Omakotitalo

Metänpäänpolku 62

Huoneet 6h + tupakeittiö + wc + kph + kuisti
Velaton hinta 238 000 €
Rakennusvuosi 1927
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ! Soita ja sovi sinulle sopiva aika 040 749 7626!

Voisiko kotisi olla vanha hirsinen talo jonka ympärillä on paljon luontoa, metsää ja peltoa? Tämä koti sijaitsee alle reilun 10 kilometrin päästä Uudenkaupungin keskustasta maaseudun rauhassa. Turkuun ajaa tunnissa ja Raumalle tai Raisioon ei mene sitäkään.

Kiinteistöön kuuluu EU-tukikelpoista peltoa 2,2 ha ja se on tällä hetkellä vuokrattu. Tässä kodissa asuu myös kolme ponia ja koira, joten jos sinulla on lemmikkejä niin täällä on tilaa myöskin heille.

Keittiössä on puuhella, niin kuin tämmöisessä talossa kuuluu ollakin. Tulisijat luovat tunnelmaa, mutta antavat myös lämpöä. Keittiön vaaleat kaapistot ja laatikostot kestävät aikaa ja ne sopivat hyvin talon henkeen. Keittiössä on vanha puulattia ja tilaa vaikka kymmenen hengen ruokailuryhmälle.

Keittiön takana olevassa työhuoneessa on myös tulisija joka on samassa hormissa keittiön hellan kanssa. Tässä huoneessa on kokonainen seinällinen kaappeja, tosin säilytystilaa riittää näin isossa talossa muutenkaan. Keittiön toisella puolen olevassa huoneessa on kaunis vanha kakluuni ja täällä on hirret näkyvissä. Tämä voisi olla vaikka kirjasto, nykyisillä asukkailla tämä on toiminut olohuoneena.

Alakerran iso sali on ollut makuuhuoneena ja jos sali kuulostaa liian juhlalliselta, niin huoneen voi jakaa vaikka useammalle lapselle. Isot ikkunat kaikissa huoneissa tuo luonnon valon kauniisti sisälle.

Yläkerrassa on aula sekä kaksi makuuhuonetta. Siellä on myös paikka toiselle wc:lle jos haluaa sellaisen tehdä, piirustuksetkin ovat valmiina. Lisäksi täällä on paljon säilytystilaa, niin kuin vanhoissa taloissa on. Maalaamalla aulan valkoiseksi, se saa aivan uuden ilmeen.

Alakerrassa on tilava kylpyhuone, sekä erillinen wc. Saunaa talossa ei ole, mutta jos sellaisen haluaa, niin tontilla on tilaa rakentaa oma pihasauna, tosin saunan voi rakentaa myös yläkertaan. Pihassa on varastorakennus jossa on autotalli. Talo lämpiää hakkeella, joten lämmityskustannukset on tämän kokoiseen taloon todella edulliset. Nykyiset asukkaat eivät ole käyttäneet öljyä ollenkaan, vaan ovat käyttäneet ainoastaan haketta. Pihassa on vanha navetta, jossa tämä tekninen tila sijaitsee.

Kalannin keskustasta löytyvät kaikki peruspalvelut ja siellä on koulu sekä päiväkoti. Koulussa on ala-sekä yläaste ja niihin on koulukuljetus. Tähän taloon mahtuu isompikin perhe ja lapsilla on tilaa niin sisällä kuin ulkonakin.

Tämän kodin Top5:
- rauhallinen sijainti kohtuullisen matkan päässä palveluista
- tulisijat
- erillinen wc ja pesutila
- keittiö
- hirsitalo

Jos sinusta tuntuu että voisit asua maaseudun rauhassa vanhassa hirsitalossa, niin soita minulle 040n749 7626 tai meilaa tupu@kotoisa.fi

Mikäli oma asuntosi on myymättä niin autan mielelläni myös siinä.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23660
AlueSanttio
Huoneet6h + tupakeittiö + wc + kph + kuisti
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala196.0m²
Kokonaispinta-ala196.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1927
Käyttöönottovuosi1927
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta238 000 €
Myyntihinta238 000 €
Neliöhinta1 214 €/m²
Muuta1 kk
Asunnon lisätiedot
SaunaMahdollisuus rakentaa pihasauna!
Tulisija3 tulisijaa
Asunnon kuntotyydyttävä
Lämmitysjärjestelmäkeskuslämmitys (hake )/puu
Kohde Etuovessa9647985