Rivitalo

Päällistönmäentie 4

Huoneet 2 h + k + s
Velaton hinta 197 000 €
Rakennusvuosi 2018
Mikäli olet haaveillut asumisesta jossa ei tarvitse huolehtia remonteista pitkään aikaan, niin nyt sinulla olisi sellaiseen mahdollisuus.

Tämä rivitalon päätyasunto on siisti, valoisa ja avara. Olohuoneessa on isot alhaalta kattoon asti olevat ikkunat ja huonekorkeus on korkeimmillaan n.4 metriä. Asunnossa kaikki seinät ovat valkoiset maalatut joka sopii hyvin vaalean parketin kanssa yhteen.

Avokeittiö on ajaton moderni keittiö jossa on tilaa riittävästi tehdä ruokaa. Saareke on iso ja siinä on säilytystilaa. Keittiön vieressä on paikka ruokailuryhmälle ja siihen mahtuu hyvin isompikin pöytä. Olohuoneesta pääsee takapihan isolle patiolle. Patio on osittain katettu joten myös vesisateella voi nauttia ulkoilmasta jos haluaa. Takapiha on etelän puolella. Ilmalämpöpumpun asentaminen on mahdollista, jos tuntuu että sellaiseen on tarvetta.

Makuuhuone on etupihan puolelle ja kaappitilaa on yksi seinällinen. Saunaa ei ole nykyinen omistaja juurikaan käyttänyt. Pesuhuone on tilava joten siellä mahtuu hoitamaan pyykinhuollon helposti. Pasuhuoneessa on lattialämmitys jota ei voi itse säätää, muissa huoneissa lämmön voi säätää itselleen sopivaksi.

Eteisessä on päällysvaatteille naulakko sekä kaappeja. Etupihalla on oma patio, joten halutessa voi istuskella myös toisella puolella. Etupihan puolella on myös asuntoon kuuluva kylmä varastotila.

Taloyhtiöön kuuluu kolme taloa ja kaikille asunnoille on autokatospaikka. Autokatokset on rakennettu niin ettei tämän talon pihaan aja muut kuin oman talon asukkaat.

Yhtiö on lunastanut tontin omaksi ja osakkailla on mahdollisuus lunastaa tontti itselleen. Sijainti on rauhallinen ja vieressä on metsää ja ulkoilumaastoa. Ruskolta ajaa 10 minuuttia Myllyyn ja Turkuun 20 minuutissa. Tämä on loistava sijainti jos ei halua asua kaupungin hälinässä, mutta ei halua muuttaa kauas maalle.

Tämän kodin Top 5:
* rauhallinen sijainti
* valoisa asunto
* huonekorkeus
* sekä etu- että takapiha
* todella siisti hyvin pidetty koti

Jos tämä voisi olla sinun unelmakotisi, niin soita minulle ja sovi esittely 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi.

Mikäli etsit omalle kodillesi luotettavaa välittäjää, niin autan sinua mielelläni.

www.kotoisa.fi
Vuoden Markkinoija 2019!

- Pieni toimisto - iso palvelu -
Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRusko
Postinumero21290
AlueRusko
Huoneet2 h + k + s
TyyppiRivitalo
Pinta-ala67.0m²
Kokonaispinta-ala67.0m²
Kerros1/1
Rakennusvuosi2018
Käyttöönottovuosi2018
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta197 000 €
Myyntihinta180 103 €
Neliöhinta2 940 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunaa ei ole juuri käytetty.
Asunnon kuntohyvä
Kohde Etuovessa20273663