Paritalo

Vanha Paraistentie 26

Huoneet 2mh + k + oh + s + khh + wc + eteinen + autotalli
Velaton hinta 284 000 €
Rakennusvuosi 2011
Vuonna 2011 rakennettu, erittäin hyvänä pidetty kaunis paritalokoti olisi tarjolla Kaarinan Kuusistolla. Tämä koti on täysin muuttovalmis. Nykyiset omistajat ovat pitäneet kodista hyvää huolta, remonttitarvetta ei ole ja piha on laitettu valmiiksi istutuksineen sekä terasseineen.
Makuuhuoneita löytyy kaksi, mutta pohja on alunperin suunniteltu kolmelle makkarille, joten yhden huoneen lisääminen halutessaan on helppo homma!

Tämä koti sijaitsee tontilla siellä "paremmassa päädyssä". Läpikulkua ei ole ja käynti pihaan tapahtuu kiinteistön toisen päädyn kautta. Asuntojen väliin on laitettu molempien kotien lämpöiset autotallit. Nosto-oven saa auki automaattisesti kaukosäätimellä. Tallin perältä löytyy lämmin varasto, mistä on käynti kätevästi talon takapihalle. Oma piha on laitettu kauniisti. Kesällä piha näyttää parhaat puolensa kukkaloistoineen. Täältä löytyy myös taloa osittain kiertävä terassi, kasvihuone sekä kylmä varastorakennus.

Sisältä löytyy kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toiseen on sijoitettu vaatehuone.
Lattiat ovat kauttaaltaan samanlaista Karelian tammiparkettia. Seinät vaaleat, jotka voi halutessaan maalata tai tapetoida oman mielen mukaan. Kodissa on selkeästi rauhallinen ja hyvä tunnelma. Keittiö ja olohuone ovat avaria ja valoisia. Varaava takka jakaa tilan ja tuo rauhaa keittiön puolelle.
Keittiön kaapistot ovat valkoista korkeakiiltoa ja tason sävyksi on valittu kaunis harmaa. Ikkuna etupihalle päin tuo valon mukavasti myös keittiöön sisälle.

Uloskäyntejä löytyy yhteensä kolme. Yksi näistä on suoraan kodinhoitohuoneesta terassille. Lapsiperheitä tai koiran omistajia ajatellen kuraeteinen on kätevästi sijoitettu tähän yhteyteen. Kodinhoitohuone on muutenkin järkevän kokoinen. Täällä mahdut huoltamaan pyykkiä ja lisäksi tilaa säilytykseen löytyy hyvin.
Kodista löytyy myös kaksi vessaa, mikä on aina huippu juttu!

Tämä koti on todella valmis ja halutessaan mitään remonttia ei tarvitse tehdä!
Kuusisto asuinalueena on arvostettu ja rauhallinen. Luonto on lähellä ja Kaarinan keskustan palvelut ovat saatavilla noin neljän kilometrin päässä. Lähellä Empossa sijaitsee myös Empola, missä järjestetään monenlaista toimintaa ja aktiviteettia. Koulut sekä päiväkoti on lähellä ja Föli kulkee vierestä Kaarinan suuntaan sekä Paraisille päin.
Tule ehdottomasti tutustumaan tähän kauniiseen ja valmiiseen kotiin!

Tämän kodin Top 5:
- Täysin muuttovalmis
- Hyvä sijainti
- Pohjaratkaisu muunnettavissa
- Kaksi vessaa
- Uudehko kiinteistö


Nähdään näytöillä!

Jos sinun oma kotisi on vielä myymättä, tulen mielelläni arvioimaan sen ja kertomaan tavastani toimia!
040-668 2088 / Piia, piia@kotoisa.fi, IG: @piia.jarvinen

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero21260
AlueKuusisto
Huoneet2mh + k + oh + s + khh + wc + eteinen + autotalli
TyyppiParitalo
Pinta-ala100.0m²
Kokonaispinta-ala121.5m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-ala perustuu rakennuspiirrustuksiin/rakennustapaselostukseen. 121,5 neliötä on kerrosala.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2011
Käyttöönottovuosi2011
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta284 000 €
Myyntihinta284 000 €
Neliöhinta2 840 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa paneloidut seinät, kiukaan takana kiviseinä.
TulisijaVaraava takka, Tulikivi /Aada
Asuntoon kuuluuTuulikaapin seinään ruuvattu irrallinen pienempi kaappi, molempien makuuhuoneiden pimennysverhot (2kpl.). Jätesäiliö kuuluu kauppaan. Pihalla oleva kasvihuone kuuluu kauppaan.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö/ilmalämpöpumppu/varaava takka
Kohde Etuovessa9453894