Omakotitalo

Virastotie 12

Huoneet 5h + k + ph + s + 2wc kellarissa on varastotiloja ja autotalli
Velaton hinta 167 000 €
Rakennusvuosi 1954
Etsittekö kotia joka olisi kaikkien palveluiden lähellä, mutta ei kaupungissa? Tämä 50-luvun talo on kaikkien Mynämäen palveluiden vieressä, aivan keskustan tuntumassa. Turkuun ajaa puoli tuntia, Raisioon ei sitäkään ja Uuteenkaupunkiin 45 minuuttia. Eli jos perheessä toinen käy töissä vaikka Turussa ja toinen Raisiossa, niin työmatkat taittuvat nopeasti. Mynämäeltä on myös hyvät bussiyhteydet Turun sekä Rauman ja Uudenakaupungin suuntaan.

Kouluihin on turvallinen ja lyhyt matka n. 180 m ja päiväkotiin 700 m. Taloa vastapäätä on urheilukenttä, joten liikuntaa harrastavalla perheellä on hyvät mahdollisuudet kaikkeen aivan kodin vieressä. Liikuntahallilla voi harrastaa vaikka mitä ja sinne matkaa on 600m, eli lapsia ei tarvitse kuskata pitkiä matkoja harrastuksiin.

Talo on siistissä peruskunnossa, mutta vaatii päivityksiä tähän päivään. Yläkerrassa on parveke, wc. sekä kaksi tilavaa makuuhuonetta.

Keskikerroksessa pääsee kulkemaan ympäri ja siinä on mahdollisuuksia jakaa huoneita oman tarpeen mukaan. Keittiön pohjaratkaisu on oman aikansa tyypillinen keittiö, mutta mikään ei estä tekemästä siitä täysin uudenlaista.
Olohuone on todella iso ja siinä on tavallaan kolme erillistä tilaa, sillä 50-luvulla talossa oli usein ruokailuhuone ja kirjasto erikseen.

Kellarissa on kylmiö, varastotilaa, autotalli ja öljylämmitykseen liittyvä tekninen tila. Sauna lämpiää puilla ja pesutilaan voi koon puolesta suunnitella vaikka mitä. Lattiat ja lattialämmitys on uusittu 2017. Kellarissa on huone jonka voisi muuttaa esim. kodinhoitohuoneeksi.

Muita mahdollisuuksia:

1. Teette talosta teille sopivan kodin ja pidätte ison vanhan puutarhatontin ja teette siihen mitä haluatte.

2. Olet ammattilainen ja remontoit talon, lohkot tontin ja rakennat siihen ihan uuden talon ja mietit sitten kumman myyt pois.

3. Lohkotte tontin ja teillä on esim. omat vanhemmat, sisarukset tai hyvät ystävät jotka voisivat olla kiinnostuneita ostamaan toisen tontin teidän naapurista.

4. Osaat remontoida talon ja teet siitä kodin itsellesi, lohkot tontin ja saat remonttirahaa myymällä toisen puolen tontista pois.

Tämän kodin Top5:
* sijainti Mynämäellä
* tontin antamat mahdollisuudet
* palvelut
* vesi- ja viemäreihin liittyvät asiat kunnossa
* pohjaratkaisu

Mikäli tämä voisi olla kotisi, niin soita minulle 040 n749 7626/Tupu tai meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi.

Jos oma kotisi kaipaa välittävää välittäjää, niin palvelen sinua mielelläni!

Talossa on tehty kuntotarkastus 9/2019 ( www.suoraa.fi ), mutta raporttia ei lähetetä erikseen, vaan sinun täytyy tulla katsomaan talo paikan päälle. Tilaa yksityisesittely, niin esittelen talon ja voit rauhassa tutustua raporttiin.

www.kotoisa.fi
Vuoden 2019 Markkinoija finalisiti!


Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMynämäki
Postinumero23100
AlueKeskusta
Huoneet5h + k + ph + s + 2wc kellarissa on varastotiloja ja autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala142.0m²
Kokonaispinta-ala142.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros3/1
Rakennusvuosi1954
Käyttöönottovuosi1954
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta167 000 €
Myyntihinta167 000 €
Neliöhinta1 176 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaLattia uusittu 2017
TulisijaSauna lämpiää puilla
Asunnon kuntotyydyttävä
Lämmitysjärjestelmäöljylämmitys/puu
Kohde Etuovessa9960251