Rivitalo

Lampolankatu 5

Huoneet 3h + k + s
Velaton hinta 117 000 €
Rakennusvuosi 1987

Tämä Jäkärlässä sijaitseva kaksikerroksinen rivitalokoti sijaitsee rauhallisella alueella, päättyvän tien varrella. Vieressä on metsää, oma takapiha on suojaisa ja asunto sijaitsee talon päädyssä, joten naapureitakin on vain yhdellä seinustalla.

Kaksi makuhuonetta, sekä kylpyhuone omalla saunalla sijaitsevat yläkerrassa. Isommassa makuuhuoneessa on oma vaatekomero, sekä kiva pieni ranskalainen parveke. Tämän huoneen ikkunat ovat etupihalle päin ja toisen makuuhuoneen ikkunoista näkyy takapiha.

Plussana yläkerran aulassa, rappujen yllä on pieni parvi, mihin voi laittaa yökyläilijät nukkumaan tai perheen lapset voivat pitää tätä omana paikkanaan, vaikka lukurauhaa hakiessa. Tämän paikan voi hyödyntää monin eri tavoin.

Alakerrassa on vaaleasävytteinen keittiö sekä tilava olohuone. Olohuoneen puolelta pääset omalle takapihalle, mihin on rakennettu käytännöllinen terassi. Terassilla on kiva nauttia kesäpäivistä rauhassa ja vaikka grillailla oman perheen kesken.

Asunnon pääsisäänkäynnin yhteydessä on pieni tuulikaappi. Tämän jälkeen on vielä varsinainen eteinen, mistä löytyy tilavempi kaapisto ulkovaatteille. Alakerrassa on toinen wc-tila.

Alue on metsäisen rauhallinen ja taloyhtiöllä on oma grillipaikka pihalla, täällä voi istua isommalla porukalla. Taloyhtiö tarjoaa puut ja käyttö on sallittu taloyhtiössä asuville. Aika kiva lisä omalla asuinalueella, eikö?

Jäkärlästä pääsee helposti liikkumaan Turun sekä Tampereen suuntaan ja Föli kulkee ja kuljettaa useamman kerran tunnissa. Lähin pysäkki löytyy viereiseltä kadulta Jäkärlän Puistokadulta. Ruokakauppa on vieressä, päiväkoteja sekä koulu on myös lähellä.

Tämän asunnon Top 5:
- Päätyasunto
- 2 wc:tä
- Hyvin hoidettu taloyhtiö
- Päättyvän tien varrella
- Oma sauna

Jos sinusta tuntuu että tämä voisi olla kotisi, niin ole yhteydessä milloin vain. Mikäli oma kotisi on vielä myymättä, autan sinua siinäkin mielelläni.

Nähdään näytöillä tai soittele!
040 749 7626 / Tupu, tupu@kotoisa.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20460
AlueJäkärlä
Huoneet3h + k + s
TyyppiRivitalo
Pinta-ala80.0m²
Kokonaispinta-ala80.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/2
Rakennusvuosi1987
Käyttöönottovuosi1987
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta117 000 €
Myyntihinta114 241 €
Neliöhinta1 463 €/m²
Yhtiövastike264,7 €/kk
Vesimaksu20,0 €
Autopaikkamaksu10
Muuta1-2kk
Asunnon lisätiedot
SaunaOma tilava sauna, missä myös ikkuna takapihalle päin.
Asunnon kuntotyydyttävä
Kohde Etuovessa9404339