Omakotitalo

Yrjönkatu 18

Huoneet 3h + k + s + 2wc
Velaton hinta 104 500 €
Rakennusvuosi 1958
Tämä talo sopii mainiosti pienelle perheelle tai pariskunnalle. Talo voisi olla myös kakkosasunto, jos haluat välillä viettää aikaa poissa kaupungin hälinästä. Hankasalmen asemalle on van pieni kävelymatka ja lähikauppa löytyy aivan vierestä. Samoin koulut ja päiväkoti ovat lähietäisyydellä. Vireään kunnan keskustaan matkaa on noin 10 km.
Jyväskylään matkaa tulee noin 40 km, jonne matka taittuu kätevästi junalla, bussilla tai omalla autolla. Aikaa matkaan kuluu vain 30-40 minuuttia.

Tontti on mahtavan tilava ja kaunis istutuksineen. Etenkin lapsille on runsaasti tilaa ja harrastusmahdollisuuksia. Tontilla on reilusti rakennusoikeutta jäljellä. Mahdollisesti tontin voisi lohkaista jopa kahdellekin talolle.

Talossa on tehty peruskorjausta ja sisäremonttia. Keittiöön on uusittu upea vaalean sävyinen Puustellin keittiö. Kaiken kaikkiaan talo on remontoitu hyvällä maulla ja kauniiksi. Pientä viimeistelyä kuitenkin on vielä jäljellä ja itseään voi toteuttaa oman maun mukaan. Sekä ylä- ja alakerrassa on omat wc:t. Kodinhoitohuone löytyy sauna- ja pesutilojen vierestä. Yläkerrassa on säilytystilaa, iso makuuhuone ja pienempiä tiloja nukkumiseen tai oleskeluun. Alkuperäisten piirustusten mukaan neliöitä on 70, mutta talo on nykyisellään reilusti tilavampi.

Tämän kodin Top5:
- koti tai vapaa-ajankohde
- ihana Puustellin keittiö
- vaalein sävyin remontoitu
- todella iso tontti
- rauhallinen sijainti

Jos sinun kotisi on vielä myymättä, myyn senkin mielelläni

Kotoisin terveisin välittäjäsi Reima
puh 041 458 9205
reima@kotoisa.fi
www.kotoisa.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaHankasalmi
Postinumero41500
AlueVäärälänkylä, asema
Huoneet3h + k + s + 2wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala70.0m²
Kokonaispinta-ala70.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-ala alkuperäisen rakennustiedon mukaan, mutta tiloja on muutettu. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1958
Käyttöönottovuosi1958
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta104 500 €
Myyntihinta104 500 €
Neliöhinta1 493 €/m²
Muuta1-2kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Tulisijavuolukivitakka
Asunnon kuntotyydyttävä
Kohde Etuovessa9993876