Kerrostalo

Ylinenkatu 28

Huoneet 2h + k + kph
Velaton hinta 69 000 €
Rakennusvuosi 1965
TÄSSÄ KODISSA PIDÄMME VAIN YKSITYISESITTELYJÄ!

Mikäli haluat asua keskellä kaupunkia kaikkien palveluiden lähellä, niin tämän paremmalla sijainnilla ei asunto voisi olla. Keskustassa asumisessa et tarvitse välttämättä autoa.

SIJOITTAJA
Asunto on siistissä peruskunnossa ja se on tällä hetkellä vuokrattu, sijaintinsa ja kokonsa puolesta asunto sopii sijotusasunnoksi. Keskustan asunnon saa aina vuokrattua eikä asunto vaadi pakollisia remontteja sitä varten. Taloyhtiöön ei ole juuri nyt tulossa mitään isompia remontteja. Asunnon voi vuokrata vaikka kahdelle ihmiselle.

ENSIASUNNON OSTAJA
Ensimmäinen asunto kannattaa ostaa hyvältä sijainnilta, sillä jos elämä yhtäkkiä kuljettaakin muualle, niin tämän kodin saat aina myytyä tai voit jättää sen sijoitusasunnoksi. Silloin asunto maksa Itse itsensä takaisin.

KAHDEN AIKUISEN ASUNTO
Teille jotka arvostatte helppoa keskustan asumista ja sitä että perheessä riittää yksi auto tai ei välttämättä tarvita autoa ollenkaan. Teillä voi olla mökki maalla, mutta kaupungissa ette halua töiden jälkeen ajella nurmikkoa tai kunnostaa omakotitaloa.

Tämän ikäisten talojen asunnoissa on selkeä pohjaratkaisu ja makuuhuoneeseen mahtuu sängyn lisäksi myös työpiste. Keittiöön mahtuu ruokailuryhmä neljälle ja olohuoneeseen voi laittaa isomman ruokapöydän, jos sellaiseen on tarvetta. Jos haluat, niin eteiseen voi laittaa liukuovikaapiston. Olohuoneesta pääset parvekkeelle, jonka näkymä on takapihan puolelle. Kylpyhuone on tilava ja siellä on pesukoneliitäntä.

Tässä asunnossa ei ole saunaa, mutta taloyhtiössä on 2017 tehty saunaremontti. Talon autopaikat ovat takapihalla, autotallit ovat taloyhtiön hallinnassa eikä kuulu automaattisesti asuntoon. Tämä koti sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne on käveltävä yhdet rappuset.

Yhtiössä on käyttövesiputket uusittu ja viemärit pinnoitettu 2015 eikä tällä hetkellä isompia remontteja ole tulossa. Taloyhtiö on kaukolämmössä.

Tämän kodin Top5:
* sijainti
* pohja
* helppo remontoida täysin uudeksi
* saa vuokrattua heti
* asunnossa on parveke

Mikäli tämä siisti simppeli koti voisi olla sinun, niin soita minulle 040 749 7626 tai meilaa milloin vain tupu@kotoisa.fi.

Mikäli kaipaat oman kotisi myyntiin ammattilaista, niin palvelen sinua mielelläni.
Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23500
AlueKeskusta
Huoneet2h + k + kph
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala54.0m²
Kokonaispinta-ala54.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros2/3
Rakennusvuosi1965
Käyttöönottovuosi1965
Vuokralla nytKyllä
Hintatiedot
Velaton hinta69 000 €
Myyntihinta69 000 €
Neliöhinta1 278 €/m²
Yhtiövastike191,7 €/kk
Vesimaksu20,0 €
Autopaikkamaksu41
Asunnon lisätiedot
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaAsunto on siistissä peruskunnossa.
Kohde Etuovessa9445396