Paritalo

Vanha Paraistentie 26

Huoneet 3h + k + s + khh + wc + eteinen + autotalli
Velaton hinta 284 000 €
Rakennusvuosi 2011
TÄSSÄ KOHTEESSA PIDÄMME VAIN YKSITYISNÄYTTÖJÄ!
Soita ja pyydä esittely 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi

Tämä vuonna 2011 rakennettu, erittäin hyvin pidetty kaunis paritalokoti sijaitsee Kaarinan Kuusistolla. Tämä koti on täysin muuttovalmis eikä sinun tarvitse muuta kuin kantaa tavarat sisälle ja asettua taloksi. Nykyiset omistajat ovat pitäneet kodista todella hyvää huolta, joten remonttitarvetta ei ole. Täällä myös pihassa on valmiit istutukset sekä terassi.

Makuuhuoneita on kaksi, mutta pohja on alunperin suunniteltu kolmelle makkarille, joten yhden huoneen lisääminen halutessaan on helppo homma!

Tämä koti sijaitsee tontin ns. "paremmassa päädyssä". Läpikulkua ei ole ja käynti pihaan tapahtuu kiinteistön toisen päädyn kautta. Asuntojen väliin on laitettu molempien kotien lämpöiset autotallit, eli seinänaapureita ei ole. Autotallin ovet on nosto-ovia jotka aukeaa automaattisesti kaukosäätimellä. Tallin perältä löytyy lämmin varasto, mistä on käynti kätevästi talon takapihalle. Piha on laitettu kauniisti ja juuri nyt piha alkaa näyttää parhaat puolensa. Taloa kiertää osittain terassi jossa on grillipaikka valmiina, lisäksi pihassa on kasvihuone sekä kylmä varastorakennus.

Sisältä on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisessa on myös vaatehuone, eli tilaa vaatteille löytyy.
Kaikki lattiat ovat samanlaista Karelian tammiparkettia. Vaaleat seinät voi halutessaan maalata tai tapetoida oman mielen mukaan. Tässä kodissa kaikki on selkeää ja se luo rauhallisen ja hyvän tunnelman. Keittiö ja olohuone ovat avaria ja valoisia. Keittiön kaapistot ovat valkoista korkeakiiltoa ja tason sävyksi on valittu kaunis harmaa. Ikkuna etupihalle päin tuo valon mukavasti myös keittiöön sisälle. Varaava takka jakaa tilan ja syksyn pimeinä iltoina se luo ihanaa tunnelmaa.

Talossa on kolme uloskäyntiä ja yksi on suoraan kodinhoitohuoneesta terassille. Lapsiperheitä tai koiran omistajia ajatellen kuraeteinen on kätevästi sijoitettu tähän yhteyteen. Kodinhoitohuone on muutenkin järkevän kokoinen. Täällä mahdut huoltamaan pyykkiä ja tilaa vaatteiden säilytykseen löytyy hyvin.
Kaksi vessaa on tietenkin ihan huippu juttu!

Kuusisto asuinalueena on arvostettu ja rauhallinen. Luonto on lähellä ja Kaarinan keskustan palvelut ovat saatavilla noin neljän kilometrin päässä. Lähellä Empossa sijaitsee myös Empola, missä järjestetään monenlaista toimintaa ja aktiviteettia. Koulut sekä päiväkoti on lähellä ja Föli kulkee vierestä Kaarinan suuntaan sekä Paraisille päin. Vaikka tie on vieressä, on piha silti turvallinen ja meluvalli vaimentaa ääniä.

Tule tutustumaan tähän muutto valmiiseen kotiin!

Tämän kodin Top 5:
- Ei remontoitavaa
- Autotallit asuntojen välissä
- Muunneltava pohja
- Kaksi vessaa
- Suojaisa sijainti


Nähdään näytöillä!

Jos sinun oma kotisi on vielä myymättä, tulen mielelläni arvioimaan sen ja kertomaan tavastani toimia!
040-668 2088 / Piia, piia@kotoisa.fi, IG: @piia.jarvinen

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero21260
AlueKuusisto
Huoneet3h + k + s + khh + wc + eteinen + autotalli
TyyppiParitalo
Pinta-ala100.0m²
Kokonaispinta-ala121.5m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-ala perustuu rakennuspiirrustuksiin/rakennustapaselostukseen. 121,5 neliötä on kerrosala.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2011
Käyttöönottovuosi2011
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta284 000 €
Myyntihinta284 000 €
Neliöhinta2 840 €/m²
Muutasopimuksen mukaan
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa paneloidut seinät, kiukaan takana kiviseinä.
TulisijaVaraava takka, Tulikivi /Aada
Asuntoon kuuluuTuulikaapin seinään ruuvattu irrallinen pienempi kaappi, molempien makuuhuoneiden pimennysverhot (2kpl.). Jätesäiliö kuuluu kauppaan. Pihalla oleva kasvihuone kuuluu kauppaan.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö/ilmalämpöpumppu/varaava takka
Kohde Etuovessa9453894