Omakotitalo

Vanha Simonbyntie 71

Huoneet 4mh + oh + sali + k + työh. + sali + eteinen + kph/wc + wc/kph/s
Velaton hinta 349 000 €
Rakennusvuosi 1905
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESTTELYITÄ, JOTEN SOITA 040 749 7626!

"Paraisten kaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Täällä avoimia merenselkiä täplittävät karut kallioluodot, ja sisäsaariston suurilla saarilla on niin maaseutua kuin pikkukaupunkimiljöötä." Näin kaupungin sivuilla kerrotaan ja sieltä löytyy asukkaiden kertomana 100 hyvää syytä Paraisilla asumiseen.

Oletko haaveillut vanhasta hirsitalosta, mutta et halua vuosien remonttikohdetta? Tämä vanha koulu on muutettu kodiksi ja tätä on saneerattu vuosien varrella paljon. Yläkertaan on haettu rakennuslupa ja sinne on teetetty piirustukset, joten sen voit tehdä sellaiseksi kuin itse haluat tai jättää rakentamatta.

Talossa on tilaa lapsiperheelle, mutta tämä on loistava paikka myös yrittäjälle, joka tekee töitä kotona. Isot ja korkeat huoneet luovat upean mahdollisuuden myös luovan alan tai hyvinvointialan yrittäjille. Talo sijaitsee rauhallisessa paikassa, eikä liikenteen äänet häiritse, mutta kaupunki on alle kuuden kilometrin päässä, eli palvelut eivät ole kaukana. Turkuun ajaa n. puoli tuntia ja Saloon tunnin verran. Mikäli veneily kuuluu harrastuksiisi, niin täällä meri on lähellä ja kaupunki vuokraa venepaikkoja.

Tämän kokoisessa talossa on maalämmöllä suuri merkitys asuin kustannuksiin. Lisäksi talossa on neljä tulisijaa niin kuin tämän ikäisessä talossa kuuluu ollakin. Alkuperäisiä tulisijoja ei ole, mutta kaikki uudet on teetetty ajan henkeen sopiviksi, niin kuin kaikki muukin täällä.

Kolme pesu- ja wc-tilaa on luksusta, yhdessä on sauna ja yhdessä kylpyamme eli valinnan varaa on. Keittiössä voi työskennellä vaativampikin kokki ja täällä mahtuu kokkaamaan, vaikka koko perhe kerralla. Vanha puuliesi on purettu pois ja huuvan alle on laitettu iso kaasuliesi, jonka viereen on teetetty tulisija. Keittiössä on vanhan ajan iso ruokakomero, eli säilytystilaa varmasti löytyy. Keittiön vieressä on todella tilava kodinhoitohuone, jossa on riittävästi tilaa normaaliin pyykin huoltoon.

Kaikissa huoneissa on isot korkeat ikkunat, joten luonnon valo pääsee sisään joka puolelta. Eli aurinko paistaa aina jostakin. Vaikka lähellä on naapureita, niin etupihalle ei näe kukaan vaan siinä on metsää edessä. Talon alla on siisti autotalli, jossa mahtuu tekemään, vaikka puutöitä.

Tämän kodin Top5:
* maalämpö
* katto uusittu
* iso mutta helppohoitoinen tontti
* huonekorkeus
* sijainti

Jos etsit uniikkia vanhaa hirsitaloa kodiksesi niin soita 040 749 7626 tai meilaa tupu@kotoisa.fi.

Talossa on tehty kuntotarkastus 11/2019 mutta raporttia ei lähetetä erikseen, vaan taloa täytyy tulla katsomaan ja raportti on nähtävänä yksityisesittelyssä.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaParainen
Postinumero21600
AlueSimonby
Huoneet4mh + oh + sali + k + työh. + sali + eteinen + kph/wc + wc/kph/s
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala315.0m²
Kokonaispinta-ala315.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Pinta-ala ei sisällä yläkertaa eikä kellarikerrosta.
Rakennusvuosi1905
Käyttöönottovuosi1905
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta349 000 €
Myyntihinta349 000 €
Neliöhinta1 108 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Tulisija4 tulisijaa
Asunnon kuntohyvä
Lämmitysjärjestelmämaalämpöämpö/puu
Kohde Etuovessa9632691