Omakotitalo

Pajulankuja 2

Huoneet Alakerta 1mh + sali + rh + k + khh + 1kph/wc + wc yläk. 2mh + aula
Velaton hinta 249 000 €
Rakennusvuosi 1805
PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ!

Etsitkö vanhaa hirsitaloa, jossa on idyllinen pihapiiri vanhoine rakennuksineen? Et halua käyttää aikaa mittviin remontteihin, vaan tahdot päästä heti asumaan? Tämä talo Pyhärannan kotoisassa ja luonnonläheisessä kunnassa on sellainen. Uuteenkaupunkiin, Laitilaan sekä Raumalle on n. 30 minuutin ajomatka.

Talo on vanha pappila, joka on rakennettu 1805 ja siirretty tälle paikalle vuonna 1885 ja on siitä asti seisonut jämäkästi paikoillaan. Paikka on paljon muutakin kuin tämä talo, sillä tontilla on 1900-luvun alun rakennuksia mm. leivintupa ja sen vieressä iso vanhanajan puilla lämmitettävä sauna. Leivinuuni toimii niin kuin talon kaikki tulisijatkin. Yhdessä rakennuksessa on ns. kesähuone jossa voi pitää vaikka kesäiset juhlat. Pihassa on aitta, maakellari ja erilaisia varastotiloja. Kaikki ulkorakennukset ovat siistejä.

Tontilla on kasvimaa, marjapensaita, omena-luumu-ja kirsikkapuita ja tietenkin kukkaistutuksia. Tontti on iso ja jos olet viherpeukalo niin täällä on mahdollisuuksia vaikka mihin. Takana on myös metsikköä sen verran että puita ei tarvitse ostaa. Mikäli omistat veneen, niin merenrannalle on n. 800 metrin ja venepaikka löytyy sieltä.

Keittiön vaaleat kaapistot, saareke, puutaso sekä ihana vanha puuhella sopivat talon henkeen. Keittiö on remontoitu kokonaan vuonna 2009. Tilavassa keittiössä on helppo tehdä ruokaa ja leipoa, sillä kaikille toiminnoille on omat paikkansa. Täyskorkeat modernit kylmälaitteet sopivat vanhan puuhallan kanssa oikein hyvin samaan keittiöön.

Keittiön vieressä on ruokailuhuone, johon mahtuu iso ruokapöytä. Yläkertaan on kahdet rappuset, joista toiset ovat eteisessä ja toiset tässä huoneessa. Ruokailuhuoneesta pääsee talon keskellä olevaan isoon saliin, jossa on kaunis vanha kakluuni. Salissa on upeat leveät alkuperäiset puulattiat ja tapetit on valittu kauniisti vanhaan puutaloon sopiviksi. Huonekorkeus ja isot ikkunat tuovat huoneeseen juhlavan tunnelman.

Alakerrassa on yksi iso makuuhuone, jonka vieressä on ns. palvelijan huone, joka on muutettu kodinhoito- työhuoneeksi. Huoneessa on liukuovikaapisto ja siellä on erikseen kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on talon toinen wc ja siellä on suihkukaappi sekä paikka pesutornille. Toinen wc on eteisessä.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta talon molemmissa päädyissä. Keskelle jää iso aula, joka voi olla, vaikka lasten pelihuone tai koko perheen yhteinen tv-huone. Molemmissa makuuhuoneissa on vaatteille säilytystilaa ja eteisestä tulevien rappusten yläpäässä on lisätilaa vaatteille tai tavaroille.

Tämän kodin Top5:
* talossa ei tarvitse tehdä remontteja
* ulkorakennukset ovat siistejä
* tontti
* sijainti
* ala-aste, päiväkoti ja kauppa lähellä

Talossa on tehty kuntotarkastus 2/2020!

Jos etsit vanhaa hirsitaloa, joka on paljon muutakin kuin vain talo, niin soita minulle 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi.

Jos oma kotisi on vielä myymättä, autan siinä mielelläni.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaPyhäranta
Postinumero23960
AlueSanttio
HuoneetAlakerta 1mh + sali + rh + k + khh + 1kph/wc + wc yläk. 2mh + aula
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala180.0m²
Kokonaispinta-ala180.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros2/1
Rakennusvuosi1805
Käyttöönottovuosi1805
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta249 000 €
Myyntihinta249 000 €
Neliöhinta1 383 €/m²
Muuta1 kk
Asunnon lisätiedot
SaunaPihasauna jossa on pata ja puukiuas.
Tulisijapuuhella keittiössä sekä kaksi pönttöuunia ja yksi kakluuni
Asuntoon kuuluuYläkerran aulan valaisimet Eteisen seinälamput
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalo on remontoitu kokonaan 2009-2018.
Lämmitysjärjestelmäsähkö/puu
Kohde Etuovessa9992621