Omakotitalo

Lehtikuusitie 82

Huoneet 3mh + oh/tupakeittiö + th + khh + ph/wc + s + wc + tekninen tila
Velaton hinta 410 000 €
Rakennusvuosi 2005
Tässäkin kodissa pidämme VAIN YKSITYISESITTELYITÄ viranomaisten ohjeita noudattaen!

Haaveiletko joskus kaupungin hälinässä paikasta, jossa voisit kuunnella linnunlaulua ja katsella taivasta sekä kaunista järvimaisemaa. Joisit aamukahvit parvekkeella ja ihmettelisit kuinka joka päivä luonnon taideteos näyttää erilaiselta.

Tämä hirsitalo on sellainen, kaiken tuon edellä kuvatun lisäksi tontilla on todella paljon istutuksia joita voit hyödyntää omassa keittiössäsi. Kuntosalille ei tarvitse lähteä, sillä tontilla on korkeuseroa sen verran että liikuntaa tulee ihan luonnostaan. Tämän lisäksi saat myös raitista ilmaa. Ylhäällä taloa vastapäätä on metsä, josta voit poimia sienet ja marjat.

Alhaalla rannassa on puilla lämmitettävä, sauna joka on 50-luvulla tehty, mutta jos halua ja taitoa riittää voit tehdä vaikka uuden hirsisaunan tilalle. Syvyys rannasta on n. 1,6 m ja se syvenee nopeasti. Mikä parasta luonnon ja oman rauhan kannalta on, ettei järvellä ole moottorivene liikennettä ollenkaan.

Tämä kaikki on vain 18 km päästä kaupungista. Jos teet etätöitä tai olet esim. luovan alan yrittäjä, niin täällä jos missä on rauhallista keskittyä niin työhön kuin yrittämiseen.

Yläkerrassa on avara tupakeittiö ja iso parveke on koko olohuoneen levyinen. Puuhellalla saat lämpöä talvisin ja voihan siinä laittaa myös ruokaa. Keittiössä on tilaa ja siellä mahtuu kokkaammaan isollekin porukalle ja samalla voit ikkunasta ihastella metsämaisemaa. Molemmissa kerroksissa on oma wc-tila. Yläkerran toinen makuuhuone on etupihan puolella ja toinen järven puolella, eli oma rauha kummassakin.

Alakerrassa on sauna, pesuhuone/wc sekä takkahuone ja yksi makuuhuone. Eli jos ei jaksa rantasaunaa lämmittää, niin sitten voi napsauttaa sähkösaunan päälle. Takkahuone on tilava, joten se voi olla myös makuuhuone tai vaikka lasten pelihuone. Alakerrassa on myös tekninen tila. Ulkona on iso tasanne johon voit laittaa myös puutarhakalusteet ja tehdä siihen oleskelupaikan.

Jos mietit talon rakentamista, niin tämmöistä tonttia on todella vaikea löytää mistään. Talon sisällä on helppo tehdä muutoksia oman maun mukaan ja tässä kannattaa nähdä kokonaisuus. Omakotitalot ostetaan kodiksi itselle, mutta on järkevää, jos talo on paikassa jossa arvo säilyy, sillä ranta-tontteja näin lähellä kaupunkia ei juurikaan ole. Mikäli olet meri ihminen, eikä sitä tonttia tai taloa vaan kymmenen vuoden etsimisen jälkeen ole löytynyt, niin mieti voisiko se maisema kuitenkin olla järvi?

Tämän kodin Top5:
* hirsitalo
* sijainti Turussa
* järvimaisema
* lapsiperheelle sopiva
* oma rantasauna

Mikäli olet haaveillut maanpäällisestä paratiisista, niin soita minulle 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi

Vuoden 2019 Markkinoija!
www.kotoisa.fi
facebook.com/kotoisalkvturku

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20960
AlueKakskerta Brinkalan kylä
Huoneet3mh + oh/tupakeittiö + th + khh + ph/wc + s + wc + tekninen tila
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala132.0m²
Kokonaispinta-ala164.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-ala tieto perustuu talon pääpiirustukseen.
Rakennusvuosi2005
Käyttöönottovuosi2005
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta410 000 €
Myyntihinta410 000 €
Neliöhinta3 106 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaRannassa puilla lämmitettävä 50-luvun sauna.
TulisijaTupakeittiössä levinuuni hella ja takka alakerrassa
Asuntoon kuuluuMyyjän hankkii uuden astianpesukoneen sekä induktiolieden. Pyykinpesukone.
Asunnon kuntohyvä
Lämmitysjärjestelmäpuu/sähkö
Kohde Etuovessa9801523