Kerrostalo

Keulatie 3

Huoneet 3h + k + s
Velaton hinta 109 900 €
Rakennusvuosi 1979
Tätä kotia on pidetty kuin kukkaa kämmenellä, mutta nyt sen olisi aika löytää uusi omistaja.

Janhua on reilun kilometrin päässä kaupungin keskustan palveluista, mutta kuitenkin aivan meren läheisyydessä. Lähistöllä sijaitsee uimaranta ja lenkkipolku on aivan vieressä. Janhua on rauhalli-nen ja lähellä luontoa oleva asuinalue.

Asunnossa on keittiön ja olohuoneen välinen seinä otettu pois, joten se tuo valoa ja avaruutta tähän kotiin. Kaikki värit ovat sopusoinnussa keskenään ja siniharmaa keittiö sopii juuri tähän asuntoon todella hyvin. Kakki kaapit ja rungot ovat hyvässä kunnossa, joten värin vaihtaminen ei ole suuri homma. Eteisessä on ulkoiluvaatteille säilytystilaa ja kaapit ovat samaa sarjaa keittiön kanssa. Olohuoneen ja keittiön välissä on taso, jossa on kaapit lasiovilla. Molemmissa makuuhuoneissa on vaatekaapit.

Tämän ikäisissä taloissa on isot makuuhuoneet, joihin mahtuu hyvin työpiste tai lapset leikki-mään. Molemmissa makuuhuoneissa on vaatekaapistot ja ikkunat ovat etupihan puolelle. Asuin-huoneiden lattiat ovat kaunista vaaleaa tammikuvioista laminaattia ja ne on uusittu 2019.

Tilavaan pesuhuoneeseen on saatu tehtyä järkevästi kaikki eri toiminnot. WC:ssä on säilytystilaa ja pyykit saa myös piiloon kahteen kaappiin. Sauna on lattiaa lukuunottamatta uusittu kokonaan.
Tässä tilassa suihkukaappi on järkevä valinta näin vesi ei haittaa esim. pyykinpesua.

Olohuoneesta pääsee parvekkeelle, joka on kesällä yksi huone lisää, sillä sinne mahtuu sohva ja pari tuolia sekä pöytä. Voit tehdä sinne myös oman pienen parvekepuutarhan. Parveke on lasitettu ja siellä on sälekaihtimet. Oikealle kun kurkistaa, niin sieltä pilkottaa puiden välistä vähän sinistä merta.

Talossa on hissi, joten asunto sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle tai seniori asunnoksi, sillä asunnossa ei ole kynnyksiä. Taloyhtiössä on tehty paljon remontteja ja täällä on pidetty hyvin huol-ta asioista. Autopaikat ovat etupihalla.

Tämän kodin Top5:
- talossa on hissi
- tilavat makuuhuoneet
- ei remontin tarvetta
- avokeittiö
- sijainti

Jos tämä ihana kolmannen kerroksen asunto voisi olla sinun uusi kotisi, niin soita minulle 040 7409 7626/ Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fiKatso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueJanhua
Huoneet3h + k + s
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala78.0m²
Kokonaispinta-ala78.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros3/6
Rakennusvuosi1979
Käyttöönottovuosi1979
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta109 900 €
Myyntihinta109 900 €
Neliöhinta1 409 €/m²
Vesimaksu26,0 €
Autopaikkamaksu11
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunan lauteet ja seinät on uusittu 2009.
Asuntoon kuuluuPyykinpesukone. Kiinteät valaisimet. Sälekaihtimet.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAsunto on erittäin siistissä kunnossa.
Kohde Etuovessa9802634