Omakotitalo

Rauduntie 273

Huoneet 4 mh + oh + k + s + ph + wc + varastotilaa + autotalli
Velaton hinta 278 000 €
Rakennusvuosi 1980
Oletko miettinyt rauhallista maalla asumista, mutta haluat olla palveluiden lähellä?

Jos ekologisuus on arvosi, kannattaa tätä taloa tulla katsomaan! Maata on sen verran, että täällä on mahdollisuus myös eläinten pitoon tai pienimuotoiseen ruuan kasvattamiseen.

Tämä hirsitalo on tehty pohojalaaseen tyyliin 80-luvun alussa ja koti on ollut vain yhdellä omistajalla. Hirret on tuppeen sahattu ja myyjät ovat itse nostaneet jokaisen hirren paikoilleen. Tätä taloa ei voi verrata tavalliseen 80-luvun taloon, sillä hirsitaloksi tämä on nuori.

Tämä koti sijaitsee Ruskolla ja on Turusta n. puolen tunnin ajomatkan päässä. Kauppaan kuuluu 9990 m2 pelto tontti joka on vieressä, eli tätä ei myydä erikseen vaan tulee tämän kaupan yhteydessä.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja sinne on mahdollista rakentaa kolmas huone, jos sellaiseen on tarvetta. Ylhäällä on myös aula, josta saa oleskelutilan tai lasten pelipaikan. Yläkertaan on mahdollista rakentaa myös tulisija.

Keski kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, keittiö sekä iso olohuone/sali. Keittiössä on myös puuliesi ja olohuoneen puolella on leivinuuni, jota voi hyödyntää ruuan laittamisessa, mutta myös lämmittämisessä. Tänne on mahdollista tehdä myös toinen wc, sille on olemassa paikka valmiina.

Keskikerroksessa on syvennys joka on toiminut kirjastona, mutta se voi olla yhtä hyvin työtila tai joku muu. Olohuoneeseen mahtuu iso ruokailuryhmä vieraiden varalta. Massiivinen takka lämmittää ja luo tunnelmaa talvi iltoihin.

Alakerrassa on pesutilat ovat alkuperäisessä kunnossa. Tilaa siellä on paljon ja sinne voi tehdä kodinhoitohuoneen, suuremman saunan tai harraste tilan. Alakerrasta on uloskäynti pihalle ja siellä on myös maakellari.

Tämän kokoiseen taloon on sähkönkulutus ollut kohtuullinen ja aurinkopaneeleista saatava hyöty on merkittävä. Kiinteistövero on myös erittäin pieni. Tienhoito maksu määräytyy autojen lukumäärän mukaan.

Talossa on tehty kuntotarkastus ja se on nähtävillä esittelyssä. Raporttia ei lähetetä erikseen jos ei ole käynyt katsomassa taloa!
___________________________________________________
Tämän kodin TOP5:
- mahdollisuus eläinten pitoon
- rakentamisvaiheet on dokumentoitu valokuvin
- mahdollisuus pienimuotoiseen luomuviljelyyn
- ekologinen asuminen ( aurinkopaneeli, puulämmitys, ekologinen wc
- kohtuulliset asuinkustannukset näin isoon taloon
_____________________________________________________

Joten jos haluat perheellesi turvallisen ja mukavan asuinympäristön, joka on kuitenkin lähellä palveluita, niin tässä se olisi. Varaa aika esittelyyn 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi.

Jos oma kotisi tarvitsee arvioin tai mietit myyntiin laittamista, niin autan siinä mielelläni, minulta saa myös kaupanvahvistajan palvelut.

www.kotoisa.fi
- Pieni toimisto - Iso palvelu -

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRusko
Postinumero21290
AlueLankilan kylä
Huoneet4 mh + oh + k + s + ph + wc + varastotilaa + autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala178.0m²
Kokonaispinta-ala178.0m²
Lisätietoja pinta-alastaEdellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala tieto perustuu rakennuslupa asiakirjoihin.
Rakennusvuosi1980
Käyttöönottovuosi1980
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta278 000 €
Myyntihinta278 000 €
Neliöhinta1 562 €/m²
Asunnon lisätiedot
Tulisijakeittiössä puuliesi ja leivinuuni
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalo on alkuperäisessä kunnossa ja siinä on asuttu koko ajan.
Kohde Etuovessa21298313