasta vaikka millaisen paratiisin. Talo ei ole korvessa vaan lähellä on naapureita, mutta tontilta ei näe kenenkään toisten pihoille. Pientä puuhastelua pitää aina olla ja mikäpä sen mukavampaa kuin oman pihasaunan lämmittäminen, löylyt kyllä korvaa vaivan. Saunan takana on vähän metsää joka kuuluu kiinteistöön.

Olohuoneesta avautuu pariovia ulos, kirjastoon ja keittiöön. Olohuoneesta ulos aukeava katos kaipaa kunnostusta, mutta voiko ihanampaa paikkaa aamukahvin juomiselle kuvitella. Huoneessa on upea massiivinen takka ja kaunis erkkeri. Kirjasto huoneessa on vaatehuone ja keski kerroksessa on lisäksi yksi työhuone. Keittiö, wc ja pesutilat on tehty 80-luvulla, joten niiden päivittäminen tähän päivään on varmaan järkevää. Tosin keittiön ihanat vintage komerot voi säilyttää.

Yäläkerrassa on täysi seisomakorkeus ja siellä on kaksi makuuhuonetta, joissa on säilytystilaa vaatteille ja tavaroille. isommassa makuuhuoneessa on tyylikäs ranskalainen parveke ja tietenkin pariovet. Rappuset on puuta ja suunniteltu kestämään aikaa, jos ylös haluaa ns. aulan niin vintissä on tyhjää tilaa.

Kellarissa on säilytystilaa ja siellä on talon tekninen tila. Lämmitysjärjestelmä sekä sähköt kaipaavat uusimista. Katto on uusittu vuonna 2012, joten sen suhteen ei huolta heti ole. Talossa ei ole ollut koskaan saunaa sisällä. Alakertaan on mahdollista tehdä suihku- ja pesutilat, jolloin keittiöstä saadaan isompi. Valokuvissa esimerkki keittiöstä.

Talo on ollut yhden suvun koti, mutta on nykyisin toiminut lähinnä kakkoskotina ja vapaa-ajan vietto paikkana. Nyt on kuitenkin tullut aika jättää tämä upea oman aikakauden taidon näyte uusille omistajille. Tästä talosta saa tehtyä upean ja uniikin kodin sillä perusasiat ovat kunnossa, toista tämmöistä ei ihan heti vastaan tule.

Talossa on tehty kuntotarkastus 6/2018. Kuntotarkastusraportti kulkee yhdessä talon kanssa, joten sitä ei lähetetä erikseen, vaan voit varata ajan yksityisesittelyyn, näin saat rauhassa tutustua raporttiin ja taloon. Me vastaamme aina sähköposteihin ja puheluihin!

Tämän kodin top5 ovat:
* upea arkkitehtuuri
* olohuone
* pihasauna
* tontti
* yläkerta

Jos koet että 50-luku on sinun juttu ja ymmärrät millaisia mahdollisuuksia tässä talossa on, niin soita ja sovi esittely 040 835 0770/ Ville tai 040 749 7626/ Tupu. Voit laittaa myös meiliä ville@kotoisa.fi tai tupu@kotoisa.fi

Jos mietit oman asuntosi myyntiä, niin teemme senkin mielellämme. Käy lukemassa lisää yrityksestämme www.kotoisa.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMynämäki
Postinumero23100
AlueLaajoki
Huoneet4h + k + kph + wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala120.0m²
Kokonaispinta-ala120.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/3
Rakennusvuosi1954
Käyttöönottovuosi1954
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta98 000 €
Myyntihinta98 000 €
Neliöhinta816,7 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaPihassa sauna.
TulisijaTakka ei ole varaava.
Asunnon kuntotyydyttävä
LämmitysjärjestelmäÖljy - lisänä ilmalämpöpumppu.
Kohde Etuovessa9438946