Omakotitalo

Riskiläpolku 1

Huoneet 4h + k + rh + th + s + ph + 2wc + khh
Velaton hinta 149 500 €
Rakennusvuosi 1971
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ, JOTEN SOITA 040 749 7626!

Etu-Santtio on kävelymatkan päässä palveluista ja bonuksena talo on omalla tontilla. Autotehtaalle on matkaa 3,8 km ja keskustaan 1,5 km, koulut ja päiväkodit on lähellä.

Tämä koti on lapsiperheen unelmakoti, sillä selkeä yhden tason pohjaratkaisu helpottaa monia arjen askareita kuten siivoamista ja pyykkihuoltoa. Talo on kivalla tavalla retro, mutta siellä on tehty päivityksiä ja remontteja vuosien varrella mm. olohuoneessa on varaava tulisija. Värien muuttaminen ei ole iso homma, sillä esim. kaikki keittiön kalusteet ovat rungoiltaan erittäin hyvässä kunnossa.

Kun astut sisään avaraan eteiseen, niin huomaat talon rakentamisen aikakauden hengen. Toinen ajalle tyypillinen tila on takkahuone, josta on pääsy pihan "lasihuoneeseen", joka nykyisin on puuvarasto. Takka on vain fiilistelyä varten, eikä se tuota lämpöä niin kuin olohuoneen tulisija. Sauna ja pesutilat ovat tilavat ja täältä löytyy myös toinen wc. Kaikkien laattalattioiden alla on miellyttävä lattialämmitys.

Tässä kodissa on myös monia mahdollisuuksia ja jos haluat, niin keittiöstä voi ottaa seinän pois, jolloin tilasta saa erillisen ruokailuhuoneen. Tähän on mahdollista tehdä myös upea moderni keittiö saarekkeineen ja maalata entiset kaapit mieleiseksi. Mikäli tarvetta on lisä makuuhuoneelle tai työtilalle, voi siihen rakentaa seinän. Eli yhdestä huoneesta on mahdollista tehdä erilaisia vaihtoehtoja.

Lastenhuone on iso ja sen voi jakaa seinällä tai hyllyillä kahdelle lapselle, sillä huoneessa on kaksi oviaukkoa. Toisesta makuuhuoneesta on pääsy isoon kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuone on tilava ja siellä on vesipiste sekä laskutilaa ja kulku etupihalle.

Olohuoneessa on kaksi isoa ikkunaa takapihan puolelle, josta ei naapuriin näe. Kaunis varaava Warmauunin takka on sisustuselementti, mutta ennen kaikkea sillä voi lämmittää taloa.

Tontti ei ole iso, mutta se on oma. Pihaa ympäröi pensasaita, joten kesällä patiolla on hyvä näkösuoja. Kadun puolella on talon rakentamisen ajalle tyypillinen tiiliaita, eikä sellaista silloinkaan joka talossa ollut. Talossa on myös yhden auton autotalli.

Tämän kodin top5:
* selkeä pohjaratkaisu
* tilavat huoneet
* oma tontti
* sijainti
* taloa on remontoitu paljon

Jos etsit mukavaa ja helppoa asumista kivalla alueella, niin soita ja sovitaan esittely 040 749 7626/Tupu tai 040 835 0770/Ville. Voit myös meilata meille tupu@kotoisa.fi tai ville@kotoisa.fi.Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueEtu-Santtio
Huoneet4h + k + rh + th + s + ph + 2wc + khh
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala180.0m²
Kokonaispinta-ala180.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1971
Käyttöönottovuosi1971
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta149 500 €
Myyntihinta149 500 €
Neliöhinta830,6 €/m²
Asunnon lisätiedot
TulisijaVarma Uuni 2011 - myös peletti
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet Ilmalämpöpumppu
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaKaton huopa uusittu 1997
Lämmitysjärjestelmäsähkö/puu/ilmalämpöpumppu
Kohde Etuovessa9462705