Omakotitalo

Saramäentie 25

Huoneet 2 mh + oh + k + wc + kph/wc piharakennus tupak. + wc + ph + s
Velaton hinta 348 000 €
Rakennusvuosi 1912
Raunistula on vanha asuinalue josta on 10 minuutin matka torille ja Länsikeskukseen. Koska 1900-luvun alussa ei rakentamiseen tarvittu lupia, niin rakentajat määräsivät talojen ulkomuodon ja niinpä alueesta on muodostunut kylämäinen ja epäyhtenäinen ja sellaisena se on osittain myös säilynyt. Se juuri tekee alueesta viehättävän.

Tämän talon historia ulottuu arviolta 1912 luvulle, mutta se on herätetty henkiin ja saanut kokonaan uuden elämän, kattoa, perustuksia sekä uunia lukuunottamatta, kaikki muu on rakennettu uudestaan. Tämä koti on remontoitu modernisti, mutta talon henkeä kunnioittaen ja koska Turussa ollaan, niin talossa näkyy myös meri. Täällä ei ole materiaaleissa säästelty, vaan kaikki on laadukkaista materiaaleista tehty.

Bonuksena päälle pihassa on toinen rakennus, jossa on täysin varusteltu keittiö ja parvi ylhäällä. Täältä löytyy sauna, pesutilat ja wc. Tilan voi hyödyntää moneen tarkoitukseen esim. siinä voi olla yritykselle tilat, se voi olla vierashuone tai siellä voi vaikka perheen teini harjoitella yksin asumista.

Alakerrassa sekä yläkerran tasanteella on kauttaaltaan leveät massiivi parketti lattiat. KVIK:n puhtaan valkoinen keittiö sopii niin lattian, kuin sinisen seinänkin kanssa jossa on toisella puolella tyylikkäät lasiset kaapistot. Tyylikäs musta työtaso ja Bora-indukstioliesi liesituulettimella on järkevä, mutta myös hyvän näköinen valinta. Keittiössä on AEG:n höyryuuni, integroitu pakastin sekä täyskorkea jääkaappi.

Alakerran avaran tilan voi sisustaa mieleisekseen, tässä kodissa on iso ruokailuryhmä keittiön vieressä ja TV.n katselu tila toisella puolella huonetta. Sieltä pääsee ulos takapihan patiolle jossa on grillikatos, joten ruuanlaitto ulkona onnistuu kesällä myös sateella.

Ylkerrassa on kaksi makuuhuonetta molemmissa päissä sekä suihku, wc ja kodinhoitotila. Molemmissa makuuhuoneissa on peililiukuovikaapistot ja lisää säilytystilaa on tasanteen levyisessä laatikostossa. Ylhäällä on viehättäviä ikkunoita ja valoa tässä talossa todella riittää. Hirret ovat näkyvissä ja lasikaide lisää avaruutta, lisäksi yli 5,5 metrin huonkorkeus pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Merellisiä aiheita löytyy sieltä täältä esim. yläkerran pienistä pyöreistä ikkunoista ja alakerran wc:stä.

Pihatalossa on valkoiset kaapistot ja työtaso, Bosch uuni ja Whirlbool jääkaappipakastin. Yläkerrassa on parvi jonne pääsee rappusia pitkin, jotka ovat piilossa katossa. Ylhäällä on myös lisää säilytystilaa. Saunassa on ikkuna ja sielä voit kuunnella vaikka musiikkia löylyjen lomassa. Talon yläkerrassa on kuivurille ja koneelle omat paikat, mutta myös tänne on mahdollista liittää pesukone.

Tämän kodin Top5:
* sijainti
* ei remontteja tulossa
* piharakennus
* pieni tontti
* ihan kaikki

Jos tämä helmi voisi olla teidän unelmakotinne, niin soita minulle 040 749 7626 tai meilaa tupu@kotoisa.fi. Kuvat kertovat paljon, mutta tunnelmaan pääsee paikanpäällä.

Autan mielläni myös oman kotisi myynnissä.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20300
AlueRaunistula
Huoneet2 mh + oh + k + wc + kph/wc piharakennus tupak. + wc + ph + s
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala84.0m²
Kokonaispinta-ala104.0m²
Lisätietoja pinta-alastaTalon vieressä on hirsinen piharakennus joka on n.20 neliötä.
Kerros2/1
Rakennusvuosi1912
Käyttöönottovuosi1912
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta348 000 €
Myyntihinta348 000 €
Neliöhinta4 143 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on pihatalossa. Saunassa ikkuna. Saunaan kuuluu musiikki.
TulisijaOlohuoneessa
Asuntoon kuuluuSpotti valaisimet jäävät kattoon.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalo on rakennettu lattiasta kattoon kokonaan uudestaan.
Lämmitysjärjestelmäpuu/sähkö
Kohde Etuovessa9883188