Omakotitalo

Valtuustotie 6

Huoneet 3mh + oh + k + khh + s + kph + 2 wc + työhuone omalla siäänkäynnillä
Velaton hinta 219 000 €
Rakennusvuosi 2002
Tämä siisti yhden tason omakotitalo kivalla tontilla odottelee lapsiperhettä asumaan maalle, mutta ei mihinkään korpeen. Tästä pääset nopeasti Kustavin tielle ja siitä helposti Turun tai Uudenkaupungin suuntaan.

Talossa on suunniteltu kaikki toiminnot niin että elämä on helppoa. Takapihan kautta pääsee sisälle kodinhoitohuoneeseen, jossa on kura-allas. Kodinhoitohuone on tilava ja keittiön vieressä. Sauna, pesutilat sekä toinen wc on täällä.

Keittiössä on laskutilaa sekä kaappeja joten säilytystilaa tavaroille riittää. Keittiön ikkuna on takapihan puolelle. Keittiöön mahtuu kuuden hengen ruokailuryhmä hyvin. Olohuoneen ja keittiön välinen seinä on tehty niin, että siitä pääse ympäri. Takka on keittiön vieressä olohuoneen puolella ja takan yläpuolella on leivinuuni. Edellisten asukkaiden aikana nämä on olleet ahkerassa käytössä.

Olohuoneessa on iso ikkuna etupihan puolella, jossa on aita näköesteenä eikä pihalle näe kukaan. Kahdessa makuuhuoneessa on vaatehuoneet ja yhdessä on kaapistot vaateiden ja tavaroiden säilytykseen. Toinen wc on kahden makuuhuoneen välissä eteisessä. Kaikissa huoneissa on samanlaiset siistit uudet laminaatti lattiat ja olohuoneessa on lattialämmitys.

Talo on hyvin pidetty eikä huoltotöitä suurempiin remontteihin ole tarvetta. Tontti on turvallinen leikkipaikka lapsille ja siinä on aitaus valmiina, jos perheeseen kuuluu lemmikkejä.

Tämä talo sopii myös yrittäjälle, sillä talon päädyssä on omalla sisäänkäynnillä tilava kahden huoneen työtila. Mikäli toiminta on sellaista, ettei liiketilan tarvitse olla keskustassa, on tämä hyvä vaihtoehto. Vesipistettä ei ole mutta sen laittaminen onnistuu, jos toiminta vaatii sellaisen. Tilassa on lattialämmitys.

Turkuun ajaa autolla puoli tuntia ja Raisioon 20 minuuttia. Kustavin tieltä kulkee busseja Ukiin ja Turun suuntaan. Kouluun on matkaa alle kilometri ja päiväkoti on samalla kadulla.

Jos etsit helppoa omakotitalo asumista rauhalliselta alueelta, niin voisiko tämä olla kotinne?

Tämän kodin Top5:
* yhden tason talo
* tasainen helppo tontti
* sijainti
* huonekorkeus
* työtila omalla sisäänkäynnillä

Mikäli tämä voisi olla kotinne, niin soita minulle 040 749 7626/Tupu tai meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi.

Jos oma kotisi on vielä myymättä, niin autan sinua mielelläni!

www.kotoisa.fi
Vuoden 2019 Markkinoija!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMasku
Postinumero21230
AlueLemu/Pappila
Huoneet3mh + oh + k + khh + s + kph + 2 wc + työhuone omalla siäänkäynnillä
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala130.0m²
Kokonaispinta-ala130.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2002
Käyttöönottovuosi2002
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta219 000 €
Myyntihinta219 000 €
Neliöhinta1 685 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaHeti valmis kiuas.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalo on siistissä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmäpuu/sähkö
Kohde Etuovessa9758144