Omakotitalo

Valtakatu 11

Huoneet 3mh + työhuone + oh + k + 2wc + 2vh + s
Velaton hinta 228 000 €
Rakennusvuosi 1950
Tämä viehättävä 50-luvun koti sijaitsee aivan Mynämäen palveluiden vieressä. Tästä pääset nopeasti niin 8-tielle kuin Kustavintiellekkin. Turkuun ajaa puolessa tunnissa, Raisioon ja Laitilaan 20 minuuttia eikä Uuteenkaupunkiinkaan mene kuin 40 minuuttia.

Talo on unelmakoti jos olet haaveillut maaseudulla asumisesta, mutta et halua asua missään korvessa, vaan palveluiden lähellä. Näin isoja keskustan tontteja ei kaupungissa juurikaan ole.

Jos siis haluat asumaan taloon jossa ei tarvitse heti alkaa remonttihommiin, niin tähän kannattaa tulla tutustumaan. Talo on pääosin remontoitu 2000-luvulla.
Talossa on myös monia erilaisia mahdollisuuksia ......

YRITTÄJÄ
Jos olet yrittäjä ja iso autoa pitäisi saada omalle tontille, täällä se onnistuu.

Jos olet hoitoalan yrittäjä, niin talossa on entinen kampaamo ja huoneessa on vesipiste. Työhuoneeseen on oma sisäänkäynti, mutta sinne pääsee myös sisäkautta. Toki huone voi olla myös mikä tahansa vastaanottohuone tai toimistotila.

VUOKRAUS
Pihassa on toinen rakennus ja jos haluat pienentää asuinkustannuksiasi, voit aina vuokrata talon vaikka airbnb käyttöön.

Voit myös vuokrata talon vakituiseen asumiseen jollekin.

KAHDEN SUKUPOLVEN ASUNTO
Toinen rakennus voi olla myös kahden sukupolven talo, se on yhdessä tasossa jolloin asuminen onnistuu seniorilta helposti.

Talo voi olla myös teinin ensimmäinen oma koti, jossa voi turvallisesti kokeilla omia siipiään.

Asunto voisi toimia myös jonkun nuoren tukiasuntona.

Toki talo voi olla omassa käytössä ja sen voi pitää vierastalona tai keäsämökkinä.

Tällä hetkellä isommassa talossa ei asuta, joten muuttaminen onnistuu nopeasti. Iso omalla tontilla oleva piha on turvallinen leikkipaikka lapsille. Piha on myös aidattu niin että jos sinulla on lemmikkejä, ne eivät pääse karkaamaan.

Talon aikakauden mukaan sisääntulo tapahtuu viehättävän kuistin kautta tilavaan eteiseen. Toisella puolella on työhuone, jonne on kulku myös sisältä. Kodinhoitohuoneessa on vaatekaappeja ja pyykinhuolto on keskitetty sinne. Eteisessä on talon toinen wc ja toinen on yläkerrassa.

Keittiössä on kaikki mitä tarvitaan ja ajaton vaalea väri kestää aikaa. Täyskorkeat jää- ja pakastinkaapit takaavat ettei kaupassa tarvitse käydä ihan joka päivä. Osa kodinkoneista on ihan uusia. Olohuone on keittiön vieressä.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta joissa toisessa on iso pukeutumishuone ja toisessakin löytyy vaatehuone. Pukeutumishuoneessa on ikkuna joten tarvittaessa siitä voisi tehdä yhden huoneen. Parveke on etupihan puolelle.

Rappusissa on säästetty 50-luvulle tyypillinen puupaneeli joka on maalattu siniseksi. Yläkerrassa on pieni viehättävä aulatila, joka voi toimia esim. lukunurkkauksena tai lasten pelipaikkana. Yläkerrassa on pieni wc-tila.

Pohjakerroksessa on vanhanajan sauna, joka on ollut vähällä käytöllä, koska toisessa talossa on nykyaikainen sauna ja kesällä sieltä voi pulahtaa uima-altaaseen tai paljuun. Kellarissa on myös tekniset tilat, eli lasikuituiset öljysäiliöt sekä pannuhuone. Lisäksi siellä on kellari. Täältä pääsee myös suoraan ulos.

Talossa on tehty kuntotarkastus ( suoraa.fi ), raportti ei kerro mitään jollet ole nähnyt taloa, eli sitä ei lähetetä erikseen, se ei ole julkinen asiakirja. Raportti on näytöllä mukana ja sinulla on mahdollista tutustua siihen rauhassa silloin kun varaat yksityisajan esittelyyn.

Joten soita 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMynämäki
Postinumero23100
AlueKeskusta
Huoneet3mh + työhuone + oh + k + 2wc + 2vh + s
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala124.0m²
Kokonaispinta-ala124.0m²
Rakennusvuosi1950
Käyttöönottovuosi1950
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta228 000 €
Myyntihinta228 000 €
Neliöhinta1 839 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Asunnon kuntotyydyttävä
Kohde Etuovessa21835558