Omakotitalo

Kytömaantie 223

Huoneet 5h + k + khh + aula + 3wc + 3vh + p (lasitettu )
Velaton hinta 248 000 €
Nyt olisi tarjolla kivan talon lisäksi 200 m2 halli , saunallinen pihamökki, kesäkeittiö, vanha navetta, iso varasto, autotalli, leikkimökki, savusauna ja pari muuta piha saunaa sekä palju.

Tämä paikka on loistava paikka yrittäjälle tai sellaiseksi aikovalle. Jos tarvitset isojen koneiden, autojen, veneiden tms. säilytystilaa niin täällä tilaa riittää. Paikka on n. 6 km Loimaan keskustasta, Turkuun ajelet tunnissa ja Tampereen tielle pääsee nopeasti.

Talon vanha puoli on hirsinen ja uusi puoli 70-luvulta, mutta molemmilla puolilla on kaikki laitettu uusiksi. Yläkerrassa on iso aula joka on loistava tila esim. hyvinvointialan yrittäjälle joka tarvitsee siistin kauniin tilan.

Yläkerrassa on makuuhuone jonka vieressä on iso vaatehuone. Yläkerrassa on myös lasitettu parveke jonne on kiva tulla saunan jälkeen vilvoittelemaan. Sauna ei olekaan mikä tahansa sauna vaan se on nimetty Taivassaunaksi, sillä sieltä on upea näkymä ikkunoista suoraan taivaalle. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja sinne mahtuu tassuamme jos sellaisen haluaisi laittaa, tilassa on myös wc.

Vanhalla puolella alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen on tällä hetkellä ns. kotibaari. Olohuone on iso ja sen keskellä on massiivinen kivinen takka, joka tuottaa tunnelman lisäksi myös lämpöä.

Uudella puolella on tilava keittiö johon on tehty myös paljon säilytystilaa. Keittiössä on puuhella joka lämmittää talvella kivasti, mutta sitä voi hyödyntää myös ruokaa tehdessä. Lisäksi löytyy myös kaasuhella. Keittiöön mahtuu ruokailuryhmä isolle porukalle. Kesällä jos ei halua syödä sisällä, niin voi ruokaa laittaa pihakeittiössä, joka on katettu eli sadekkaan ei haittaa.

Uudella puolella on myös erillinen wc, vaatehuone sekä kodinhoitohuone josta on kulku ulos patiolle.
Jos satut pitämään saunomisesta, niin täällä on saunoja mistä valita. Pihassa on savusauna, sekä pari muuta pihasaunaa joista toisen tarassilla on myös palju.

Kesäkeittiön vieressä on pieni yksiö jossa on keittiö sekä sauna ja pesutilat. Tämä voi olla esim. kahden sukupolven koti, nuoren tukiasunto tai miksei myös Airbin käytössä kesällä.

Kaikenkaikkiaan tätä voi sanoa monien mahdollisuuksien paikaksi! Tervetuloa tutustumaan.

Tämän kodin Top5:
- monet eri mahdollisuudet
- asunnossa on käytetty laadukkaita materiaaleja
- yläkerran aula
- osittain hirsinen rakennus
- rauhallinen sijainti

Jos tämä voisi olla sinun unelmiesi paikka, niin soita 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi

www.kotoisa.fi
- Pieni toimisto - Iso palvelu -

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLoimaa
Postinumero32200
AluePiltola
Huoneet5h + k + khh + aula + 3wc + 3vh + p (lasitettu )
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala220.0m²
Kokonaispinta-ala220.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta.
Kerros2/1
Käyttöönottovuosi1937
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta248 000 €
Myyntihinta248 000 €
Neliöhinta1 127 €/m²
Muutaviimeistään 1 kk
Asunnon lisätiedot
SaunaYläkerran saunassa kolme eri kiuasta: - sähkö - puu - aitokiuas Valokuituvalaistus.
TulisijaPuuhella keittiössä
Asunnon kuntohyvä
Kohde Etuovessa20128926