Rivitalo

Pölkinkatu 6

Huoneet 3h + k + s
Velaton hinta 89 900 €
Rakennusvuosi 1976
Haluaisitko muuttaa omakotitalosta kivaan rivitalo kotiin, täältä halutaan muuttaa omakotitaloon jossa olisi vähintään kolme makuuhuonetta ja talon pitäisi olla Suolahti-Hirvaskangas akselilla. Joten tarjoa rohkeasti vaihdossa omakotitaloa, jolloin kauppaa käydään välirahasta.

Tämä kaksikerroksinen rivitalokoti sijaitsee Suolahdessa rauhallisella alueella. Molemmin puolin taloa metsäinen puistoalue. Oma takapiha suojaisa ja kaunis valokatettu terassi takaavat rauhallisen oleskelun.

Kaksi makuuhuonetta, sekä kylpyhuone omalla saunalla sijaitsee yläkerrassa. Isommasta makuuhuoneesta käynti viihtyisälle parvekkeelle, josta näkymä puistoalueelle.

Kaunis käsin tehty portaikko, jossa myös kukka ihmiselle kivat tasot.

Alakerrassa viihtyisä vaalea keittiö ja tyylikäs olohuone. Olohuoneesta käynti isolle upealle terassille, jossa kauniina kesäpäivinä viettää aikaa grillaillen ja oleskellen.

Etuovella tuulikaappi ja eteisessä peilikaappi ulkovaatteille. Alakerrassa pieni wc ja yläkerrassa kylpyhuoneen yhteydessä toinen. Alakerrassa myös vaatehuone.

Huoneisto on todella kauniisti ja tyylikkäästi remontoitu laadukkailla materiaaleilla. Taloyhtiössä on isoimmat remontit tehty.

Rauhallinen metsän vieressä oleva piha-alue, josta löytyy aidattu lasten leikkipaikka. Päiväkoti on myös ihan muutaman sadan metrin päässä.

Tämän kodin Top5:
- Rauhallinen alue
- Tyylikkäästi remontoitu
- Upea terassi
- Maisemat puistoalueelle
- Päiväkoti vieressä

Jos sinusta tuntuu että tämä voisi olla kotisi, niin ole yhteydessä milloin vain. Mikäli oma kotisi on vielä myymättä, autan sinua siinäkin mielelläni.

Nähdään näytöillä tai soittele!
040 534 2186/Chargit tai chargit@kotoisa.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaÄänekoski
Postinumero44200
AlueSuolahti
Huoneet3h + k + s
TyyppiRivitalo
Pinta-ala83.0m²
Kokonaispinta-ala83.0m²
Lisätietoja pinta-alastakaksi kerrosta
Kerros2/2
Rakennusvuosi1976
Käyttöönottovuosi1976
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta89 900 €
Myyntihinta71 294 €
Neliöhinta1 083 €/m²
Yhtiövastike273,9 €/kk
Vesimaksu25,0 €
Muuta1kk myynnistä
Asunnon lisätiedot
SaunaTyylikkästi remontoitu kylpyhuone ja sauna, saunassa led valot katossa ja lauteiden alla. Saunan lauteet ja paneelit on tervaleppää.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostatyylikkäästi laadukkailla materiaaleilla remontoitu asunto
Kohde Etuovessa9489691