Omakotitalo

Ojanteentie 6

Huoneet 3h + k + kph + s
Velaton hinta 189 000 €
Rakennusvuosi 1967
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ! Soita 040 749 7626!

Tämä ihastuttava, pienen perheen omakotitalo, sijaitsee Uudenkaupungin Pietolassa, rauhallisella omakotitaloalueella alle 1,5 km päässä keskustan palveluista.

Talon olohuone, ruokailuhuone, keittiö ja toinen wc sijaitsevat vanhalla puolella. Uudella puolella taloa on toinen makuuhuone sekä pesutilat ja eteinen. Talon laajennusosa on tehty vuonna 2005, jolloin pihalle on rakennettu myös autotalli sekä autokatos.

Keittiön kaapistot on tehty talon henkeen sopiviksi, ja säilytystilaa löytyy astioille ja muille keittiön tarvikkeille. Mikäli leipominen on lempi puuhaa, niin kivitaso on ihanteellinen siihen hommaan. Keittiön puolelle mahtuu pienempi ruokapöytä ja viereiseen huoneeseen mahtuu kuuden hengen ruokailuryhmä. Takkatulta voi ihastella kahdesta suunnasta, sillä takassa on kaksi ikkunallista luukkua.

Olohuone on valoisa, sillä ikkunoita on kahteen suuntaan. Valoa tulee myös ruokailuhuoneen ikkunasta. Toisessa makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja toisessa on liukuovikaapistot. Kummallakin puolella on omat erilliset wc-tilat.

Sauna lämmitetään puilla, joka onkin monen mielestä ainoa oikea tapa lämmittää saunaa. Kodinhoitohuoneeseen mahtuu pesutorni ja pyykinhuollolle on tilaa. Eteisessä on kaappeja vaatteiden säilytystä varten.

Talon kellarikerroksessa on tyhjää tilaa paljon. Jos perheessänne tarvitaan harrastuksien tai jonkun muun syyn takia lisätilaa, niin täältä sitä löytyy. Niin tontti kuin talokin on erittäin siisti ja hyvin pidetty. Lisäksi tontti on suojaisa, eikä naapureita juurikaan näe. Kivetys tekee pihasta siistin ja helpon, mutta tontilta löytyy myös ihana "vihreä osa" puutarhan hoitoa varten.

Uusikaupunki on pieni kaupunki, jossa kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Meri on lähellä ja kaupungilta voi vuokrata myös venepaikkoja. Kuntotarkastus tehty 11/2019.

Tämän kodin Top 5:
* sijainti
* tontti
* siisti ja hyvin pidetty talo
* autopaikka kahdelle autolle
* paljon varasto-ja säilytystilaa

Mikäli etsit perheellesi siistiä taloa rauhalliselta alueelta, niin soita 040 835 0770/Ville tai 040 749 7626/Tupu. Voit laittaa meille myös meiliä ville@kotoisa.fi tai tupu@kotoisa.fi.

Mikäli oma kotisi on vielä myymättä, autamme siinä mielellämme. Käy katsomassa www.kotoisa.fi sivulta mitä asiakkaamme ovat meistä kertoneet.


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AluePietola
Huoneet3h + k + kph + s
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala107.5m²
Kokonaispinta-ala107.5m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu!
Kerros1/1
Rakennusvuosi1967
Käyttöönottovuosi1967
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta189 000 €
Myyntihinta189 000 €
Neliöhinta1 758 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaUudella puolella.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäÖljylämmitys/sähkölämmitys
Kohde Etuovessa9551840