Omakotitalo

Raitapellontie 4

Huoneet 3h + k + s + khh + erill. wc, terassi
Velaton hinta 234 000 €
Rakennusvuosi 2004
Oletko haaveillut maaseudun rauhasta kivassa omakotitalossa? Nyt se olisi mahdollista, tämä hyvin pidetty talo on uusia omistajia vailla. Nykyiset omistajat ovat pitäneet kodistaan hyvää huolta, eikä suurempiin remontteihin ole tarvetta. Jyväskylän keskustaan ajat autolla alle puolessa tunnissa.

Keittiön puuhella luo ihanan kotoisan tunnelman, mutta antaa myös lämpöä talven pakkasilla. Ikkunat ovat etupihalle päin, joten valo pääsee mukavasti myös keittiöön sisälle. Avaran olohuoneen ikkunat antavat valon tulla sisälle ja täältä pääsee takapihan isolle terassille.

Sisätiloista on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on vaatehuone. Uloskäyntejä tässä kodissa on kolme, joista yksi on suoraan kodinhoitohuoneesta. Lapsiperheitä tai koiran omistajia ajatellen kodinhoitohuone on kätevästi sijoitettu tähän yhteyteen. Kodinhoitohuoneessa on kaikki tarpeellinen ja se on talon neliöihin nähden hyvän kokoinen. Täällä mahdut huoltamaan pyykkiä ja lisäksi tilaa säilytykseen löytyy hyvin. Kaksi WC:tä on asia jota ainakin lapsiperheessä arvostetaan.

Piha on laitettu valmiiksi ja koko pihapiiri on siistissä kunnossa. Takapihan puolelta löytyy iso terassi oleskeluun ja ajanviettoon. Katolle on asennettu energiaa säästävät aurinkopaneelit. Sisätiloja voi lämmittää tai viilentää tarpeen mukaan.

Raita-aho asuinalueena on arvostettu ja rauhallinen. Lievestuorejärven rantaan on vain pieni kävelymatka. Luonto on lähellä ja Lievestuoreen keskustan palvelut ovat saatavilla noin 1,5 kilometrin päässä.

Lisäksi isolle puistoalueeseen rajoittuvalle tontille on rakennettu autokatos, jonka päädyssä on kesävieraille oma huone. Kiinteistöllä on myös iso ja korkea noin 60 m2 autotalli katoksineen, joka mahdollistaa monenlaista toimintaa harrastamiseen tai työskentelyyn.

Sovi aika esittelylle ja tule tutustumaan tähän kauniiseen ja monen mahdollisuuden kotiin!


Tämän kodin Top 5:
- keittiö
- rauhallinen sijainti
- autotalli
- energiataloudellinen
- ollut vain yksillä omistajilla

Jos kotisi on vielä myymättä, myyn senkin mielelläni.

Kotoisin terveisin välittäjäsi Reima
puh 041 458 9205
reima@kotoisa.fi
www.kotoisa.fi
#onnistuasumisessa

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLaukaa
Postinumero41400
AlueLievestuore
Huoneet3h + k + s + khh + erill. wc, terassi
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala101.5m²
Kokonaispinta-ala161.5m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2004
Käyttöönottovuosi2005
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta234 000 €
Myyntihinta234 000 €
Neliöhinta2 305 €/m²
Muuta1-2kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Tulisijakeittiössä puuliesi
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäVesikiertoinen ilmalämpöpumppu
Kohde Etuovessa9451401