Omakotitalo

Rauduntie 273

Huoneet 4 mh + oh + k + s + ph + wc + varastotilaa + autotalli
Velaton hinta 315 000 €
Oletko miettinyt rauhallista maalla asumista, mutta et haluaisi muuttaa korpeen? Onko ekologisuus sinun juttusi?

Tämä koti sijaitsee Ruskolla ja on Turusta n. puolen tunnin ajomatkan päässä. Rauhallinen sijainti ja hehtaarin tontti antaa mahdollisuuksia vaikka pienimuotoiseen oman ruuan kasvattamiseen. Kauppaan kuuluu lisäksi 9990 m2 pelto tontti joka on vieressä, eli tätä ei myydä erikseen vaan tulee tämän kaupan yhteydessä.

Tämä hirsitalo on tehty pohojalaaseen tyyliin 80-luvun alussa ja koti on ollut vain yhdellä omistajalla. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, mutta sinne on mahdollista rakentaa kolmas jos sellaiseen on tarvetta.

Keski kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, keittiö sekä iso olohuone. Keittiössä on puuliesi ja olohuoneen puolella on leivinuuni, jota voi hyödyntää ruuan laittamisessa, mutta myös lämmittämisessä. Tänne on mahdollista tehdä myös toinen wc, sille on olemassa paikkakin.

Keski kerroksessa on syvennys joka on toiminut kirjastona, mutta se voi olla yhtä hyvin työtila tai joku muu. Olohuoneeseen mahtuu iso ruokailuryhmä vieraiden varalta. Olohuoneen katossa on valaistus jossa on kolme eri tähtikuviota, joka on kiva yksityiskohta. Massiivinen takka lämmittää ja luo tunnelmaa talvi iltoihin.

Alakerrassa on pesutilat jotka vaativat päivityksen. Tilaa siellä on paljon ja sinne voi tehdä kodinhoitohuoneen, suuremman saunan tai harraste tilan. Alakerrasta on uloskäynti pihalle ja siellä on myös maakellari.

Tämän kokoiseen taloon on sähkönkulutus ollut kohtuullinen ja aurinkopaneeleista saatava hyöty on merkittävä. Kiinteistövero on myös erittäin pieni. Tienhoito maksu määräytyy autojen lukumäärän mukaan.

Talossa on tehty kuntotarkastus ja se on nähtävillä esittelyssä. Raporttia ei lähetetä erikseen jos ei ole käynyt katsomassa taloa!
___________________________________________________
Tämän kodin TOP5:
- paikalleen tehty hirsitalo
- rakentamisvaiheet on dokumentoitu valokuvin
- sijainti
- iso olohuone
- kohtuulliset asuinkustannukset näin isoon taloon
_____________________________________________________

Joten jos haluat perheellesi turvallisen ja mukavan asuinympäristön, joka on kuitenkin lähellä palveluita, niin tässä se olisi. Varaa aika esittelyyn 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi.

Jos oma kotisi tarvitsee arvioin tai mietit myyntiin laittamista, niin autan siinä mielelläni, minulta saa myös kaupanvahvistajan palvelut.

www.kotoisa.fi
- Pieni toimisto - Iso palvelu -

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRusko
Postinumero21290
AlueLankilan kylä
Huoneet4 mh + oh + k + s + ph + wc + varastotilaa + autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala178.0m²
Kokonaispinta-ala178.0m²
Lisätietoja pinta-alastaEdellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta.
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta315 000 €
Myyntihinta315 000 €
Neliöhinta1 770 €/m²
Asunnon lisätiedot
Tulisijakeittiössä puuliesi ja leivinuuni
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalo on alkuperäisessä kunnossa ja siinä on asuttu koko ajan.
Kohde Etuovessa21298313