Omakotitalo

Kuusikko 18

Huoneet Yläk. 3mh + oh + k + kh + wc + parveke Alak. th + s + ph + wc + var + parveke
Velaton hinta 399 000 €
Rakennusvuosi 1974
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ!

Etsitkö persoonallista kotia, joka ei saisi kuitenkaan olla kaukana palveluista, mutta haluat luonnon ja meren ääreen?

Tämä iso paritalon puolikas tarjoaa sinulle täydellisen omakotitalomaisen asumisen, lisäksi maksat varainsiirtoveroa vain 2%, sillä kyseessä on asunto-osakeyhtiö. Yhtiöllä on valtava, yli 7 ha oma tontti, jossa on metsää ja oma yhteinen ranta, jonne saa laitettua veneen jos sellaiseen on tarvetta. Lisäksi tontilla on tilaa, niin että oman veneen saa pressun alle omalle tontille. Asuntoon kuuluu myös autokatospaikka.

Kun astut sisälle, niin näet kuinka upeasti luonnonvalo tulvii joka puolelta sisälle, isojen ikkunoiden lisäksi asunnossa on kolme kattoikkunaa. Parvekeet ovat koko asunnon levyisiä ja upea merimaisema avautuu olohuoneesta sekä sen vieressä olevasta makuuhuoneesta. Voisiko päivä paremmin alkaa kuin että, aamulla herätessä on aina erilainen luonnon taideteos edessäsi. Arjen lukususta on, että makuuhuoneen vieressä on kylpyhuone/wc jossa on kylpyamme.

Olohuone on todella iso ja siihen on mahdollista tehdä eri toiminnoille sopivia paikkoja. Tänne mahtuu todella iso ruokapöytä vieraita varten ja keittiössä on tilaa arkiruokailuun. Keittiö on tilava ja siellä mahtuu kokkaamaan vaativampikin kokki, tässä asunnossa on kaasuliesi. Kaappitilaa sekä laskutilaa on riittävästi, niin että kaikille tavaroille löytyy paikka. Tässä asunnossa on pyykinpesukone laitettu keittiöön. Keittiön vieressä on vaatehuone, jonka voi tarvittaessa muuttaa kodinhoitohuoneeksi. Keittiön ikkunasta avautuu kaunis näkymä etupihan puolelle.

Kaksi muuta makuuhuonetta on myös yläkerrassa. Eteisessä on toinen erillinen wc ja kolmas wc löytyy alakerrasta. Alakerran takkahuoneeseen vie jykevät ja leveät rappuset. Takkahuoneessa on takka sekä uima-allas. Saunassa on ikkuna, josta on merinäkymä ja alakerrassa on oma parveke, sekä patio jonne pääsee vilvoittelemaan. Alhaalla on myös kylmiö, sekä iso lämmin varasto, jonne voisi tarvittaessa tehdä kodinhoitohuoneen.

Tämmöisiä asuntoja tämmöisellä asumismiljööllä ei tule usein myyntiin. Turkuun ajaa autolla alle puoli tuntia ja Kaarinaan ajaa vartissa. Kaikki Paraisten palvelut ovat n. 5 km päässä ja saat asua todella kauniissa luonnon ympäröimässä paikassa. Talot on rakennettu niin, ettei naapurin puolelle näe juuri ollenkaan. Pihat on kauniiksi laitettuja ja koko ympäristö on hyvin hoidettu. Yhteiseen venerantaan pitää laskeutua rappusia alas. Omalta tontilta saa poimittua niin marjat kuin sienetkin ja kaupanpäälle saat vielä mielenrauhan, sillä tässä kodissa on myös fengshuit kohdillaan.

Tämän kodin Top5:
- merimaisema
- sijainti
- asunnon avaruus ja tila
- maalämpö
- 2% varainsiirtovero

Jos tämä voisi olla teidän unelmkotinne, niin soita minulle 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi. Täällä pidämme vain yksityisesittelyitä!

Jos kaipaat apua oman kodin myyntiin, niin autan sinua miellelläni.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaParainen
Postinumero21610
AlueKirjala
HuoneetYläk. 3mh + oh + k + kh + wc + parveke Alak. th + s + ph + wc + var + parveke
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala207.0m²
Kokonaispinta-ala207.0m²
Lisätietoja pinta-alastaEdellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1974
Käyttöönottovuosi1974
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta399 000 €
Myyntihinta396 866 €
Neliöhinta1 928 €/m²
Yhtiövastike327,0 €/kk
(Hoitovastike 245,9 €/kk + Rahoitusvastike 81,1 €/kk)
Hoitovastike245,9 €/kk
Rahoitusvastike81,1 €/kk
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunan ikkunasta on merinäköala.
Tulisijaalakerrassa ei varaava takka, keittiössä ja olohuoneessa tulisijat.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAsunto on siistissä kunnossa.
Kohde Etuovessa20616416