Omakotitalo

Metänpäänpolku 62

Huoneet 6h + tupakeittiö + wc + kph + kuisti
Velaton hinta 238 000 €
Rakennusvuosi 1927
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ! MUISTATHAN  VIRANOMAISTEN OHJEISTUKSEN! 
Soita ja sovi sinulle sopiva aika 040 749 7626!

******

Voisiko kotisi olla kaunis vanha hirsinen talo maalla?
Tässä talossa on tilaa yrittäjälle tai etätyötä tekeville ja lapsille on turvallinen ympäristö kasvaa.

Talo sijaitsee vain reilun 10 kilometrin päästä Uudenkaupungin keskustasta maaseudun rauhassa. Turkuun ajaa tunnissa ja Raumalle tai Raisioon ei mene sitäkään.

Kiinteistöön kuuluu EU-tukikelpoista peltoa 2,2 ha joka on tällä hetkellä vuokrattu. Tässä kodissa on tilaa myös vähän isommille lemmikeille, sillä pihapiirissä on eläinsuoja jossa on asunut kolme ponia, mutta siellä voisi olla myös lampaita.

Tulisijat luovat tunnelmaa, mutta ne antavat myös lämpöä vanhaan taloon. Taloa lämmitetään hakkeella, joten asuinkustannukset ovat todella edulliset. Keittiön takana olevan työhuoneen tulisija on samassa hormissa keittiön hellan kanssa.

Keittiöön mahtuu vaikka kymmenen hengen ruokapöytä ja tilaa täällä on muutenkin isolle perheelle. Isossa talossa ei säilytystila lopu kesken jos vaikka lapsilla on erilaisia harrastuksia, niin välineille löytyy paikat.

Keittiön vieressä olevassa huoneessa on kaunis vanha kakluuni ja täällä on hirret jätetty näkyviin. Huone voisi olla kirjasto tai olohuone.

Alakerran iso sali on ollut makuuhuoneena ja jos sali kuulostaa liian juhlalliselta, niin tämä huone voi olla perheen virallinen yhteinen olohuone. Isot ikkunat kaikissa huoneissa tuo luonnon valon kauniisti sisälle.

Yläkerrassa on aula sekä kaksi makuuhuonetta. Aulaan saa vaikka lapsille oman leikkimaailman. Yläkerrassa on valmius toiseen wc:hen ja siihen on piirustukset valmiina. Maalaamalla aulan valkoiseksi, se saa aivan uuden ilmeen.

Alakerrassa on tilava kylpyhuone, sekä erillinen wc. Pesuhuoneessa on liukuovikaapisto jonka taakse on piilotettu pyykinpesukone sekä kuivauskaappi, jotka jäävät taloon. Saunaa talossa ei ole, mutta tontilla on tilaa rakentaa oma pihasauna. Saunan voisi rakentaa myös yläkertaan.

Pihassa on varastorakennus jossa on autotalli kahdelle autolle. Nykyiset asukkaat eivät ole käyttäneet öljyä ollenkaan, vaan ovat käyttäneet lämmitykseen ainoastaan haketta. Tekninen tila jossa lämmitykseen liittyvät laitteet ovat on pihalla olevassa vanhassa navetassa.

Kalannin keskustasta löytyvät peruspalvelut kuten kauppa, mutta siellä on myös koulu sekä päiväkoti. Koulussa on ala-sekä yläaste ja niihin on koulukuljetus.

Tämän kodin Top5:
- rauhallinen sijainti kohtuullisen matkan päässä palveluista
- erittäin edulliset asuinkustannukset
- peltoa ja metsää
- mahdollisuus pitää eläimiä
- hirsitalo

Jos sinusta tuntuu että voisit asua maaseudun rauhassa vanhassa hirsitalossa, niin soita minulle 040 749 7626 tai meilaa tupu@kotoisa.fi

Mikäli oma asuntosi on myymättä niin autan mielelläni myös siinä.

ETHÄN TULE SAIRAANA ASUNTOESITTELYYN!


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23660
AlueKalanti/Santtion kylä
Huoneet6h + tupakeittiö + wc + kph + kuisti
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala196.0m²
Kokonaispinta-ala196.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1927
Käyttöönottovuosi1927
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta238 000 €
Myyntihinta238 000 €
Neliöhinta1 214 €/m²
Muuta1.6.2021
Asunnon lisätiedot
SaunaMahdollisuus rakentaa pihasauna!
Tulisija3 tulisijaa
Asunnon kuntotyydyttävä
Lämmitysjärjestelmäkeskuslämmitys (hake )/puu/KPH-eteinen ja WC lattialämmitys
Kohde Etuovessa9816169