Kerrostalo

Viskaripolku 8

Huoneet 3h + k
Velaton hinta 74 000 €
Rakennusvuosi 1976
Jos olet miettinyt asumista lähiössä, jossa on kaikki palvelut lähellä ja hyvät kulkuyhteydet joka paikkaan, vaadit asunnolta, että se on hyvässä peruskunnossa, joka näkyy myös hinnassa, niin tässä sellainen on. Raision keskustaan menee alle 10 minuuttia ja Turun keskustassa olet vartissa.

Härkämäessä on ruokakauppa, pubi, pizzeria, kampaamo ja päiväkoti. Alueella on jalkapallokenttä, tenniskenttä, koirapuisto ja kuntorata, ja sieltä on yhteys Turun pohjoisosien ulkoilureittiin.

Talo sijaitsee erittäin rauhallisessa paikassa, sillä se on koko kadun viimeinen talo ison parkkipaikan vieressä. Linja-autopysäkin kääntöpaikka on n. 150 metrin. Pihaympäristö on erittäin siisti ja hyvin hoidettu ja siinä on lapsille oma leikkipuisto sekä taloyhtiön asukkaiden yhteinen katettu grillipaikka.

Taloyhtiössä on tehty paljon huolto- sekä korjaustöitä ja 2019 tehdään kaikkien märkätilojen kartoitus. Jaa se putkiremonttiko? Isännöitsijällä eikä kiinteistönvälittäjällä ole kristallipalloa, josta voisimme sen selvittää, mutta koska sitä ei ole tehty, niin erittäin suurella todennäköisyydellä se joskus on tulossa ja se on myös hinnassa huomioitu.

Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteiselle henkilölle tai senioriasunnoksi. Asunnossa on siistit lattiapinnat ja keittiö sekä pesutila. Kaksi makuuhuonetta on vierekkäin ja molemmissa on kaapistot vaatteiden säilyttämistä varten. Lisäksi eteisessä on vaatehuone.

Keittiöön mahtuu kuuden hengen ruokailuryhmä tai isomman ruokapöydän voi laittaa tilavaan olohuoneeseen. Olohuone on iso, sillä 70-luvun taloissa on yleensä järkevästi suunnitellut pohjaratkaisut. Olohuoneesta pääsee lasitetulle parvekkeelle ja näköala on vihreälle ja vehreälle etupihalle.

Tämän kodin Top5:
* sijainti Härkämäessä
* hyvät liikenneyhteydet Turkuun ja Raisioon
* palvelut lähellä
* asunnossa on selkeä pohjaratkaisu
* siisti pihaympäristö

Mikäli tämä asunto voisi olla kotisi, niin soita 040 749 7626/Tupu tai meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi.

Jos kaipaat apua oman kotisi myynnissä, niin autan siinä mielelläni.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20320
AlueHärkämäki
Huoneet3h + k
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala79.5m²
Kokonaispinta-ala79.5m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/3
Rakennusvuosi1976
Käyttöönottovuosi1976
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta74 000 €
Myyntihinta71 719 €
Neliöhinta930,8 €/m²
Yhtiövastike302,1 €/kk
Vesimaksu18,0 €
Autopaikkamaksu10
Asunnon lisätiedot
Sauna2 kpl
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaSiisti peruskuntoinen asunto, joka ei vaadi pakosti mitään remonttia.
Kohde Etuovessa9957593