Kerrostalo

Varusmestarintie 6-8

Huoneet 4h + k
Velaton hinta 112 000 €
Rakennusvuosi 1975
TOISTAISEKSI PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYITÄ, joten soita 040 749 7626!

Runosmäki on Turun suurin kaupunginosa ja täällä asuu kaiken ikäsiä ihmisiä. Kaikki palvelut mitä lapsiperhe tarvitsee on kävelymatkan päässä ja bussit kulkevat keskustaan n. 10 minuutin välein. Runosmäki on siisti, kaunis alue, jossa on luonto lähellä. Alueella mm. koirapuisto ja hyvät lenkkeilymaastot.

Tässä talossa EI OLE HISSIÄ ja yhtiöön on tulossa iso remontti ja nämä molemmat seikat on huomioitu hinnassa! Voit maksaa siitä että juokset kuntosalilla matolla tai voit harrastaa hyötyliikuntaa kotona kulkemalla rappuset ylös ja alas. Lapset ovat hetken pieniä, mutta yllättäen he oppivat myös kävelemään itse.

Tässä asunnossa on kuitenkin tehty keittiö- sekä pesutilojen remontti sekä asbestikartoitus, joten remontista ei pitäisi olla suurta haittaa tämän asunnon kohdalla, mutta sähkötöiden osalta asunnossa pitää käydä.

Kannattaa katsoa kokonaisuutta, sillä asunto on siisti ja keittiö sekä pesutilat remontoitu. Harvassa tämän hintaluokan kerrostalo asunnossa on pesutiloissa pyykinhuollolle oma tila, tämä helpottaa lapsiperheen arkea. Vessan ja pesuhuoneen välissä on ovi ja sinne pääsee myös eteisen kautta. Makuuhuoneet ovat tilavia ja niihin mahtuu muutakin kuin pelkkä sänky. Jokaisessa huoneessa on samanlaiset liukuovikaapistot, joissa on paljon säilytystilaa ja lisää löytyy eteisestä. Jos keittiön ruokapöytä on liian pieni, niin olohuoneeseen mahtuu iso pöytä. Parketti kestää hiomisen ja jos haluaa niin sen voi maalata kuultomaalilla vaaleaksi. Olohuoneesta pääsee parvekkeelle.

TEE TARJOUS! Voit tarjota kaksiota vaihdossa seuraavilta alueilta: Runosmäki, Kastu, Palli tai Kärsämäki!

Tämän asunnon top5:
* pohjaratkaisu
* keittiö ja pesutilat remontoitu
* sijainti
* hinta
* lasten leikkipaikka vieressä

Jos tämä voisi olla teidän perheen koti, niin soita ja sovitaan esittely 04 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi.Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20360
AlueRunosmäki
Huoneet4h + k
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala97.0m²
Kokonaispinta-ala97.0m²
Kerros3/3
Rakennusvuosi1975
Käyttöönottovuosi1975
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta112 000 €
Myyntihinta112 000 €
Neliöhinta1 155 €/m²
Yhtiövastike357,6 €/kk
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluu- sälekaihtimet
Asunnon kuntohyvä
Kohde Etuovessa9625702