Omakotitalo

Maisterintie 5

Huoneet 4h + k + kph
Velaton hinta 129 000 €
Rakennusvuosi 1928
Oletko haaveillut idyllisestä pihapiiristä ja siitä punaisesta tuvasta, mutta et tahdo maalle kauas palveluista? Haluat asua talossa, jossa asuminen on tehty helpoksi kaikin puolin. Tässä se sitten on, tervetuloa tutustumaan! Bonuksena saat kaikki Kalannin palvelut, jotka ovat kävelymatkan päässä.

Uuteenkaupunkiin on kahdeksan kilometriä ja kesällä voit ajella polkupyörällä Kalannista Ukiin pyörätietä pitkin. Busseja kulkee Ukin, sekä Rauman suuntaan ja Laitilaan on matkaa kymmenen kilometriä. Kalannissa on koulut, päiväkoti, terveyspalvelut, apteekki, pankki ja ruokakauppa, joten kaikki peruspalvelut löytyvät ihan vierestä.

Talossa ei tarvitse tehdä mitään remontteja, vaan tänne voit kantaa huonekalut sisälle ja lämmittää vaikka heti saunan. Mikäpä sen idyllisempää kuin oma puulämmitteinen pihasauna ja niin kuin kuvasta näkee, paljullekin löytyy oma suojaisa paikka.

Kaksi tulisijaa lämmittää tämän kokoista taloa hyvin ja niinpä sähkönkulutus onkin ollut tosi pientä. Muuri menee ylös asti, joten lämpö tulee myös sinne. Mikäli keittiö tuntuu sinusta pieneltä, niin isomman ruokailutilan voit tehdä keittiön viereisestä huoneesta.

Nyt se on ollut makuuhuoneena, mutta perheet ja tarpeet ovat eri ihmisillä erilaisia. Olohuoneeseen on jätetty kivat vanhat kaapit, sillä ne sopivat talon aikakauden henkeen kivasti. Yläkerran tila voi olla makuuhuoneena ,tai työhuoneena, miten kukakin haluaa. Yläkerrassa on kummassakin päädyssä ikkunat ja se on avointa tilaa, sillä huoneiden välissä ei ole ovia, eikä seinää.

Pesuhuone ja wc on samassa tilassa alakerran eteisessä ja siellä on myös pyykkikone. Pyykit voi viedä pihalle kuivumaan, sillä ulko-ovi on ihan vieressä. Pesuhuonetta lukuun ottamatta koko talo on remontoitu 2008-2018.

Ostajan kannalta merkittävät asiat ovat, että kiinteistö on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriliittymään. Isoja asioita ovat myös ne, että katto, julkisivu sekä ikkunat ovat kunnossa. Sillä nämä remontit ovat aina sisätiloihin tehtäviä remontteja paljon kalliimpia.

Talossa on onnistettu säilyttämään vanhan talon henki, eli kaikki mitä on tehty, on tehty vanhaa kunnioittaen. Talon alla on seisomakorkeus ja sinne pääsee katsomaan, siellä on vanha perunakellarikin, jos sellaiselle on käyttöä.

Tämän talon Top5:
* hirsitalo
* sijainti
* tontti
* siististi remontoitu
* kunnallistekniikka

Mikäli tämä voisi olla sinun unelmakotisi, niin soita tai meilaa minulle: 040 749 7626/Tupu tai tupu@kotoisa.fi

Jos oman kotisi myynti kaipaa apua, niin palvelen sinua mielelläni.

Voit tarjota vaihdossa Ukista oman kaksion tai kolmion kerros- tai rivitalosta!


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23600
AlueKalanti
Huoneet4h + k + kph
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala101.0m²
Kokonaispinta-ala101.0m²
Lisätietoja pinta-alastaSaunarakennus 16 m2 Autotalli ja puuvaja 31 m2 Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros2/1
Rakennusvuosi1928
Käyttöönottovuosi1928
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta129 000 €
Myyntihinta129 000 €
Neliöhinta1 277 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaPihasauna, jossa on puilla lämmitettävä kiuas.
Tulisija2 pönttöuunia
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalo on erittäin hyvin pidetty ja siistissä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmäsähkö/puu
Kohde Etuovessa9912273