Omakotitalo

Tukkitie 1

Huoneet 3mh + oh + k + rh + 2wc + kph + s
Velaton hinta 249 000 €
Rakennusvuosi 2006
Mieti voisitko asua maalla, paikassa jossa kaikki palvelut ovat lähellä ja lapsille on uusi hirsikoulu sekä turvallinen asuinympäristö?

Vehmaalta Turkuun ajaa 45 minuuttia ja Uuteenkaupunkiin 25 minuuttia. Bussit kulkee molempiin suuntaan ja pysäkille on matkaa 350 metriä. Vehmaalla on meri sekä luonto lähellä ja täällä pelaa myös terveyskeskus palvelut. Kauppa, apteekki sekä päiväkoti on parin kilometrin päässä ja kouluun ei ole sitäkään. Koulumatka on lyhyt sekä turvallinen.

Talo on Desing talo johon on tehty paljon muutoksia. Tämä koti on pidetty todella hyvässä kunnossa, samoin kaikki ulkorakennukset sekä iso tontti. Joten remonttivapaita vuosia on tiedossa vielä paljon ja siitähän ostajan pankkikin tykkää.

Alakerta on kokonaan avointa tilaa ja niinpä sinne on helposti toteutettavissa kolmas makuuhuone, jos sellaiseen on tarvetta. Kummassakin kerroksessa on omat wc:t ja jos yläkertaan haluasi tehdä suihkun, niin sekin onnistuu. Molemmissa makuuhuoneissa on omat parvekkeet ja alakerran kodinhoitohuoneesta pääsee isolle tarasille, joten aurinko pääsee paistamaan joka puolelta, sillä pihassa ei ole puita.

Keittiössä on kaappitilaa, sekä täyskorkeat kylmäkalusteet, niin ei tarvitse joka päivä ruokakaupassa välttämättä käydä. Erillinen ruokailutila on keittiön vieressä ja iso ruokailuryhmä mahtuu siihen hyvin. Olohuone on nykyisillä omistajilla iso, koska ns. kirjastohuone on jätetty ilman väliseinää ja ovea, mutta jos haluaa tehdä siitä makuuhuoneen niin sellainen ei ole iso juttu. Keskellä olohuonetta on takka joka tuo lämpöä sekä tunnelmaa, mutta pienentää myös sähkölaskua.

Tilavassa kodinhoitohuoneessa mahtuu pesemään pyykit ja siitä on käynti pihalle, jos haluaa kesällä kuivatella vaatteet ulkosalla. Lapsi- tai koiraperheessä on kätevää kun ei tarvitse kuraisena kulkea eteisen kautta, vaan vaatteet voi riisua kodinhoitohuoneessa pois. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja niissä mahtuu myös olemaan kaksi ihmistä yhtäaikaa. Sisällä olevaa saunaa ei juurikaan ole käytetty, sillä pihasaunan puukiuas voittaa löylyissä sähkökiukaan.

Pihassa on kahden auton autotalli joka on tässä kodissa ollut puusepän verstaana. Molemmissa päädyissä on varastotilaa ja toisen päädyn huone voisi olla vaikka toimisto tms. Tässä talossa on mahdollisuus yrittäjälle joka tarvitsee tilaa tehdä jotain sisätiloissa.

Tämän kodin Top5:
- tontti
- siisti remonteista vapaa talo + muut rakennukset
- pihasauna
- kaksi parveketta ja todella iso katettu terassi
- sijainti Vehmaalla

Jos olet miettinyt maalla asumista omakotitalossa ja haluat lapsesi kasvavan turvallisessa ympäristössä, niin soita minulle 040 n749 7626/Tupu tai meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi.
Hintavertailussa kaupungissa myynnissä oleviin taloihin kannattaa katsoa tontin koko, ulkorakennus sekä pihasauna.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaVehmaa
Postinumero23200
AlueVinkkilä
Huoneet3mh + oh + k + rh + 2wc + kph + s
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala145.0m²
Kokonaispinta-ala167.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alatieto rakekennuslupaasiakirjoista sekä rakennuspiirustuksista. Kahden auton autotalli 100 m2
Rakennusvuosi2006
Käyttöönottovuosi2006
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta249 000 €
Myyntihinta249 000 €
Neliöhinta1 717 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaTalossa on sisällä sauna jossa sähkökiuas, saunaa ei ole juurikaan käytetty, sillä pihassa on puilla lämpiävä sauna.
Asuntoon kuuluuMatontamppausteline 2 kpl Jätesäiliö Parveke ja terassikalusteet Istutukset Pyykinpesukone Kuivausrumpu Sälekaihtimet Verhotangot Kiinteät valaisimet
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalo ja kaikki ulkorakennukset ovat erittäin hyvässä kunnossa.
Kohde Etuovessa9944128