Omakotitalo

Piisamipolku 5

Huoneet 4h + k + 2wc + s + at
Velaton hinta 184 000 €
Rakennusvuosi 1981
Etsitkö siistiä kotia joka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Turusta, Naantalista tai jostain Vakka-Suomen alueelta? Sen lisäksi arvostat että kaikki aikasi ei mene pihan hoitamiseen vaan voit töiden jälkeen nauttia kotona olemisesta. Eikä haittaa että talon saisi ihan kohtuullista korvausta vastaan.

Tämä siisti yhden tason 80-luvulla rakennettu talo pitää sisällään kolme makuuhuonetta, olohuoneen ja siistin värikkään keittiön. Talossa on sauna jonka pesuhuoneen yhteydessä on wc, mutta bonuksena täällä on myös erillinen wc-tila, jota ainakin lapsiperheessä arvostetaan.

Kaksi makuuhuoneista sijaitsee takapihan puolella josta ei naapureita näy, niin kuin ei muutenkaan vaikka talot ovat hyvin lähekkäin rakennettu. Toisesta makuuhuoneesta pääsee takapihalle jossa on pieni varasto sekä matontamppaus teline ja pyykkinkuivausteline. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone. Etupihan puoleisessa makuuhuoneessa on peililiukuovikaapisto, joten säilytystilaa on paljon. Lisäksi tilaa löytyy eteisen sekä tuulikaapin kaapeista.

Olohuone on etupihan puolelle ja piha on suojattu niin hyvin ettei sieltä näy sisälle. Nykyiset asukkaat ovat tehneet vain pintaremonttia. Pesutilat sekä keittiö on uusittu 2010, mutta muuten talossa näkyy oman aikakauden jälki. Lattiat ja ovet on kuitenkin helppoa ja edullista muuttaa tähän päivään, jos sellaiseen koet tarvetta. Tässä keittiössä on uskallettu käyttää vihreää väriä, joka on kuitenkin hyvin sopusoinnussa kaiken muun kanssa. Keittiön on suunnitellut alan ammattilainen, sillä edellisen asukkaan työ on liittynyt keittiöiden suunnitteluun. Välitilan värin muuttaminen ei ole mikään iso juttu, joten kannattaa kiinnittää huomiota aina kokonaisuuksiin eikä pelkkiin pieniin yksityiskohtiin.

Etupihan puolella on myös yksi lämmin varasto ja pihalla on oma pieni leikkimökki. Kauppaan kuuluu kadun varrella olevassa autotalli rakennuksessa oleva yksi autotalli. Autotallissa ei ole vesipistettä, mutta sähkö tulee.
Piisaminpolku on päättyvä tie, joten se on turvallinen ja rauhallinen alue lasten kanssa. Raision kaikki palvelut ovat lähellä ja Kustavintieltä kulkee myös bussit.

Asunnossa on tehty kuntotarkastus 2017, valitettavasti raporttia ei lähetetä sähköpostissa erikseen, vaan se on nähtävillä asuntoa esiteltäessä!

Tämän kodin Top5:
- sijainti
- kaukolämpö
- pohjaratkaisu
- ei tarvetta isoille ja kalliille remonteille
- katto uusittu 2017


Jos sinusta tuntuu että tämä voisi olla juuri sinun perheellesi sopiva unelmakoti, niin soita tai meilaa minulle ja sovitaan esittely 040 749 7626/Tupu tupu@kotoisa.fi.

jos etsit kodillesi kiinteistönvälittäjää ja arvostat halvan palkkion sijaan enemmän ammattitaitoa, niin autan mielelläni sinua yhdessä elämäsi suurimmassa asiassa. Voit käydä www. kotoisa.fi tai https://www.facebook.com/kotoisalkvturku/ sivuilla katsomassa mitä asiakkaani ovat minusta kertoneet.

www.kotoisa.fi
Vuoden 2019 Markkinoija!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21220
AluePetäsmäki
Huoneet4h + k + 2wc + s + at
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala105.0m²
Kokonaispinta-ala120.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta. Pinta-ala tieto perustuu rakennuslupa asiakirjoihin.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1981
Käyttöönottovuosi1981
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta184 000 €
Myyntihinta184 000 €
Neliöhinta1 752 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaRemontoitu 2010
Asunnon kuntohyvä
Lämmitysjärjestelmäkaukolämpö
Kohde Etuovessa9959771