Omakotitalo

Palokärjenkatu 4

Huoneet 3h + k + s + kph + wc
Velaton hinta 219 000 €
Rakennusvuosi 1965
Etsitkö omakotitaloa josta on hyvät kulkuyhteydet kaupunkiin eikä tontti ole iso työmaa? Lisäksi myyjä on korjauttanut kuntotarkastuksessa ilmenneet puutteet, jota ei normaalisti tehdä silloin kun kyse ei ole akuuteista vioista!

Tässä pienen perheen talossa on asuinhuoneet yhdessä tasossa ja alakerrassa on autotalli. Talossa on asunut vain kaksi perhettä, eli täällä ei ole monen eri vuosikymmenen remontteja usean ihmisen tekemänä. Talon sijainti on etuosassa, joten talon toisessa päädyssä on todella suojainen tontti, vaikka naapureita onkin. Pihatöitä ei ole pakko tehdä, jollei halua tehdä tontista sellaista.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta joissa molemmissa on vaatteille säilytystilaa. Toisessa makuuhuoneessa on tulisija, joka on talvella kiva lämmönlähde. Pesuhuoneessa mahtuu hyvin hoitamaan myös pyykin huollon, vaikka erillistä kodinhoitohuonetta ei olekaan. Pesuhuoneessa sekä saunassa on ikkunat, jotka tuovat luonnon valoa sisälle. Nämä tilat on uusittu vuonna 2006. Pesuhuoneessa ja wc on sähköinen lattialämmitys.

Keittiö on saneerattu vuonna 2006, mutta kodinkoneita on uusittu hiljattain. Tila on osittain yhtenäistä olohuoneen kanssa silti ruokapöytä mahtuu sopivasti keittiön viereen ja se on pois olohuoneesta. Olohuoneen isot ikkunat ovat etupiha puolelle, huoneeseen mahtuu iso sohva, niin kuin kuvissa näkyykin.

Alakertaan pääsee sisä ja ulko kautta. Sisällä oviaukon eteen on laitettu liukuovi joka on järkevä ratkaisu tilan kannalta. Vieressä on liukuovikaapisto päällysvaatteita varten. Alakerrassa on varastotilaa tavaroille jotka eivät ole jokapäiväisessä käytössä. Lisäksi siellä on öljylämmitykseen liittyvät laitteistot.

Talossa on tehty kuntotarkastus 7/2020 ja raporttia ei lähetetä sähköpostilla jollei ole ensin käynyt katsomassa taloa. Öljysäiliö on tarkistettu 2020.


Myyjä on korjannut kaikki kuntotarkastuksessa ilmenneet puutteet ja nyt parasta aikaa talossa sukitetaan viemäriputket ja liitäntä kaupungin verkkoon.

Taloon ei ole mahdollista tehdä kolmatta makuuhuonetta helposti!

Asunto vapautuu heti!

Tämän kodin Top5:
- sijainti
- asuinhuoneet yhdessä tasossa
- siistit tilat
- suojaisa oma tontti
- autotalli

Jos tämä talo voisi olla kotisi, niin soita ja sovitaan esittely 040 7497626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi

Jos etsit kodillesi välittävää kiinteistönvälittäjää, niin autan mielelläni myös sinun kotisi myynnissä!

www.kotoisa.fi
Vuoden 2019 Markkinoija!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20610
AluePääskyvuori
Huoneet3h + k + s + kph + wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala92.0m²
Kokonaispinta-ala122.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettu asuinpinta-ala on suuntaa-antava. Rakennus on rakennettu ennen vuotta 1992, jolloin pinta-alan laskemisen perusteet erosivat nykyisen SFS 5139-standardin mukaisista perusteista, esitteessä ilmoitetut pinta-alatiedot voivat poiketa nykystandardien mukaan lasketuista pinta-aloista oleellisesti. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1965
Käyttöönottovuosi1965
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta219 000 €
Myyntihinta219 000 €
Neliöhinta2 380 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSaneerttu 2006
Tulisijatoisessa makuuhuoneessa kamina
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet Valokuitu
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalossa on asunut vain yhdet asukkaat rakentajan lisäksi ja talo on ikäänsä nähden siistissä kunnossa.
LämmitysjärjestelmäÖljy, vesikiertoinen patterilämmitys. Pesutiloissa ja wc lattialämmitys sähköllä.
Kohde Etuovessa20111592