Kerrostalo

Keskuskatu 9

Huoneet 2 h + k + parvi + khh + kph + 2wc + p
Velaton hinta 198 000 €
Rakennusvuosi 1989
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ, JOTEN SOITA 040 749 7626!

Laitila on kodikas pieni kaupunki Vakka-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta, Raumalta sekä Uudestakaupungista. Autotehtaalle ajaa reilussa vartissa, Raumalle puolituntia ja Turkuun tunnin.

Mikäli haaveilet uniikista asunnosta joka on kuitenkin kaikkien palveluiden lähellä, niin tässä sellainen on. Asunto on alunperin suunniteltu kolmioksi, mutta muutettu kaksioksi ja näin siitä on saatu todella toimiva kokonaisuus. Jos kuitenkin tarvitset toisen makuuhuoneen se on mahdollista tänne tehdä.

Asunto on täynnä upeita yksityiskohtia ja mm. huonekorkeus sekä katto joka on suurimmaksi osaksi lasia, antaa todella upean luonnon valon asuntoon. Sälekaihtimet toimivat sähköisellä kaukosäätimellä ja ikkunat pesetetään taloyhtiön toimesta.

Moderni ajaton keittiö on olohuoneen vieressä ja suunnittelussa on mietitty tarkkaan mikä missäkin on, eli kaikki toiminnot ovat juuri siinä missä pitääkin. Kodinkoneet ovat Sienmensin ja täyskorkeat kylmälaitteet Festivon kotikylmiö. Keittiö on parvekkeen vieressä ja parvekkeelle on ikkuna. Tilaan mahtuu iso ruokailuryhmä joka ei kuitenkaan tule olohuoneen puolelle vaikka tila onkin yhtenäinen avoin tila. Olohuoneessa on TV:n katseluun oma paikka ja toinen paikka muuta oleskelua varten.

Tilan jakaa seinä, eli eteinen jää piiloon. Eteisessä on molemmilla puolilla kaapistot eli tilaa päällysvaatteille ja kengille on hyvin. Eteisen päällä on asunnon parvi, joka voi olla vierashuone tai työhuone. Parvella on ilmalämpöpumppu joten tilan saa viilennettyä.

Tämän asunnon sauna ei ole vain sauna, vaan se on ihana kotispa. Saunassa on ikkuna ja sillä on kaiuttimet joiden kautta voit kuunnella lempimusiikkia myös löylyssä. Pesuhuone on iso ja punainen seinä on upea väriläiskä tilassa. Poreammeen vieressä on myös ikkuna ja katossa on ledivalot, joilla voi luoda tunnelmaa.

Tilaa ei ole säästelty myöskään kodinhoitohuoneessa jossa on myös säilytystilaa ja se on oikeastaan pukeutumishuone. Asunnon toinen wc on täällä. Pyykin huolto on helppoa, sillä täällä mahtuu pesemään sekä silittämään pyykit. Asunnon makuuhuone on tilava ja myös siellä on isot ikkunat, mutta ei kuitenkaan kattoikkunoita.

Tässä kodissa on käytetty laadukkaita materiaaleja eikä missään ole tingitty. Kaikki on tehty tyylikkäästi ja niin että ne sopivat hyvin yhteen. Parveke on suojaisa, oikeastaan yksi huone ja siellä ikkunat jotka aukeavat. Tämä koti poikkeaa täysin tavallisesta kerrostalo kodista ja tämä pitää nähdä paikan päällä.

Pihassa on autopaikkoja ja portit on kiinni, joten sinne ei pääse kuka vain. Kellarissa on autohalli sekä autotalli, jonka voi ostaa erikseen.

Tämän kodin Top5:
- sijainti
- luonnon valo
- parvi
- huonejärjestys
- kotispa ja kodinhoitohuone

Jos tämä voisi olla kotisi, niin soita 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi
Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLaitila
Postinumero23800
AlueKeskusta
Huoneet2 h + k + parvi + khh + kph + 2wc + p
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala124.5m²
Kokonaispinta-ala124.5m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettu asuinpinta-ala on suuntaa-antava. Rakennus on rakennettu ennen vuotta 1992, jolloin pinta-alan laskemisen perusteet erosivat nykyisen SFS 5139-standardin mukaisista perusteista, esitteessä ilmoitetut pinta-alatiedot voivat poiketa nykystandardien mukaan lasketuista pinta-aloista oleellisesti. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1989
Käyttöönottovuosi1989
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta198 000 €
Myyntihinta198 000 €
Neliöhinta1 590 €/m²
Hoitovastike473,1 €/kk
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa on ikkuna, sekä kaiuttimet.
Asuntoon kuuluuPesutorni. Sälekaihtimet. Ilmalämpöpumppu.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAsunto on erittäin siistissä kunnossa.
Kohde Etuovessa21522907