Omakotitalo

Ykskoivuntie 19

Huoneet 4mh + oh + avokeittiö + khh + ph + s + 2wc
Velaton hinta 278 000 €
Rakennusvuosi 2005
Ykskoivun alue on yksi Uudenkaupungin arvostetuimmista asuinalueista. Tämä viehättävä merellinen omakotialue on siisti ja rauhallinen, eikä keskustaan ole matkaa kuin reilu kaksi kilometriä.

Tämä koti ei vaadi isoja remontteja, sillä täällä on laitettu melkein kaikki uusiksi vuonna 2014. Tyyliltään talo on moderni ja sisustus skandinaavinen. Alakerran keittiöstä on saatu hyvin toimiva eikä turhia askeleita tarvitse ottaa. Saarekkeessa on säilytystilaa ja se toimii myös laskutilana. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen ja rosteriset täyskorkeat kylmälaitteet sopivat valkoiseen keittiöön hyvin.

Alakerrassa on sauna ja pesutilat sekä kodinhoitohuone. Kodinhoitohuoneesta pääsee suoraan pihalle joka on hyvä asia myös silloin, jos perheessä on lemmikkejä tai pieniä lapsia. Olohuoneessa on hulppea 5,9 m huonekorkeus ja valoa tulee niin ylä-kuin alakerrastakin. Olohuoneessa on kaunis vaalea takka, joka talvella lämmittää mukavasti. Yläkertaan johtavat rappuset ovat turvalliset kulkea myös perheen pienemmille. Itsestään selvyys on, että molemmissa kerroksissa on omat erilliset wc-tilat.

Tässä kodissa on neljä makuuhuonetta joista yksi on alakerrassa. Tämä perhe on tehnyt yhden huoneen pukeutumishuoneeksi, mutta sen saa helposti muutettua takaisin omiin tarpeisiin sopivaksi. Valaistuksen suunnitteluun on käytetty tässä kodissa aikaa, ehkä keskivertoa enemmän. Vanhempien makuuhuoneessa on kauniisti saatu vino katto valaistuksella esiin.

Tontti rajoittuu metsän reunaan ja tämä tontti antaa mahdollisuuksia vaikka millaiseen pihan suunnitteluun. Pakollista se ei tietenkään ole, joten kaunis nurmikko on hyvä vaihtoehto jos puutarhatyöt eivät kiinnosta ja kaiken voi aina ulkoistaa. Tontilla on autokatos kahdelle autolle, ja siellä on varastotilaa lisää. Etupiha on siisti ja pihalle mahtuu myös vieraiden autot.

Talossa on tehty kuntotarkastus 7/2019!

Tämän talon 5-Top lista:
* sijainti
* kuntotarkastuksessa ei havaittu puutteita tai korjaustarpeita
* tontti
* huoneiden sijoittelu talon sisällä
* keittiö

Mikäli tämä voisi olla teidän unelmatalo, niin soita ja sovi esittely 040 749 7626/ Tupu tai meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi.
Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueYkskoivu
Huoneet4mh + oh + avokeittiö + khh + ph + s + 2wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala126.0m²
Kokonaispinta-ala126.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-ala tieto perustuu rakennuslupa-asiakirjoihin. kerrosneliöt (2) = 1.krs 89 m2 2.krs 59 m2 ja talousrakennus 10 m2= 158 m2
Kerros2/1
Rakennusvuosi2005
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta278 000 €
Myyntihinta278 000 €
Neliöhinta2 206 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaAlkerrassa
TulisijaLinnatuli
Asuntoon kuuluusälekaihtimet
Asunnon kuntohyvä
Lämmitysjärjestelmäsuorasähkö/ilmalämpöpumppu
Kohde Etuovessa9952203